maricica alexandru

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi, nu s-ar povesti, o adunatura de „valori” liberale, care pana ieri erau PSD-iste.

Si astia, cum stateau ei si chefuiau, aveau mare nevoie de un avocat bun. Insa, prin tinutul lor, nu vroia nimeni sa ii reprezinte, ca tare erau rai si hoti, analfabeti si lipsiti de empatie, iar orice asociere cu ei era catastrofala.

Dilema

Cele trei starlete liberale: Iulian Iacomi (zis Imparatul); Ion Iacomi si Danga Mircea (zis Masinuta cu Bani), in disperare de cauza si refuzati de toti avocatii de renume din trei Judete, ajung la un prieten comun, care intamplator, era insurat cu Maricica zisa „Vrabiuta”.

Av. Maricia N Alexandru- Avocatul Diavolului

Nascuta la granita Taramului Lacomiei, Maricica este o floare. O femeie iubitoare, frumoasa si apreciata de toti cei care o stiu! Maricica este renumita pentru modul in care rezolva cazurile „cu cine trebuie”, ca la Judecatorie sa iasa „rezultatul care trebuie”. Cunoscuta in Clanul Iacomi drept „Vrabiuta”, Maricica are un palmares impresionant.

Casatorita cu o alta valoare a Clasei Politice Corupte din Calarasi- Alexandru Dragos Gabriel, Vrabiuta a cunoscut o adevrata briza de prosperitate, sub hainuta Crimei Oragnizate Politic din Judetul Calarasi.

Alexandru Dragos Gabriel- legatura cu Gruparea Iacomi pe filiera Al. Odobescu

Infiletat de alianta USR-PNL-PSD in diverse pozitii din Calarasi, Gabriel a detinut functia de Director al Directiei Judetene a Fondului Public si Prival al Judetului Calarasi; dar si Director Tehnic al Serviciului de Ambulanta Calarasi, aceasta rotatie facand parte din pachetul compensatoriu, oferit de Clanul Iacomi, pentru incredibila slugarnicie si participare in Clan, a numitei Maricica Alexandru- omul care din umbra, apara Crima Organizata Calaraseana.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.63 MB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [5.13 MB]

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [5.13 MB]

Averea Vrabiutei

Apartamentele apar si dispar din declaratia de avere a sotilor Alexandru, mai ceva ca „disparutii” din zona Lacomi Land, care dispar transati si aruncati in fantana de membrii Gruparii Iacomi- aparent fara urme.

Averea Familiei Alexandru se ridica la aproape jumatate de milion de euro, bani care aparent vin si din cele x firme la care Gabriel Alexandru- face pe managerul!

„Maricica apara toti interlopii dornici sa plateasca gras, in general cash sau pe contract de asistenta, asa cum lucreaza si Marin Badea, are lagaturi cu Judecatorii si se baga in cele mai murdare si morositoare chestii…Este renumita pe intreg palierul de Interlopi, USR-PNL-PSD si nu numai.”

Legaturile de asociere duc in Comuna Dragos Voda, unde Primar este Gurita- omul lui Iliuta Vasile- si el cu orientare politica instabila.

La Dragos Voda, Primarul zis Gurita, a facut disparuta Declaratia de Avere si Interese a Imparatesei

Din toata lista de Declaratii, Primarul lui Ilie a scos doar Declaratia Imparatesei, unde ea, este mai presus ce cerintele legii. A se vedea declaratia Imparatesei Iacomi in lista- care duce la un mesaj de eroare.

https://www.primariadragosvoda.ro/old/declaratii_de_interese.html

Vrabiuta adora banutii din Scoli si Gradinite si nu iarta pe nimeni

Redactor sub acoperire: „De facturat o sa va factureze din Scoala nr 1, ca acolo mai exista niste fonduri…

Maricica: „Da, da , sigur!”

Av. Maricica Alexandru este renumita pentru faptul ca accepta banutii de oriunde…fara remuscari sau principii.

Asa a ajuns Experimentul Lehliu la cel mai valoros asset al Gruparii Iacomi- Vrabiuta din Clan!

Vrabiuta vrajita cu un cantec magic, cantecul sirenei singuratice, premiata si iubita de toata adunatura de vietuitoare din iaz- Iazul lui Iacomi.

Dar ce a facut Vrabuita?

Maricica Alexandru a jefuit Comuna Dor Marunt, prin numitii Vatafu Alexandru (Secretar) si Iacomi Ion, de banutii destinati celor mici, mai exact Scolii Dalga Gara, unde se afla in desfasurare ceva lucrari de constructie.

Vrabiuta a cautat moduri in care sa sara peste sistemul Juridic, unde nu poate apara onoarea interlopilor Iacomi Ion, Iacomi Iulian si Danga Mircea.

Asa a ajuns Vrabiuta sa scrie plangerile celor trei la Consiliul National Pentru Combaterea Discriminarii, for Politic, condus de PSD si UDMR, unde cei trei plang. Maricica a depus cele trei Petitii fara sa se semneze, implicit, fara ca numele ei sa apara pe plangeri.

10000 de Euro a incasat Maricica pentru aceste trei petitii, in care, cei trei de plang de DISCRIMINARE…Iar ea astepta sa vina raspunsul Consiliului, insa nu la ea, la deponent, adica la Ion, Danga si Iulian.

Asa lucreaza Crima Organizata

Mereu subversivi, murdari, interlopii se cred victime, plang pe la colturi si implora mila, insa nu mila Judecatorilor, mila prietenilor din UDMR si PSD, mila prietenilor, care pot oferi justitia „lor”, aia adevarata, nu cea destinata tie, muritorului!

Mereu platiti din banii publici, pana si rufele murdare le spala Iacomii din BUGETUL PRIMARIEI si al SCOLII.

Asa ca vom descoperi impreuna, in cateva episoade monument, modul in care Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, intelege sa apere onoarea Politicienilor din Clanul Iacomi, alaturi de onoarea Av. Maricica Alexandru, adica a vrabiutei.

Iar Director elefantul, care face pe …