marin badea

Lacomi Land parte rupta din Campia Baraganului, binecuvantata de Dumnezeu si populata cu oameni buni si inimosi, insa manati de o adunatura de draci, hoti, rai si lipsiti de inima.

BULETIN DE STIRI DIN LACOMI LAND

Doru Ivan a incetat din viata, iar vestea a socat ieri toata zona, de la Razvani pana in Dragos Voda. Vicele din Lehliu Gara a lucrat in Lehliu Gara, unde a fost mana dreapta a numitului Iacomi Iulian (zis Imparatul). Cazut in dizgratie, Doru a avut o imensa dezamagire, ca nu a reusit sa faca mai multe pentru Razvaneni si pentru cei din Lehliu. Om simplu, corect si muncitor, Doru muncea cat era ziua de lunga. Nu a fost de acord cu hotiile Primarului Iacomi, la care toate rubedeniile acestuia participau, asa ca ales sa se retraga din Primarie, imediat ce a inteles dimensiunea masinariei de cumparare a voturilor.

Azi, de dimineata, primesc informatii legat de venirea lui Marin Badea (Ziaristul Interlop), la apelul lui Iacomi Iulian, peste familia zdrobita de durere a lui Ivan, ceea ce insemna ca pana seara, doua galeti de jeg, cel putin, se vor revarsa peste familia acestuia si peste PSD, locul unde Badea trebuia sa ajunga!

Se urca astia ai lui Iacomi si peste cadavrele oamenilor, la propriu, insa pentru ce? Ce au castigat?

Pentru a infaptui murdarirea mortului, Marin Badea a preluat de la Iacomi informatii legat de o eventuala datorie la camatari, o mizerie tipic „Iacomi”, unde pornind de la faptul ca Doru Ivan avea ceva datorii; s-a ajuns la teorii cu camatarii si ciopartitorii!

„Gestul este surprinzător pentru toată lumea (Ivan nu a vorbit vreodată despre asta), nu există vreun bilet explicativ, dar gurile rele spun că avea ceva probleme financiare, iar eu stiu ca avea cateva datorii si rate. Pentru a le rezolva (a achita datoriile), scosese la vânzare mai multe loturi de teren intravilan, dintre care două locuri de casă urmau să fie înstrăinate chiar azi (unul către un fost lucrător de la Garda Financiară și altul către Tatiana Olteanu, angajată a Primăriei Lehliu-Gară și cumnată a fostului preot de Răzvani, părintele Alin). Iar când o angajată de la notariat o tot suna pe madam Ivan, să le atragă atenția că au întârziat la semnarea actelor, Doru …
Altfel, Doru Ivan scăpase – parțial – de supararile care îi măcinaseră ultimii ani, muncea mult, dar nu scăpase de deziluzia de a fi aruncat de Împărat ca o măsea stricată, pentru ca avea curajul sa ii spuna in fata ca este un hot, ca fura de la copii si de la batrani. Uneori, când se mai cherchelea, le cerea scuze consătenilor că nu a putut să facă mai multe pentru ei, ca viceprimar, pentru că „la Lehliu se execută doar ce decide Marele Șef, iar de Razvaneni nu are decat vorbe de ocara si a lasat satul in totala degradare, prea ocupat sa fure”. Acum, răzvănenii s-au strâns la el în curte, la un fel de priveghi.”
Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească!” Membru al Gruparii Iacomi (16.11.2021)

Ziaristul Marin Badea chemat sa manjeasca Razvanenii si PSD

Marin Badea a venit la Razvani, unde familia zdrobita de durere s-a trezit cu solicitarea lui Badea, de a primi o poza a lui Ivan! Avea asta nevoie de o poza a decedatului, sa faca omul articolul, pentru a sublinia faptul ca PSD, partid in care Iacomi Iulian, autorul articolului (real), a salasluit si sub care a fost atat Deputat cat si Presedinte de Filiala!

„-Dar o poza cu el mai proaspata nu aveti prin telefon?” Marin Badea, dupa ce a inchis camera de la telefon si camera video!

Sucit la PNL, a gasit Imparatul sa manjeasca fostii colegi, suit pe cadavrul unui om care a stiut sa il respecte pana la sfarsit!

Pe poza de front a articolului, Badea a pus sotia, iesita la poarta in papuci, cu lacrimi in ochi.

Iacomi nu a platit inca pentru articol, urmand sa il platesca ulterior. Trist este ca Razvanenii vad, aud, plang, insa prosti nu sunt! Are Dumnezeu grija de astia, daca nu aici, sus!

