clanul iacomi

Coruptia patrunde lent si omoara destine. Asemeni unei molimi, in tacere si cu tenacitate, coruptia distruge o societate in totalitatea ei, in decurs de un deceniu (in medie). Insa situatia de la Lehliu Gara nu este singulara! Cum este la Lehliu Gara este in toata Romania, intr-o masura mai mare sau mai mica. Ceea ce lipseste este un „Experimentul” in fiecare Oras sau zona administrativa!

Tirania creste din cei indoctrinati

Insa cine realizeaza continutul artistic din Experimentul Lehliu?

Fiecare caricatura, fiecare sunet prezent in Experiment, este atent analizat sa se plieze pe profilul situatie si al „faptasilor”, mai ales ca multe dintre subiecte sunt in desfasurare la momentul aparitiei online sau in print! Adica, exista o atenta corelare a continutului de media si al faptelor/ profilul psihologic al celor implicati in evenimente!

Artisti din Canada, Japonia, Rusia, Bulgaria, US, Canada, Romania, Brazilia, Iran, Irak, participa toti cu caricaturi dedicate fiecarui profil solicitat.

serban nadejdea
Serban Nadejdea

O singura caricatura poate lua si 7 zile de lucru intensiv!

Selectia de material vizual/ audio este realizata pentru a atrage tinerii si pentru a da o fata umana faptelor si actiunilor, specifice lumii interlope

Monatik-un talent exceptional, pus in lumina reflectoarelor de Lida

Si cand te gandesti ca Experimentul Lehliu este doar la inceput de drum…