Clanul Iacomi

In timp ce tu te bucuri de cateva clipe de odihna in preajma anului nou, alaturi de familie, interlopii Calaraseni sunt intr-o continua agitatie si muncesc de zor! Clasa politica Calaraseana, grupata in preajma celor doua partide politice: PNL si PSD, pun la cale hotiile pentru anul care vine. Asta pentru ca in timp ce tu, muritorul, traiesti din ceea ce culegi pe unde vezi cu ochii, pe afara, unde muncesti cu ziua sau in caz fericit cu luna, ei, Politicienii, fura zeci de mii de euro lunar din Primarii si Institutii si traiesc ca nababii, in petreceri si imbibati in alcool.

Si te vor ura mereu, pentru ca ai puterea de a munci. Pentru ei, tu, „Saracia”, esti doar ” o plomba”, vorba ilustrului Iacomi Iulian- primarul care a iesit, fara a fi ales!

Imparatul si-a luat jucarie noua in valoare de 35.000 de euro.

In urma cu cateva zile Imparatul Iulian (Iacomi Iulian), cunoscut pentru pasiunea aratata marcii Audi, si-a cumparat un turism nou, in valoare de 35.000 de euro. Momentan este cu numere de Ilfov, urmand sa il treaca pe Arges, pe una din adresele Imparatesei.

Imparatul a fost la Sofian Costache sa ii arate jucaria, cumparata din modestul salariu de 6000Ron/ luna…

Dar ce cred membrii PNL Lehliu Gara despre Imparat? Si aici vorbim de un om educat!
Trotuar nou in Orasul Martir Lehliu Gara- Oras ruina

Incendiu misterios la castelul lui Sofian Costache, unde un alt camion s-a facut scrum.

Cu un venit mediu zilnic de 1000 de euro (pe surse apropiate problemei) din inchirierea diverselor utilaje pe care le detine catre Primariile conduse de Hotii lui Iacomi, Sofian Costache a avut parte de o mica surpriza: inca un camion incendiat!

Facut scrum de un incendiu misterios, camionul este bun de fier vechi, asta dupa ce o serie de alte evenimente la fel de misterioase, distrug incet dar sigur, toata bruma de gologani a lui Costache. Parca cineva, undeva, nu vrea ca Sofian sa puna piatra peste piatra…

Costache Sofian a inceput sa trimita mesaje in alte limbi, motiv pentru care il felicitam, pentru ca a invatat sa scrie…

Talharii lui Iacomi au mai jefuit o locuinta in Comuna Dor Marunt

Interlopii lui Iacomi deranjati de camerele de supraveghere montate de un locuitor al Comunei Dor Marunt, au spart in urma cu cateva zile casa unui consatean si au sustras sistemul de supraveghere, nu inainte de a smulge toate cablurile, si de a lasa pe clanta usii, la interior, o punga cu mate de porc si o inima plina de sange. Usa a fost sparta cu ranga, iar usa de intrare complet distrusa.

Locuinta aflata in apropiere de palatul Deputatului Barca Constantin, pe soseaua Bucuresti- Constanta, avea camere care deranjau membrii Gruparii Iacomi, renumiti pentru violurile, jafurile, hotiile si violentele, in toata Romania.

Punga cu organe de animal, plina de sange, reprezinta un mesaj clar, legat de montarea camerelor de supraveghere in zona de interes a Crimei Organizate.

Proprietarul nu a depus plangere la Politie, din cauza slugarniciei angajatilor MAI Dor Marunt, fata de Gruparea Iacomi.

Singura Toaleta publica din Lehliu Gara a fost legata cu sarma de balot!

Toaleta din parcul central a fost legata cu sarma de balot, sa nu cumva sa o utilizeze cineva!

Statie de incarcare pentru Tezle la Lehliu Gara

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4850909598305197&id=100001586134175&sfnsn=mo

Adevarul este ca razi cu astia, de faci pe tine! Statie de incarcare pentru Tezle in Orasul Lehliu Gara…

Interesant de vazut daca statia de incarcare o realizeaza tot Gruparea Iacomi, asa cum fac de obicei cu toate contractele din primariile arondate clanului.

Ghirlande montate pe strada Imparatului

In timp ce in Lehliu Gara au fost montate cateva ghirlande rapanoase, Imparatul si-a tras in fata casei, doua ghirlande frumoase, pentru copilasi! In rest, Orasul Lehliu Gara a fost luminat doar de sufletele Lehlienilor.

Cladirile detinute de Petrica Filon- temutul Interlop Calarasean, stau sa se prabuseasca

Terenurile intravilan pe care le detine Vicele lui Iacomi sunt trecute la teren arabil, pentru a nu plati impozite de intravilan, mod in care toate gunoaiele din Clanul Iacomi, omit sa plateasca valoarea reala a taxelor catre Bugetul de Stat, responsabilitate care iti revine tot tie, „saraciei”, care de altfel, le platesti si salariul lunar!

Lasate in total abandon si degradare, cladirile (care zic interlopii ca sunt real ale Imparatului), stau sa cada!

Toti brazii si tuia adusi de Echipa Castigatoare a PNL la Lehliu Gara au crapat

Pana la ultimul, brazii si tuia din centrul Orasului Martir Lehliu Gara stau uscati, dovada a incompetentei si lipsei de interes a angajatilor din Primaria PNLSD

De parca nu era suficient modul dezolant si aspectul grotesc al parcului central!

La Scoala Generala Clasele I-IV avem balcon pentru sarituri

Numai la Lehliu Gara este posibil asa ceva!

Viceprimarul Comunei Dor Marunt zis Nuta, a snopit inbataie un locuitor al localitatii la indemnul Primarului Ion Iacomi

Vom reveni…