iliuta vasile

Exista oare o legatura reala intre calitatea de lider si capacitatea omului de a (se) schimba? Iliuta Vasile a aratat ca este un om mic, incapabil sa inteleaga rolul de Lider, prea marunt pentru a inteleage sperantele celor care l-au votat.

Judetul Calarasi si Romania in intregul ei are o exceptionala nevoie de lideri carismatici, „drepti”, care sa aiba capacitatea de a conduce eficient, de a reduce coruptia, intr-o tara obosita de peste trei decenii de nepotisme, jaf si mizerie politica.

Exista insa un specific atunci cand lucrezi cu oamenii din politica, care trebuie atent analizat, in care perceptia liderului in general tine de un anumit stil de munca si conducere (in fapt de procesul decizional al acestuia). Ce mi se pare relevant, spre deosebire de alte domenii, este capacitatea de a demonstra importanta efectului de inchegarea a vietii politice, pentru acoperirea interesului comun al societatii.

Pe scurt spus, capacitatea analfabetilor din partidele politice, de a sta impreuna la masa si de a construi ceva in folosul comunitatii!

In Judetul Calarasi insa, locul poate cel mai afectat de caracatita coruptiei, acest aspect al unirii fortelor, al nevoii de „curatare” a ceea ce este poluat si murdar, este poate cel mai important aspect al vietii politice.

Si totusi, accentul cade mai degraba pe capacitatea liderului de a convinge, de a arata ca actiunile pe care le face sunt in interesul societatii si nu al lui personal.

Iliuta Vasile a ratat sansa de a arata ca este un lider! Presedintele Consiliului Judetean si Presedinte al PSD Calarasi a mers la Hanul Rustic (zis cu Limbrici) cunoscut si ca Bordelul Imparatesc, pentru a pune talpa pe gatul Iacomistilor si pentru a le arata lor, Clanului, ca el este Liderul de necontestat.

Pentru asta insa, Iliuta Vasile a calcat in picioare votul dat de Calaraseni si a pus vanitatea si interesului lui personal inaintea interesului societatii.

Stirea

In urma cu putin timp, la solicitarea expresa a Presedintelul de Consiliu Judetean Prahova- Iulian Dumitrescu( nasul de cununie al Imparatului)- zis Albanezul, Imparatul ( Iacomi Iulian) a fost pus sa invite dusmanul de moarte- Iliuta Vasile la Hanul Rustic, pentru ceremonia de transfer a 5 primari PNL la PSD, cu Ion Iacomi (zis turcul) cu tot.

Ramasi si fara Postul de prefect si fara cel de Subprefect, Iacomi si cohorta de jefuitori si paraziti, au luat decizia de a abandona Echipa PNL Calarasi si de a trece cu totul la PSD, unde mai spera la protectie fata de cele peste 243 dosare penale (momentan tinute la sertar).

Sofian Costache a fost pus sa aduca purcelul! Insa Sofian nu a cumparat purcelul! A luat un purcel de la cei care cresc. Asta pentru ca „este dreptul lor sa ia”…

Invitati la paranghelie au fost: Iliuta Vasile (PSD)- Eduard Grama (PSD) si Marius Militaru (PSD)

Ajunsi la ceremonie, Imparatul a impartit tineretul la o masa mare, iar ei, Zeii, au stat la alta masa, sa poata discuta in tihna.

eduard grama

In timp ce Zeul Zeilor (Iliuta Vasile) asculta expunerea si legamantul de supunere al Imparatului Iulian, Sofian Costache este deranjat de un schimb de replici cu Marius Militaru si sare la bataie, unde il pocneste pe Militaru. Acesta ii raspunde cu o pereche de palme peste gatul gros si indesat al lui Costache.

Spiritele se incing si iese harmalaie. Intervine fostul Senator Liviu Tomoiaga (PSD), care ii linisteste, insa, Iliuta Vasile fuge de la han, unde afara, masina il astepta cu motorul pornit.

