PNL Calarasi

Lovitura dupa lovitura de teatru la Primaria Clanului Iacomi.
Dupa demisiile directorilor scolilor Lehliu-Gara si Razvani din Consiliul Local al Orașului Lehliu-Gara, respectivele locuri vacantate ar fi trebuit să fie ocupate de urmatorii candidati (supleanți) de pe lista PNL.
Numai ca, Imparatul a decis altfel: „Urcă Lile și Cumnatu’!” (adica, Bratu Ilie si Bradut Puschiu). „Că așa vrea p…a mea! Si sa faca Nadejdea ce trebuie, ca sa para perfect legal!”.

Darea peste cap a ordinii consemnata de lista candidaturilor a bulversat-o pe Nadejdea (care a trebuit să se supuna ordinului Imparatesc si sa falsifice dosarele) si i-a indignat pe supleantii care ar fi urmat, in mod normal, sa isi ocupe funcțiile de consilieri locali PNL. Adica, e impotriva oricarei logici și a fost un anunț la care absolut orice om rațional nu s-ar fi asteptat. Iar validarea pe care Judecătoria Lehliu-Gară a afișat-o azi pentru Masinuta cu bani a Clanului (Puschiu) si fostul coechipier de basica al Imparatului fotbalist i-a indignat pe cei cațiva peneliști lehlieni (galbiori puri) care nu au facut naveta intre culori.

Imediat după afisarea pe portal.just.ro a validării, cațiva membri ai două grupuri lehliene peneliste ostile lui Iacomi s-au reunit – separat, unii pe o terasa privata, altii – intr-o carciumă (La Partid) – pentru a incerca sa gaseasca o strategie de riposta comuna (in perspectiva unui guvern PNL – PSD, ceea ce ar putea insemna, pentru calaraseni, presiunea cizmei lui Iliuța pe grumazul lui Iulica). Desi cele doua grupuri de interlopi sunt total eterogene, o concluzie comuna s-a desprins, totusi: „Cum mama dracu am ajuns aici? Am pornit cu trei directori de școli (probabil ca, pe lângă Ionuț Crișan și Nicu Marin, e vorba și despre Cheșcă Alina – retrasă după votare), ca să ajungem acum să fim reprezentanți de un interlop și de un șoferache la Salvare???”Întrebarea serii a fost lansată de o doamnă (chiar e doamnă, cu adevărat): „Voi chiar nu înțelegeți că ăsta s-a urcat cu tractorul pe noi?”

Cand orice cale incepe cu un pas

As a ajuns Serban Nadejdea sa depuna dosare la Judecatoria Lehliu Gara, care nu au nimic de a face cu legalitatea si temeinicia unei solicitari adresate unui Judecator, fie el si din Lehliu Gara!

Validarea

Marea problema a unui politician, este ca mereu, dar mereu, are nevoie de un prost care sa il valideze!

Alta nu mai stiu nimica, intunecimea-voastra.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [295.54 KB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [295.08 KB]

Primarul din Dor Marunt lucreaza fertil, in vederea infratirii Localitatii Dor Marunt cu un catun din Korea, pentru a sarbatori depasirea pragului de 15% de vaccinare in localitate

Si o dedicatie poliglotilor din Primariile Interlope Calarasene