PNL Calarasi

Update 21.11.2021

Drama si lacrimi la Primaria Lehliu Gara, unde interlopii lui Iacomi stau in miez de noapte in primarie, sa gaseasca o solutie cu care sa se prezinte in fata Judecatorilor de la Tribunalul Calarasi.

Altceva mi se pare dramatic pentru PNL: dacă Împăratul i-a convins pe toți supleanții , de la 14 la 17, să renunțe în favoarea locurilor 18 și 19 (ultimele două), asta înseamnă că în următorii trei ani nu își mai permit să piardă vreun consilier (prin demitere, demisie, mutare la alt partid sau – Doamne, ferește! – deces). Pentru că, practic, nu mai au supleanți (numerele 14 – 17 s-au recuzat, Împăratul e primar, Alina Cheșcă (director Liceu) a refuzat mandatul, iar directorii au plecat prin demisie – act unilateral și irevocabil). Cam mare prețul, doar pentru a îți aduce cumnatul și un fost coechipier în corul de aplaudaci care votează disciplinat orice e pe ordinea de zi…

Update 18.11.2021- ora 15:06

Tribunalul Calarasi REPUNE PE ROL dosarul interlopilor lui Iacomi

Motivele? Nabelea!

17.11.2021- ora 05.25AM

Justita se face transparent, nu avem nimic de ascuns! Vom atasa aici dosarul complet al Validarii Interlopilor lui Iacomi in Consiliul Local Lehliu Gara, precum si decizia Instantei cu toate elementele aferente.

Avem convingerea ca numitii Lile Bratu si Puschiu Bradut nu vor fi validati Consilieri Locali, datorita ilegalitatii procesului de desemnare cat si a caracterului abuziv al procesului.

Ramai pe Experimentul Lehliu pentru a afla decizia Tribunalului Calarasi legat de subiect.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [726.66 KB]