dan motreanu

De trei zile urmaresc cu un adevarat dispozitiv de securitate perimetrul Primariei Lehliu Gara, insa important era evaluarea implicarii Imparatului (Primarul Iacomi), in procesul de albire a procesului de selectie a Consilierilor Locali.

Trei zile si trei nopti! In toate cele trei zile, am vazut o singura lumina ramasa aprinsa in bezna Orasului Martir Lehliu Gara- cea de la Secretarul Sef Serban Nadejdea (la etaj). Ramasa singura peste noapte, doamna Nadejdea se dovedeste un om exceptional de concentrat, mai ales ca maine are la Tribunalul Calarasi o sarcina imposibila: Justificarea in fata Tribunalului Calarasi a ilegalitatilor monstruoase facute de Iacomi in procesul de selectie a supleantilor.

Nu ma asteptam sa o vad pe doamna Nadejdea, omul de fier, care „tine” de fapt Orasul Lehliu Gara si este real,Primarul Orasului Lehliu Gara, om exceptional, capabil de o mobilizare exemplara. Nu ma asteptam sa termine documentatia pentru Tribunal, mai ales tinand cont de faptul ca la Lehliu Gara lipseste competenta in Drept Administrativ si Contencios!

Ordinul Imparatesc

Ordinul Imparatesc de albire a procesului de validare a ultimilor doi supleanti din lista PNL, a venit scurt, asa cum vine de obicei! „Trebuie sa para cel mai pur, mai curat si mai normal lucru din Lume!”

Au fost refacute cereri de adeziune, au fost falsificate documente din dosar, au fost date alte numere de inregistrare, au fost falsificate numere de inregistrare (pentru antedatare), au fost rescrise declaratii de acceptare/ renuntare la candidatura.

Imparatul constient ca este urmarit „ca o curva la produs”, a evitat intalnirile fizice de convingere a supleantilor in Primarie. In fapt, el a evitat Primaria timp de trei zile, preferand sa se intalneasca in case conspirative si pe la colturi, unde aghiotantii au fost trimisi la cersit: Filon si Moraru. Pe chipul lor sters se vedea frica, rusinea expunerii publice! Ii vezi, ii mirosi si ei sunt constienti ca sunt transparenti ca o sticla de vodca goala.

La cartierul general de la etajul Primariei a rămas până în zori doamna Nadejdea (care a coordonat de asemenea și circumscripția electorală Lehliu-Gară, pentru alegerile locale din care a rezultat acest dosar).

Experimentul Lehliu a organizat chiar si o mica diversiune cu o serie de baieti obraznici, decisi sa perturbe efortul doamnei Secretar, unde in miez de noapte au inceput sa urle M…e USL si La puscarie”…

La acest moment se discuta inca componenta echipei care va reprezenta Orasul Martir Lehliu Gara, insa lipsa competentei in Drept Administrativ miroase de la 8 km! Iar Maricica, a refuzat sa ii ajute, asta pentru ca a fost linistita…!

Dar cine este Maricica, cunoscuta in Clan drept „Vrabiuta”?

Să se facă dreptate! se auzea pe holurile Primariei Lehliu Gara, asta in timp ce Marinica Badea ingehta in Dor Marunt, pe margine de drum, scos de Iacomi la produs, doar-doar de o mai agata si el ceva subiecte…

Tin sa ii dedic doamnei Nadejdea o melodie, dintr-o mie. Pentru seriozitatea de care a dat dovada, pentru efortul si exceptionala daruire, cu care de ani buni, curata mizeria lui Iacomi Iulian.

Insa maine la Tribunal, o surpriza!?

serban nadejdea
serban nadejdea