Articolul lui Badea nu ii face decat sa fie mai puternici, mai uniti si mai hotarati! Cat despre mizeria turnata de Marin Badea in cazul lui Ivan Doru, ea este proportionala cu banii platiti de Ion si Iulian Iacomi, iar dupa cum putem observa, inca se plateste mult!

La Frasinet se fura cu Clanul, iar banutii sunt drenati pe lucrari „Horror”

Sat fara caini! Asa a ajuns Comuna Frasinet, stapanita de Clanul Iacomi, prin Primarul Alin Ploiesteanu, finul lui Iacomi Iulian. Pentru a secatui banii din Primarie, se pune beton in bataie de joc, peste santurile de colectare a apei pluviale, fara armatura, fara nimic! Cat sa tina 5 luni! Pozele nu mai au nevoie de comentarii.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.44 MB]

Alt caz la Frasinet, unde Primaria trateaza oamenii „ca pe vite”

De Primaria Frasiet se alege praful! atasam o scrisoare trimisa de un om chinuit care nu reuseste sa plateasca taxele!

Primaria Frasinet este sub emblema Talharilor de la PNL Calarasi, unde adunatura de „primari” ai Imparatului, cumuleaza, toti, 12-13 clase (si alea la seral).

La Dor Marunt, „Inspectorul lui Iacomi” tine in Primarie pensionarii doua ore pentru o adeverinta, dupa care ii trimite acasa! „Ti-o trimit prin posta…!”

Unul dintre Talharii lui Iacomi, luat de pe strada si „uns” Inspector

Angajat la Primaria Dor Marunt drept rasplata pentru cumpararea voturilor de la oamenii sarmani (la alegeri), Talharul lui Iacomi a tinut ieri doua ore in picioare un pensionar venit pentru o adeverinta a carei eliberare dura 1 minut! Pentru ca umilirea acestuia sa fie totala, autointitulatul „Inspector- Fond Funciar” ii spune celui lasat sa stea in frig pe hol timp de doua are: „-Ti-o trimit prin posta!”

Odata cu venirea in Primaria Dor Marunt a adunaturii de puscariasi adusi de Clan, Primarul fura in voie si dreneaza banii din primarie catre el si apropiati cu o vivacitate incredibila! Tocmai a temrinat drumul de la Pelinu, terminat de 5 ori pana acum! (Urmeaza dezvaluiri senzationale legat de subiect).

La Spitalul Sapunari este o debandada de neinchipuit!

Lider sindical MOTICA NICOLAE ajuta la angajări exemplu fiind : familia Olbea unde lucrează tatăl,sotia (aceștia fiind vechi angajati) sora , de o lună fiul, si mai nou se pare ca azi o angajează pe nora!”

Deputatul Barca Constantin a dat liber la angajari fara sens, unde cei apropiati lui, primesc locuri de munca, fara a avea calificarea necesara sau experienta! In timp ce Iliuta Vasile se bate cu caramida in piept, legat de eforturile facute pentru a moderniza Spitalul din Calarasi, la Sapunari, unde a ramas Barca (Deputatul ) sa se ocupe de Spital, se alege praful, la propriu!

Spitalul a ajuns la 80 de pacienti si 200 de ANGAJATI, de la 150, in mai putin de 5 luni, odata cu venirea noi echipei manageriale, adusa de Barca Constantin- Deputat PSD!

Filiala PSD Lehliu Gara/ Dor Marunt este ca si dizolvata, datorita comportamentului dictatorial al aceluiasi Deputat care a ales sa se inconjoare de rubedenii si prieteni.

Dosarul lui Barca Constantin (Deputatul) cu traficarea angajatilor a ajuns la DIICOT

Traficarea angajatilor de la Spitalul Sapunari este investigat de DIICOT, de ceva timp, cu Iacomi cu tot!

Ramai pe Experimentul Lehliu pentru incredibile dezvaluiri legat de contestarea listelor trimise pentru validare de Primaria Lehliu Gara, in incercarea de a aduce in Echipa de consilieri locali a numitului Bratu Ilie si Puschiu Bradut, amandoi membrii ai gruparii Iacomi.

Rock Star, asa a ajuns Marinica Badea sa se considere!

Dosarul Imparatesc (cu permisul) a suferit o misterioasa amanare (legat de pronuntare)! Pana la urma este vorba doar de o contestatie… Amanare din ce cauza?