bogdan dumitrascu

Bogdan Dumitrascu este un golan! Faptura asta aparent gingasa, este de o rara mizerie umana si spun asta pentru ca, asa cum am avut sansa sa il cunosc pe Deputatul Barca Cosntantin, atunci cand era DIRECTOR APIA Bucuresti, asa am avut ocazia sa interactionez de cateva ori cu el- Bogdan Dumitrascu, cunoscut in Clanul Iacomi drept „Unchiul”.

Tatuat asemeni Nepotelelor Iacomiste, insa nu cu dragoni si boscute, cu scorpioni si draci, Bogdan Dumitrascu a capusat APIA vreme buna, loc unde a adus mizerie, coruptie, incompetenta si lene.

Interesant personaj Dumitrascu asta, insa sluga perfecta pentru mafia Politica Calaraseana, care a utilizat „Unchiul” dupa necesitati!

Cu toate ca SRI Calarasi cunoaste situatia de la APIA Calarasi si ITM Calarasi de doua decenii, Dumitrascu a fost tolerat si dosarele tinute la sertal. Totul, pana cand o fata frumoasa si desteapta, chiar foarte frumoasa si curajoasa, a avut barbatia sa ii puna lui Dumitrascu, de un flagrant!

Cateaua Iacomista

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 21 decembrie 2021, a inculpatului DUMITRAȘCU BOGDAN DUMITRU, director general adjunct al Agenției pentru Plăți și Intervenție în Agricultură (A.P.I.A.), în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În ordonanțele procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

La data de 10 decembrie 2021, inculpatul Dumitrașcu Bogdan Dumitru, în calitatea menționată mai sus, ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 2.000 euro pentru a o angaja pe fiica acesteia în cadrul A.P.I.A. – Structura Centrală și, ulterior, să o transfere la o agenție județeană, situație ce o avantaja din punctul de vedere a domiciliului. Cu aceeași ocazie, inculpatul ar mai fi precizat că dorea ca banii să-i remiși în două tranșe respectiv înainte și după angajare.

bogdan dumitrascu
bogdan dumitrascu

În contextul menționat mai sus, la data de 21 decembrie 2021, inculpatul Dumitrașcu Bogdan Dumitru ar fi primit o primă tranșă, în valoare de 5.000 lei (echivalentul a 1.000 euro), ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Inculpatului Dumitrașcu Bogdan Dumitru i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 22 decembrie 2021, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Bogdan Dumitrașcu este ginerele fostului vicepreședinte al CJ Călărași, Marian Dinulescu, membru și un susținător înfocat al PNL.” https://editia.eu/2021/12/22/dna-bogdan-dumitrascu-retinut-pentru-luare-de-mita/

Culmea…

O reusita incredibila!

Unul dintre cei mai slugarnici interlopi, o lopata a analfabetilor din PNL si PSD, renumit pentru mizeria si coruptia pe care le-a promovat, Bogdan Dumitrascu, scos ca o tarfa, cu catuse si bagat la celula!

Prin arestarea lui Bogdan Dumitrascu se incheie capitolul APIA (Calarasi) si MADR(CALARASI) pentru IACOMI, ceea ce inseamna ca se deschide CAPITOLUL LIVEZII IMPARATESTI, unde Statul Prieten Israel, Varul Iacomi si Directorul Certrom- Mihalcea Bogdan, „spala cascavalul” si papa Fonduri Europene, aranjeaz imprumuturi de miliarde si intretin CARACATITA CORUPTIEI IN ROMANIA EDUCATA si condusa de Statul Prieten Israel, nu de noi.

Pe tabla de sah a Crimei Organizate Calarasene, a mai cazut un cal, care real, este cel mult, un catar…

Bogdan Dumitrascu- un PNL-ist adevarat

A terminat o facultate privată, a fost asistent de consul și apoi administrator al unei firme care are un singur bilanț depus. Firma a avut zero rulaj. Cumva printr-o minune, ajunge consilier la APIA în București. Grupul liberalilor vâlceni de la vârful APIA. Funcții grele și pentru soțiile unor ofițeri din serviciile secrete Bogdan Dumitru Dumitraşcu Din 2010 devine director coordonator și imediat director executiv adjunct la APIA Călărași. DNA clasează în 2014 un dosar în care un om de afaceri aflat în conflict cu APIA îi aducea mai multe acuzații. Soția lucrează la Consiliul Județean Călărași și apoi la Casa de Asigurări de Sănătate.

MADR BUCURESTI
MADR BUCURESTI

PNL Calarasi- o adunatura de puscariasi, violatori, pedofili si criminali

Cine este cel care ridica vocea, sa spuna ca nu este asa?