Col ruscareanu Ionel

Imparati, Regi, Regine si Imparatese, Sclavetii zdrobiti de rautatea gradatilor, tare multe grozavii gasesti in Judetul Calarasi. Analizand insa incredibilele materiale puse la dispozitie de catre popierii Calaraseni, ajung la Col. Ruscareanu Ionel, zis si Cardinalul! Col. Ruscareanu este unul dintre cei mai detestati conducatori de Unitate Militara de pe raza Judetului Calarasi, cunoscut pentru rautatea, cruzimea si nepasarea fata de subordonati, asta este orice, numai Cardinal nu!

La ISU Calarasi este situatie de dezastru

Pompierii militari sunt obligati sa stea acasa pentru a nu depasi numarul de ore. Miscarea are un motiv economic- interesul Colonelului Paduraru Adrian si al numitului Ruscareanu Ionel fiind acela de a reduce cheltuielile cu personalul, astfel ca la sfarsit de an, Judetul Calarasi sa faca economii substantiale la cheltuielile cu personalul. Acesti indici de performanta sunt parte a modalitatii de evaluarea a conducatorilor ISU Calarasi, unde Paduraru Adrian iese mereu in fruntea clasamanetului, cu cele mai mici cheltuieli de personal raportat la Unitatea teritorial Administrativa (cunoscuta ca UAT).

Asa a ajuns Judetul Calarasi, sa aiba masinile de pompieri deservite de doua persoane in loc de cinci!

Situatia a fost verificata de mine personal, fapt deosebit de grav, deoarece este pusa in primejdie siguranta Pompierului, unde acesta este obligat sa faca munca a 2-3 oameni! Mai mult decat atat, Pompierii Militari sunt bagati fortat in libere, iar cei care se afla in postul de paza sunt fortati cu avertismente si sanctiuni sa incalce Regulamentul Militar si sa paraseasca postul de paza.

5 persoane trebuie sa fie pe echipaj! In Calarasi pleaca si doi oameni!

3 Servanti, un Conducator Auto si un Comandant Echipaj- Asa trebuie sa arate un Echipaj de interventie.

Există nemulțumiri generalizate in privința orelor suplimentare , mai ales la detașamentul Călărași si la Lehliu Gara, unde pompierii amenința cu procese in instanța pentru recuperarea banilor pentru orele suplimentare pe ultimi trei ani. La sectia Dragalina situatia este exploziva, unde Sclavetii, revoltati de mizeria, lasitatea si hotiile Col. Paduraru si Ruscareanu Ionel, erau cat pe ce sa ii ia la bataie, pe merit! La sectia Dragalina, imputernicit este Lt. Alecu Valentin, fost adjunct al lui Gheorghe Catalin (membru al Gruparii Iacomi), acum pensionat prematur!

Si da, Lt. Col. Gheorghe Catalin a fost pensionat prematur, iar Col. Paduraru Adrian si Col Ruscareanu Ionel, au ajutat la ingroparea dosarelor penale analizate de Parchetul Militar! Adica astia doi, se fac vinovati de favorizarea infractorului, dar si de Constituire de Grup de Crima Organizata, aspecte pe care le vom detalia in episoadele urmatoare, cu detalii incredibile, legat de coruptia din ISU Calarasi si Parchetul Militar Bucuresti!

Membru al Gruparii Iacomi, Col Paduraru Adrian a acoperit toate faptele de coruptie ale membrilor Gruparii Iacomi din ISU Lehliu Gara si ISU Calarasi, a ajutat la albirea dosarelor numitului Gheorghe Catalin si a impus un regim dictatorial pe raza Judetului Calarasi.
Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [277.51 KB]

La Lehliu Gara- Sublocotenent Neacsu Adrian a restabilit ordinea in Unitatea lui Iacomi

Adus la insistentele lui Paduraru Adrian, Sublocotent Neacsu Adrian a pus pe picioare unitatea ologita de Gheorghe Catalin, a pus la punct toata structura Unitatii Militare si a refacut complet structura de organizare.

” De cand a venit Neacsu, toate rudele Iacomiste au venit la munca, la fel noi toti! Mare suparare la Lehliu…”

Sublocotenentul Neacsu Adrian vazut ca un adevarat pericol de ISU Calarasi

Nimeni nu se astepta ca un Sublocotent sa reusesca sa faca ordine in ograda lui Iacomi, cu o unitate distrusa la propriu de coruptie si slugarnicie! Asa ca Paduraru a adus o „om din exterior”, convins ca acesta va esua in tentativa de a „curata mizeria din UM 0214”.

Col Ruscareanu Ionel si Paduraru Adrian nu si-au tinut promisiunile si imediat ce au rezolvat cu „salvarea” lui Gheorghe Catalin din mainile Parchetului Militar, incearca sa scape de Neacsu, considerat prea periculos pentru mizeria din ISU Calarasi!

” Paduraru Adrian este speriat de competenta aratata de Sublocotent Neacsu Adrian! Acum incearca sa il indeparteze, sa nu ii plateasca combustibilul si sa il hartuiasca cu amanarea desemnarii pe post, pana la calendele grecesti! Adica bataie de joc pe fata. Ei inteleg ca daca intra cineva in ISU Calarasi, care este un butoi de pulbere si un focar de infectie, se prabuseste toata structura lor piramidala, asa cum a crapat Gruparea Iacomi la ISU Lehliu Gara! Pai cine a mai auzit sa vina Dinca Silviu Aurelian la tura,…, de ani buni in Lehliu!”

Ofiter ISU Calarasi

Speriati de competenta, Col. Paduraru Adrian face pe prostul

In loc sa numeasca pe postul ramas vacant persoana desemnata sa conduca UM0214, Col. Paduraru Adrian nu scoate la concurs postul de Conducator de Unitate si nu ii plateste acestuia combustibilul pana la Lehliu Gara, chiar daca omul vine cu masina proprietate personala. ” Ii dam doar bani de tren, sa vina de la Bucuresti cu personalul, ori masina sa vina pana la fundulea, iar de acolo cu ocazie pana la Lehliu” (Col Paduraru Adrian).

Pentru a forta plecarea Sublocotentului Neacsu Ovidiu, ISU Calarasi il tine desemnat (adica nu este platit pentru functia detinuta), chiar daca el este Comandant de Unitate! Adica este tratat ca un Sclavete, umilit si batjocorit!

Asta este tot ceea ce poate Paduraru Adrian, un om slab pregatit, care a transformat structura ISU Calarasi intr-o adevarata claca de rubedenii si cumetrii, unde competenta este ultima pe lista de prioritati.

Dar ce contine ISU-01? Un document critic, biblia Pompierului cu care Paduraru Adrian se sterge in partea dorsala, chiar si atunci cand are hartie igienica.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [900.94 KB]

Cu pieptul zdrobit de decoratii Dan Paul Iamandi, Generalul cu 4 stele, mai are putin si ajunge Maresal! Maresalul incompetentei

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [460.52 KB]

In timp ce la Calarasi pompierii sunt batjocoriti de gradatii zoiosi, la Bucuresti, Iamandi si Arafat arunca banii pe ferestra, pe elicoptere Black Hawk- asta in timp ce Pompierii Militari au SALOPETE VECHI SI DE 10 ANI – la Calarasi, care orice numai fireproof nu sunt!

https://www.bugetul.ro/in-plina-criza-guvernamentala-si-sanitara-achizitii-de-peste-269-milioane-euro-la-igsu-raed-arafat-vorbim-de-elicoptere-multirol-care-pot-desfasura-mai-multe-categorii-de-misiuni/?fbclid=IwAR0z9vZsh8HvZsnMw1wiQf2itLZWFrtji2sT6-L9eKPaKwGK0QgU-jNir4s