Putem face o mica pauza de la exceptionalele anchete marca Experimentul Lehliu, pentru o mica pauza de ras cu interlopii Calaraseni.

Vine Iarna

La Lehliu Gara, Judetul Calarasi, renumitul interlop Dobre Florin- directorul unitatii care administreaza incalzirea Orasului Martir Lehliu Gara, va lasa anul asta toate blocurile in frig. Dupa ce Primarul Iulian Iacomi a drenat bugetul Primariei prin filierele proprii, bani nu au mai ramas pentru incalzire! Se va face frigul la Lehliu Gara anul acesta, ca pe timpul lui Ceausescu!

Singurele persoane care au incercat sa salveze situatia, au fost Serban Nadejdea si Petrica Filon (Vicele), insa fara succes in fata Imparatului hulpav.

Singurul care are „lemne” anul acesta este Sofian Costache (si el membru al Clanului), care a avut grija sa construiasca un gard foarte inalt la cetate, in caz ca vre-un tembel, vine sa ii fure lemnele din curte!

Si uite asa, au lasat Iacomi, Sofian Costache si Dobre Florin, Orasul Lehliu Gara in prag de iarna fara incalzire! Poate vine Albanezul si le imprumuta cateva sute de mii de euro, sa cumpere „ceva cherosen de incalzeala”.

Si un material video, care nu putea sa lipseasca.

Cand te gandesti ca a fost descoperit Sigiliul Imparatesc, ascuns in Arhiva Imparateasca din Lehliu Gara, unde bibliotecara este sorela Imparatului!

Sigiliul Imparatesc al Clanului Iacomi

Urmeaza detalii explozive legat de situatia dezastroasa a sistemului de termoficare, unica in Judet si in istoria Orasului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *