Update 14.10.2021

Urmare a numarului mare de solicitari din partea cititorilor, legat de posibilele solutii la pretul aberant al gigacaloriei la Lehliu Gara, putem doar recomanda Lehlienilor dansul! Astfel, este cunoscut faptul ca pentru o ora de dans intens, se ard peste 600 calorii, iar corpul emana caldura pe toata durata dansului.

Jale la Lehliu Gara

Primarul hot (Iacomi Iulian) si afaceristul siret (Dobre Florin- director DCCG Lehliu Gara) ne arata estetica tristetii la Lehliu Gara, ne consoleaza azi pentru ce a fost( ce au furat), ce nu am reusit. Idealistii o incaseaza in viata asta la fel ca pragmaticii. Totusi, e placut sa fii idealist, macar te poti refugia in tine si poate ca, daca esti puternic, macar nu te vei dezamagi pe tine insuti.

Tu Lehlianule, sa fii puternic! Vin vremuri grele si mai ales reci!

Soc si drama la Lehliu Gara, unde pretul gigacaloriei a „spart” stratosfera- 545 RON+TVA!

Imparatul a poruncit, Filon a coordonat operatiunea, Serviciul Buget – Contabilitate al Epuricai a elaborat documentația, Nadejdea a adaugat-o pe ordinea de zi, iar consilierii au votat disciplinat. Astfel, de la 1 noiembrie, noul preț al gigacaloriei in Orașul Martir Lehliu-Gara este de  545 lei + TVA, majorat de la 396 lei (valoarea din 2017).

Adica, o creștere de aproape 40%! Filon a protestat puternic (vicele), insa a fost amenintat si injurat de Imparat, umilit si liniștit, totul in mai putin de 10 minute. Important a sublinia caracterul „uman” al lui Filon, care la fiecare alunecare a echipei de ciorditori Iacomisti, face tot ceea ce poate, pentru a amortiza efectele hotiilor, asupra localitatii.


Pentru un târg cu o putere de cumpărare extrem de modesta, 545 lei (fara TVA) / gigacalorie este un preț exorbitant, imposibil de suportat. Prin comparatie, la venituri pe cap de locuitor mai mult decât duble, un bucureștean plătește – tot din noiembrie – doar 329 lei pe gigacalorie (preț majorat de la 176 lei).
https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-25141096-anre-stabilit-pretul-care-elcen-vinde-gigacaloria-bucurestenilor-329-lei-crestere-circa-86-primaria-capitalei-stabili-daca-subventioneaza-sau-nu.htm

Mai mult decat atat, nicio primărie calarașeana nu va primi de la Guvern subvenții pentru caldura, deoarece primarii din Iacomi land au alte lucruri mult mai importante și personale de rezolvat, pentru a-și pierdea vremea cu elaborarea și depunerea dosarelor.
https://economie.hotnews.ro/stiri-energie-25174230-guvernul-aprobat-cati-bani-primariilor-pentru-subventia-caldura-peste-310-4-milioane-lei-catre-31-primarii.htm

Revenind la votarea prețului de 545 lei / gigacalorie pentru furnizarea energiei termice in sistem centralizat la Lehliu-Gară, consilierilor care au votat proiectului de hotarare li s-a explicat (de către Nadejdea și Filonul de aur) că prea puțini consumatori casnici au mai rămas bransati la batrana centrala termică a orașului și ca vor suporta aceasta majorare doar școala, liceul, spitalul și celelalte instituții publice – carora, oricum, tot Primăria le plateste facturile. Adica, banii ies din buzunarul stang și intra în cel drept. Sau invers. Că la Lehliu nu se mai știe care e stanga, care e dreapta, care e PSD, care e PNL, USR, AUR, MAUR sau UDMR.

Parcare pe trotuar a la Filonul de Aur, care tine tractorul aiurea in mijlocul orasului.


De fapt, ingineria care se ascunde în spatele acestei majorări este salvarea unei centrale milenare muribunde (care ar fi trebuit inchisa de mult), acoperirea furturilor lui Dobre, adică, salvarea unor locuri de munca pentru acoliti, ascunderea contraperformanțelor de randament negativ (pierderi, adică) ale acesteia si mărirea salariilor și sporurilor fidelilor care capușează DGCL.
Cat despre bancile (private), magazinele și Judecătoria Lehliu, niciun cuvant. Tacit, mesajul este: Ăștia își permit să plătească oricât, oricum ” …la ăstia le place sa fie furati…” (adica Lehlienii- n.r.)!

