Organised Crime in Romania

O intrebare „spasmotica” (vorba celebrului Marinica Badea) mi-a chinuit sufletul pret de cateva zile! Unde a ascuns Imparatul cel mai pretios asset al lui: Masinuta cu Bani- Puschiu Bradut?

Exceptionalele anchete marca Experimentul Lehliu

Puschiu Bradut (fara ocupatie), 6 masini, 15 proprietati la care nu plateste nimeni impozite de doua decenii, asta pentru ca impozitele la Stat sunt doar pentru „sclavi” si prosti, nu pentru ei, elita PNLSD.

Echipa de Agenti Secreti din Lehliu Gara (Oras jefuit de banda de Talhari Iacomi), a descoperit adresa secreta unde salasluieste Puschiu Bradut- fictiv!

„-Sa moara mama ca te fac!”- Iacomi Iulian

„Proprietatea de la nr. 27 de pe strada Islaz este a sotilor V.P și E P.
Oameni simpli, harnici, muncitori și respectati in Oras, ea – infirmieră la Spitalulul- cocină, el – ceferist, V. si E. au reusit sa isi depaseasca modesta condiție prin afilierea la Clan, devenind foarte activi în campaniile electorale (carat votanți la secție, munca de convingere din om in om – cu cine să voteze etc.).
De asemenea, alte legături evidentiaza legatura cu Clanul: ea (V.) s-a pripașit pe la Lehliu de pe meleagurile moldovenești de proveniența Iacomista (nascuta pe 8 septembrie 1977 în comuna Todireni, județul Botoșani)- VERISOARA IMPARATULUI, iar el (E.) este unul dintre apropiații sotilor Laura (la Asistența Sociala din Primaria Lehliu-Gara) și Jean Ivanescu (ala cu vidanja împarateasca) – cu care a facut multe acțiuni de campanie electorala pentru Imparat.
S. V. și E.P. au un fiu, major, care locuiește la aceeași adresă: strada Islaz nr. 27, Lehliu-Gară.” Informator Saracia Muncitoare 0021.

Aici salasluiste fictiv Puschiu Bradut- zis Masinuta de Bani- cumnatul Imparatului si unul dintre cel mai violent membru al Gruparii Iacomi.

Astia au mers in fata Judecatorilor cu Puschiu montat la o adresa la care el locuieste fictiv!