Accident in Dor Marunt iar faptasul a fugit

Ieri dimineata, pe o vreme superba, o frumoasa doamna imbracata elegant, a lovit un om sarman care mergea pe marginea strazii. A coborat din masina si a inceput sa il certe, pentru ca a iesit din casa!

Omul sarman a fost lovit brutal de masina care se deplasa cu aproximativ 40 km pe ora, in localitatea Dor Marunt, fieful adunaturii de criminali, violatori si puscariasi ai lui Iacomi, acum parte a PNL (pana ieri in PSD).

Intelegem ca victima a fost certata serios de faptas, iar in urma acesteia a venit un SUV, iar soferul i-a dat victimei o bancnota de 50 sau 100 de ron, numai sa taca dracului din gura, el cunoscand faptul ca victima este beneficiara de ajutor social, iar daca „misca”, ii salta imediat ajutorul de la Primarie!

Persoana lovita are fractura de umar si coloana, se simte foarte rau si este la pat, in imposibilitatea de a se deplasa!

Facem apel la cititori, sa ne ajute cu identificarea faptasilor si a victimei, pentru a putea formula sesizare catre Politia Lehliu Gara, catre Parchetul Xenofonte si pentru a trimite medicul de familie la domiciliul victimei, in vederea evaluarii medicale pacientului. Intelegem ca faptasul este membru marcat a Echipei de Puscariasi a lui Iacomi- PNL.

Oricine poate da detalii legat de cei doi faptasi, sunt rugati sa se adreseze Redactiei Experimentul Lehliu, la nr. 0732559788.

Victima a fost lasata sa agonizeze pe caldaram, in timp ce faptasii su plecat

Eveniment in desfasurare. Vom reveni cu detalii!

UPDATE 13:22

Noi materiale video au fost procesate in redactie, materiale in care se poate observa faptul ca victima este lasata sa stea in picioare, in timp ce soferita suna 1-2 persoane! Victima lovita si agonizand, da sa plece spre casa, insa soferita o cheama inapoi, lasand-o sa astepte in picioare, cu toate ca are masina goala iar victima agonizeaza.

Update 13:34-Vin Talharii lui Iacomi

Apare unul dintre cei mai temuti interlopi din Clanul Iacomi, renumit pentru rautatea, mizeria umana, cumpararea voturilor de la oamenii amarati si bolnavi! Angajat in Primaria Dor Marunt, unde merge cand este sunat, Interlopul lui Iacomi vine si ii sa victimei instructiuni clare legat de faptul ca ” nu are nimic”, ii da o hartie de plastic si pleaca (cel mai probabil 100 ron). Talharul lui Iacomi, un parazit al comunei Dor Marunt, nu intreaba victima daca este bine, cu toate ca vede omul lovit plangand de durere! Intelopul ii spune femeii sa plece cu masina!

Omul lovit ramane naucit cu o suta de ron in mana si cu un bilet in care Interlopul (angajat al Primariei) trece un nume fals (petru a ascunde faptasul)! Autorul accidentului pleaca de la locul accidentului lasand victima sa agonizeze!

Talharul lui Iacomi

Cunoscut pentru incredibilele declaratii mincinoase date in fata Judecatorilor, unde in calitate de angajat al Primariei, Talharul lui Iacomi a lucrat activ pentru a sabota agentii economici din zona, se poate constata adevarata fata a membrilot Clanului, care lasa un om in agonie, lasand in urma o hartie de 100 de ron si un bilet, pe care sta scris un nume fals (diferit de cel adevarat al faptasilor). Insa cu mentiunea ca il stie, in calitate de beneficiar al Ajutorului Social, iar daca ciripeste…

Angajatul Primariei demareaza in tromba si lasa omul in agonie in mijlocul drumului!

Update 14:30- A fost identificat faptasul! Micu Liliana din Dor Marunt!

Update 14:35- A fost identificata si victima- Un om sarman din Comuna Dor Marunt, aflat in imposibilitate de a se misca datorita fracturilor la coloana si sold (avand in vedere situatia lui prezenta), omul necesita atentie medicala urgenta.