Dobre Florin- Directorul DGCL- calare pe gatul Lehlienilor amarati si zdrobiti

Directorul DGCL Lehliu Gara

Sar banii din DGCL catre director si nevoile acestia precum floricele de porumb puse la foc mic! Calare pe institutie, Dobre a abandonat practic reteaua de temoficare a Orasului, cu investitii 0 si costuri uriase, DGCL este falimentara. Membru al gruparii Iacomi, Dobre Florin si-a construit un imperiu cu un parc de camioane la Dor Marunt, unde salasluieste (langa Redactia Lehliu Gara, mai asa…), sute de Ha de teren „la combinatie” si o cifra de afacere de 1.3-1.5 mil euro/ an, exclusiv „cascavalul” primit pentru functia de Director al DGCL Lehliu Gara. Spre deosebire de astia ai lui Iacomi, toti analfabeti si rai, Dobre are acolo, undeva, un strop de omenie (zic apropiatii)!

Masinutele de gunoi, masluite de Dobre si Iacomi catre Rebu, subiect de alt dosar dat la DIICOT

DGCL nu este capabila sa asigure agentul termic in Oras nici macar la 50 de grade C

DGCL este o ruina! Tot ceea ce inseamna parte tehnica in Lehliu Gara ( pe termoficare), este de pe timpul Socialismului! Adica investitii 0, caldura „nema”, angajati multi si salarii mari, iar Clanul o boiereste in tihna, incalziti cu gaz, in vile uriase, imbuibati de trufe si plini de bani! Astea in timp ce si azi, 13.11.2021, oamenii strang cu caldarea coceni de porumb, sa aiba cu se incalzi in iarna!

Camionul DGCL

Hotia la DGCL este totala, Dobre foloseste de ani buni camionul DGCL in interes propriu si personal, cu motorina DGCL si angajatul DGCL. La fel cum Ion Iacomi inchiriaza la doritori Wola Komatsu, iar banii ii baga in buzunarul propriiu, tot asa Dobre Florin a cocosat camionul Orasului Lehliu carand piatra, pamant, porumb sau orice altceva este nevoie.

Asa arata partea de analiza a afacerii lui Dobre, cu filaje intinse pe 5 ani, totul parte a 3 dosare analizate de DIICOT. In poza unul dintre camioanele lui (KRI si KRY)

DGCL incarcat cu cheltuieli de zeci de mii de euro, pe combustibili si parti care ajung la Dobre Florin. Asa a ajuns gigacaloria in Lehliu Gara la peste 600 Ron cu TVA!

Adica pentru un spatiu de 60m2 se va plati caldura la Lehliu Gara, doar 1500-2000 ron/ luna!

Acum un an

Vorbeam cu Dobre si ii spuneam sa se opreasca din jefuit Orasul, sa lase camionul la locul lui, ca este filmat si monitorizat ( nu de noi insa). El, nu si nu!

Monitorizat vreme de 5 ani, Dobre Florin a obtinut in jur de 30.000-50.000 euro / an, din DGCL Lehliu Gara, atat din inchirierea utilajelor DGCL catre altii (la negru), cat si din alte tranzactii! Spre exemplu se retine inchirierea camionului DGCL catre agricultorul Marin Stefan (Dor Marunt), pentru care a carat Dobre toata vara (2021), sute de camioane de porumb din camp, la Ameropa si in alte locatii.

Parti din dosarul DIICOT- Dobre Florin la prestari in interes propriu. Toader Iacomi la volan
Parti din dosarul DIICOT
Crima Organizata in Lehliu Gara traieste pe picior mare, schimba SUV-urile de 3 ori pe an, asta in timp ce oamenii culeg inca coceni de pe camp, sa aiba iarna cu ce se incalzi
Tarfa Primarului Iacomi Ion- Vola Komatsu ( a primariei Dor Marunt)- inchiriata la ora la doritori! Banutul, la Ionica in portofel!

Masina DGCL

Selectie din dosarele DIICOT

Mai sus cateva pozitii din filaje! In baza filajelor, baietii cu ochii albastrii calculeaza daunele, veniturile, uzura echipamentelor, si evaziunea fiscala aferenta!

Bine, dar cand ii salta?

Pai cine sa ii ancheteze? Buraga? Xenofonte sau… Cine sa ii judece? Pai nu este doamna Dobre la Judecatoria Lehliu Gara? Doar nu o sa vina Prim Procuror Banescu Liliana sa ceara „grele” pentru Dobre, ca doar astia nu se musca intre ei!

Dar dosarele exista si…

Intre timp la Primaria Dor Marunt, angajatii Primariei nu mai elibereaza adeverinte decat la prieteni!

Cu program de la 9.00 la 14.00, la Primaria Dor Marunt se munceste pe rupte! Programul mentionat este doar pentru cei cativa care vin la munca, restul, au programul la libera algere.

Urmeaza incredibile dezvaluiri din Primaria Dor Marunt, cu jeful exceptional din banii publici si drenarea fondurilor Primariei catre Primar si acoliti!

Iarna asta caldura unui apartament in Lehliu Gara se va invarti in jurul sumei de 1800 Ron/ luna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *