Judecatoria Lehliu Gara

Epilog

Misterioasa intrerupere timp de 12 ore a electricitatii, lipsa conexiunii la internet, amenzile date de Crima Organizata Calaraseana, nimic, dar nimic, nu a putu opri prezentarea adevarului si realitatii din Lacomi Land, unde azi, la nici o zi distanta de Ziua Nationala, se incheie un episod trist in Lehliu Gara- Justitia aplicata la un „dublu standard”.

Un standard pentru tine, un alt standard pentru ei! Joga Mihaela- Presedintele JUDECATORIEI LEHLIU GARA- O viata de om dedicata infaptuirii Justitiei, dedicata tie Lehlianului, pentru ca noi, „saraciile”, sa traim cu ideea ca cineva, cumva, undeva, judeca si ca noi toti, suntem egali inaintea legii.

Update ora 18:15

Judecator Mihaela Joga s-a spalat pe maini astazi de un dosar Impratesc pe care a refuzat sa il judece!

Miscarea este una de uriasa importanta, greu de cuprins in cuvinte, caci dosarul in cauza nu tine de bucata de plastic care ii permite Imparatului sa se plimbe cu masina!

Din aceleasi motive, decizia Judecatoriei Lehliu Gara legat de solutia in dosarul Iacomi nu a fost publicata pana la aceasta ora si nici nu va fi publicata in viitorul apropiat.

Un standard pentru tine, muritorul, saracia, un standard pentru ei, cei alesi, unsi, cu pensii speciale si mereu mai presus de lege, mai indreptatiti decat tine la ceea ce este al tau de drept.

Presiunea a fost uriasa, iar Judecator Joga Mihaela a ales sa trimita un dosar greu al lui Iacomi la Registratura, pentru redistribuire, asa cum a ales sa nu publice decizia in cazul prezentului dosar Imparatesc!

Un lucru este cert, dreptate se va face!

Update 16:40

Numitul Pacionea Viorel, unul dintre cei mai corupti angajati ai Politiei Lehliu Gara, cunoscut drept Sluga Imparateasca, a urmarit una dintre masinile Cotidianului Experimentul Lehliu si a comis o serie de abuzuri greu de descris in cuvinte. Pacionea Viorel este cunoscut in Orasul Lehliu Gara pentru slugarnicia aratata fata de Crima Organizata, lasitatea si mizeria umana, precum si pentru modul in care a sprijinit in mod direct, transportul alegatorilor la sectile de votare, contribuind in mod direct la Procesul de Fraudare a Alegerilor. Pacionea Viorel a primit drept recompensa terenuri si avantaje din partea numitului Iacomi, in zona Politiei Lehliu Gara. Deranjat de informatiile din Experimentul Lehliu, in care este direct vizat si acuzat de fapte de coruptie, Pacionea Viorel a confirmat azi, prin fapte, prin abuzuri si ilegalitati, realitatatea CORUPTIEI ENDEMICE care macina MAI Calarasi.

Sluga Imparateasca, Pacionea Viorel a facut tot posibilul sa retina colaboratorul Redactiei Experimentul Lehliu cateva ore, in incercarea de intimidare si obstructionare a activitatii acestuia.

Legat de Solutia data de Judecatoria Lehliu Gara, pana la aceasta ora, cu toate ca au fost doar 5 dosare care asteptau azi solutia, in mod misterios si fara justificare, solutia lipseste. In doua dintre cazuri solutia a fost publicata, nu si in cazul Primarului Orasului Lehliu Gara! Din informatile pe care le avem, solutia Judecatoriei Lehliu Gara in cazul Imparatului nu va fi publicata!

Ramai pe Experimentul Lehliu pentru detalii legat de subiect.

Cea mai fidela Sluga Imparateasca- omul care alaturi de Buraga Costel si Marin Lazar au transformat Sectia de Politie din Lehliu Gara intr-o anexa a Crimei Organizate in care interlopii intra lovind cu bocancul in usa si in care Comandantul Politiei este umilit si amenintat in propriul birou.

Update 12:13

Toata Dracimea este agitata!

Oamenii Imparatului au taiat la ora 10.00 cablurile de curent din zona Redactiei Experimentul Lehliu, pentru a lasa Redactia fara posibilitatea de a face update, legat de sentinta doamnelor Judecator de la Lehliu Gara.

In Redactie insa, un calculator pe UPS continua sa mearga si parca bateria nu vrea sa se termine. Parca toata energia necesara functionarii serverului Redactiei, este stocata in el si sfidand logica si legile fizicii, inca merge. UPS-ul continue sa licare, asa cum lampa de pe biroul de serviciu, conectata la acelasi UPS licare ingrijorata!

Nimic, dar nimic, nu poate opri liberatatea de exprimare, nu poate ingradi liberatatea Presei Libere.

Sentinta se lasa asteptata!

In Cocina Lehliu Gara (Spitalul Lehliu Gara) nu mai lucreaza nimeni! Nepotelele, verelele, cumnatelele asteapta ingrijorate stiri!

Ramai pe Experimentul Lehliu pentru deznodamant.

Update 02.12.2021- Ora 9:34- Lacomi Land freamata.

Asteapta toti cu sufletul la gura, deznodamantul.

Decizia Judecatoriei Lehliu Gara:

Update- 01.12.2021-ora 22.00

In asteptarea pronuntarii Onoratei Instante, am descoperit o poza mai veche a distinsei doamne Judecator Joga, un Judecator care si-a dedicat toata cariera pentru Infaptuirea Justiei in numele legii, cariera bazata pe obiectivitate si impartialitate.

PREŞEDINTELE JUDECĂTORIEI LEHLIUGARĂ,. Judecător MIHAELA-DANIELA JOGA

Mihaela Daniela Joga

01.12.2021-ora 20.00

Ramai pe Experimentul Lehliu, unde maine dimineata aflam daca Imparatul ramane cu permisul de conducere. Procesul este unul foarte complex, iar decizia Instantei a fost amanata pentru data de maine.

Daca Iacomi pierde procesul, va trebui sa astepte pana la calendele grecesti returnarea bucatii valoroase din plastic, mai ales ca a picat deja testul la scris (la evaluare). Urmeaza detalii picante din dosar…

Inainte de toate, este vorba de mandria si onoarea Imparatului, care in caz de umilire, va trebui sa apeleze la sofer si va va fi purtat ca o mireasa…