Sesizarea catre temutul Interlop Buraga Costel, Comandantul unitatii de Securitate a Imparatului Iacomi

Victima a primit o bucata de plastic (cel mai probabil 100 de ron) si o hartie pe care scrie VINUTA!

Pentru a intimida victima, acestia au dat o bucatica de hartie pe care scrie VINUTA, de la Viceprimarul localitatii, alta pocnitoare Iacomizata. Omul speriat de consecintele intalnirii cu Vicele, cunoscut pentru rautate si violenta, a preferat sa stea in casa, sperand ca se vindeca!

Au venit echipaje de la Calarasi- MAI- A inceput reconstituirea.

Bogatii la costum si in masini de lux, intr o comuna săracă lovesc un om amarat si il lasa nepăsători in sant! Există un Dumnezeu sus si pt ăștia!

Criminalistul Clanului Iacomi- Mari Piticul- MAI LEhliu Gara face pozele (iti dai seama ce iese…). Pacione tine de ruleta! Pacione este un alt membru al Gruparii Iacomi, servind atat ca Sluga cat si ca Sclav Clanului. Alti membrii ai Clanului dau tarcoale zonei…

Din surse familiare problemei aflam ca victima va fi sanctionata!

Pana acum aflam ca victima lovita este vinovata! Victima mergea pe partea carosabila, in lipsa trotuarelor si in prezenta gropilor sapate de Primarul si echipa castigatoare, lucrare prin care au sapat transee pentru a drena in Clan banii din Primarie. Victima va fi sanctionata cu amenda? Ramai pe articol pentru noutati!

In urma cu cateva zile la Barul cu Tarfe din Lehliu Gara- Barul Cadrului MAI – Marin Lazar

Mari Politistul sau Mari Piticul, cum mai este cunoscut, este unul din elementele de baza in Clanul Iacomi. In urma cu cateva zile primesc pe feed, live de la barul acestuia din Lehliu Gara, cunoscut ca Barul de Tarfe:

Ideea principala

Intr un Dor Marunt fara trotuare, apa curenta si canalizare, unde oamenii abia isi duc traiul cu ajutoare sociale si salarii mizere, apare opulenta familie cu 2 masini de lux dintre care un suv, amandoi îmbrăcați eleganți care se deplaseaza pe o distanta de 300m intre casa si biserica cu masini diferite, ea singura, el singur in masina. Cati oare isi permit asa ceva intr o comuna in care copii nu au transport, iar Primarul fura la vedere toti banii din bugetul comunei, in mod salbatic si fara frica de a raspunde in fata cuiva.

Si lovesc un amarat, lasandu-i o bancnotă de 50 sau 100 lei, o hartiuta cu un nume fals si vicele ca sa stie de vataf. Atitudinea unor satrapi care stăpânesc zona peste cei amărâți fara mila.

Primarul analfabet, insa de o rautate animalica, lipsit de sentimente si coloana vertebrala, a reusit sa se inconjoare numai de oameni rai si prosti, mai slabi ca el; sub el intelectual: violatori, criminali, puscariasi. PNL Calarasi a transformat Primaria Dor Marunt intr-o unitate de reeducare, in care principalul element de acces este linsajul „unora”, numarul de voturi cumparate si slugarnicia aratata in jefuirea banului public si nu in ultimul rand, pedepsirea in Grup de Crima Organizata, atunci cand mai au ei chef sa distruga sau sa omoare, pe unul sau pe altul.

Ajutati de Prim Procurorii Calaraseni Xenofonte Purcarea si Banescu Liliana, sprijiniti de Comandantul MAI Buraga Costel, Interlopii lui Iacomi se infrupta nestingheriti din „sangele” oamenilor din zona si apasa cu cizma MAI, gatul si fetele pocite de munca si durere, ale celor putini, care mai suntem pe aici.

Toate insa pana la un punct! Iar punctul de la care Justitia, Politia, nu mai au nicio valoare, dreptatea si-o gaseste fiecare cum crede de cuviinta!