Imparatul nu apuca insa sa prezinte toate elementele pe care le ofera celor de la PSD, iar decizia lui Ilie pana acum (12.12.21), se lasa asteptata.

Primaria Dor Marunt cu Primar Ion Iacomi (zis Turcul), Iulian Iacomi (zis Imparatul) cu Primaria Lehliu Gara- Oras Martir, Primaria N. Balcescu cu Primar Ilie Lascu, Primaria Frasinet- cu Primar Ploiesteanu Alin (zis Linut), Primaria Lehliu Sat- cu Primar cu tot- care chiar daca este la PSD- tot a Imparatului este…

5 Primarii cu oratanii cu tot. Asta a oferit Imparatul lui Ilie, pentru a scapa cohorta de criminali si interlopi de puscarie.

Adevarul trist este ca procesul alegerilor nu este liber. Procesul alegerilor nu este democratic. Real, doar se ofera ideea ca exista corectitudine in proces, iar de iesit iese cine trebuie.

Sistemul de fraudare a alegerilor este unul complex, rafinat si pus la punct chiar de Iliuta Vasile- Presedinte PSD. Iliuta Vasile a pus bazele coruptiei politice la scara mare in Judetul Calarasi, unde alaturi de Raducu Filipescu, au tinut din dezvoltare vreme de trei decenii Campia Baraganului.

Iar pentru asta, Imparatul, a jurat supunere eterna si credinta!

Oare ce crede Barbu Valentin (Prefectul Judetului Calarasi) si Ciprian Pandrea (Presedintele PNL Calarasi) despre evenimentele de la Hanul Rustic?

Reprezinta cei doi oameni politici mai mult decat o carpa murdara, cu care Iliuta Vasile se sterge pe ghete?

Din tabara fierbinte a PSD-istilor liberali- moderati

„…De altfel, cel mai recent plan al noii rocade e cam așa: primul se intoarce Imparatul (doar el) si il lasă pe Filon primar interimar (problema e că Filon e instabil mental și imprevizibil, iar episodul cu Stefania Moga – care chiar a crezut ca a ramas jupaneasa – le este prea proaspat în minte).
Apoi, pana la finalul mandatului (mai sunt trei ani), se vor reintoarece in PSD, pe rand, in serii de 4 – 5, toti actualii consilieri (incepand cu directorii de scoala demisionari si cu supleantii sacrificati acum pentru validarea lui Bradut si Ilie Bratu). Asta, desigur, daca Imparatul va plati pretul cerut (care sigur nu se masoara in bani). Vor ramane in PNL, foarte probabil, doar singurii consilieri actuali care nu provin din PSD: Graure și Neacsu. Dar, repet, toate acestea vor fi posibile doar daca Imparatul plateste pretul, pe care Iliută il va fixa sa fie cat mai usturator. Tocmai de aceea se insistă pe ideea asta cu indepartarea lui Ion (sau macar trecerea pe linie moarta – ori la o alta primarie, care e oricum tot galbena): ca sa loveasca unde doare mai tare – în famiglie (ca mafiotii care iti impusca fratele sau sotia).”

Cand au fugit de la Hanul Rustic, oamenii lui Ilie au uitat o haina, un telefon si ceva mape cu hartii

Militaru- omul de baza al lui Ilie
Iliuta Vasile Presedintele Consiliului Judetean Calarasi

„SRI lucreaza pentru noi…”

Singurul Serviciu care mai incearca sa rezolve lucrurile este SRI… (Iliuta Vasile)

inregistrare de la vizita cu copilasii…

Jocurile Erotice de la Hanul Rustic (Bordelul Imparatesc)

Pentru a intelege jocurile USR Calarasi- Psd Calarasi- PNL Calarasi este nevoie sa urmaresti materialul de mai jos. Pentru participantii la jocurile erotice nu are importanta pozitia in care se afla, atata timp cat ei, sunt deasupra!