dan motreanu

In Orasul Lehliu Gara vine iarna! Dupa 20 de ani de furt si jaf generalizat, Orasul nu are canalizare pentru apa pluviala (pentru ca banii au fost furati), nu are strazile asfaltate, trotuarele sunt distruse de colaboratorii lui Iulian Dumitrescu si cohorta de paraziti politici, Orasul este trist si ingropat in apa, noroi si tristete.

Elevii trebuie sa faca slalom printre baltile abisale, peste tot gropi, mizerie si Militienii lui Buraga!

Orasul Lehliu a fost devalizat in ultimii 15 ani de aproximativ 15.000.000 de euro. Banii astia erau pentru canalizare, pentru apa, pentru scoli, pentru….

Acum, au mai ramas doar nepotelele, verelele si Orasul Martir Lehliu Gara. Iar tu, Lehlianul, trebuie sa-i tii in carca pe toti si te cam dor salele.

Ghirlandele

Peste un deceniu „primarul” a furat, cu ghirlandele de craciun la Lehliu Gara si la Dor Marunt sume ametitoate.

Anul asta la Lehliu atarna cateva ghirlande leproase din deceniul trecut, iar la Dor Marunt, daca nu a mai fost de furat, Primarul Iacomi nu a mai pus ghirlande.

LACOMI LAND se scalda in namol si tristete!

La Hanul Rustic (Bordelul Imparatesc) insa, petreceri salbatice si parca a venit vara!

In timp ce Lehlienii se scalda in namoale saline, la Hanul cu Limbrici- Bordelul Imparatesc, rudele Imparatului fac bai in ape termale de mare adancime, scoase de la 100m, ape pure si cristaline.

Clanul Iacomi se scalda in ape termale, se cinsteste cu sampanie, face tratamente saline si are parte de jocuri erotice intense (in Clan). Toate astea, tot tu le platesti! Ei nu produc nimic, doar consuma!