PNL Calarasi

Judetul Călăraşi declarat ca unitate teritorial-administrativa in ianuarie  1981, este situat în partea de Sud-Est a României, pe malul stâng al fluviului Dunărea şi al braţului Borcea şi se învecinează la nord cu judeţul Ialomiţa, la est cu judeţul Constanţa, la vest cu judeţul Giurgiu şi sectorul agricol Ilfov iar la sud cu Bulgaria.

Suprafaţa judeţului este de 5.088 km2, reprezentând 2,1% din teritoriul României, judeţul Călăraşi ocupând locul 28 ca mărime în rândul judeţelor ţării. 

Organizarea administrativ teritorială: judeţul cuprinde 2 municipii, 3 oraşe, 50 comune şi 160 sate.

Reşedinţa judeţului este municipiul Călăraşi.

Orasul Lehliu Gara, Comuna Dor Marunt, Frasinet, Nicolae Balcescu, Al. Odobescu, sunt jefuite la drumul mare de o mafie politica cu legaturi in toate Structurile Statului Roman.

Judetul Calarasi este furat metodic, banut cu banut! Nimic nu ramane la locul lui, fara sa treaca prinfiltrul hotiei Politicianului.

La Dor Marunt este jale!

20 de ani de hotie sub bagheta rocadei PNL-PSD, au adus localitatea intr-o profunda stare de degradare. In timp ce elevii fac exceptionale eforturi sa merga la scoala, in lipsa mijloacelor de transport in comun, nu exista trotuare, iar in Dalga Gara oamenii merg pe drumul national pentru a ajunge acasa. Nu exista apa potabila, nu exista canalizare, iar conectate la gaze sunt doar cateva gospodarii, restul, se descurca fiecare cum poate.

Locuri de munca in localitate nu exista, iar migrarea zilnica spre Bucuresti este o dureroasa pagina pentru intreaga localitate.

In acest context, sute de mii de euro, pleaca catre firmele de partid, atasate PNL sau PSD, firme care papa banutii cu o eficienta greu de imaginat, pe proiecte umflate colosal, de care real, doar Crima Organizat de foloseste.

Fara apa curenta, cu stazile imputite de jeg, fara o groapa de gunoi, insa cu camere la dusmani

In Comuna Dor Marunt pe drumul principal care strabate localitatea (DN3A), nu a fost strans gunoiul de pe strada in ultimii zece ani! Localitatea este relativ saraca, fara activitate economica, din cauza faptului ca 3-4 agricultori au reusit sa detina aproape tot terenul agricol.

Asa a ajuns Dor Marunt un dormitor! La fel la Lehliu Gara, localitate care poate detine cel mult titlul de „halta”, daca consideram starea de degradare in care se afla.

Sistem de supraveghere de 100.000 de Euro

Echipa de Interlopi condusa de Vatafu Constantin (PNL- secretar comuna) si Micu Ioel (autointitulat Inspector in cadrul Primariei), au venit in fata Consilierilor Comunei Dor Marunt cu un plan tentant: Un sistem de supraveghere video, trasnet!

Consilierii Locali mai saracuti intelectual, au luat de buna expunerea colegilor din PNL si au votat cu inima, fara sa stie real, despre ce era vorba! Asa a fost aprobat la propunerea Primarului ineditul proiect, menit sa aduca un strop de siguranta pe strazile din Dor Marunt.

De ce acum?

Daca la Lehliu Gara sistemul de supraveghere al Orasului este controlat de Primarul in exercitiu, prin IP, de acasa, la Dor Marunt, lipsea aceasta unealta de presiune exceptionala.

Pe sistemul de supraveghere poti vedea cand pleaca „victima”, cine este acasa, cine duce copii, cat stai si cine vine la tine si mai important, cand esti acasa si cand nu! Ce masini folosesti, cand esti in tura la munca si ce obiceiuri ai.

Cum la Dor Marunt lipseau aceste facilitati, de o mare insemnatate pentru Politicienii adevarati, sub vesmantul onest al securitatii generale, Clanul de interlopi din zona a topit 100.000 de euro in cateva zile, pe 2 km de fibra optica si cateva camere de supraveghere.

Consilierii Locali habar nu au ce au votat, cine a luat banii si cate camere sunt si mai important, la cine sunt sistemel de supraveghere!

Asa a ajuns Crima Organizata cu Vatafu si Micu Filip, sa spioneze dusmanii, din fotoliul de acasa

Montat pe 30 si 31 Decembrie 2021, profitand de pregatirile pentru anul nou, „firma castigatoare” a topit 100.000 de Euro pentru o lucrare care face cel mult 25.000. Cum? Pai….

Etapa 1)

Ai nevoie de o firma capusa, legata de partid. Au gasit firma la SC Proinstal SRL.

Au mai fost si alti doritori din zona (Lehliu Gara) care au dorit sa participe, insa Primarul Ion Iacomi le-a transmis sa stea cuminti in banca lor, ” sa nu ne suparam”.

Etapa 2)

Se monteaza cateva camere ici colo, cu acces prin IP, cu predilectie in apropierea dusmanilor, in vederea monitorizarii acestora. Cat despre securitatea localitatii, interesat nu este nimeni, cata vreme infractorii, puscariasii, violatorii sunt chiar in Primarie!

Etapa 3)

Banutii pe contract se impart frateste, 1 leu mie, 1 leu tie, 1 leu la partid si 1 leu materialele.

Firma Castigatoare abonata la contracte cu Primariile

Ghirlande, beculete, pe acelasi calapod ca si Nico Construct SRL, firma lui Gagarin, prin care toti escrocii din Judetul Calarasi spala banii din Primarii. Firma SC Proinstal SRL traieste o frenetica activitate economica, abonata la banutii din Primarii. Banii vin usor si fara bataie de cap, asta daca ai legaturile potrivite si daca dai…

Sar milioanele de euro pe ghirlande si beculete, de nu poti sa crezi!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [54.83 KB]

Asa a ajuns Dor Marunt in anul Domnului 2022, cu Sistem de Supraveghere Cool

Iar in fata Redactiei Experimentul Lehliu au aparut doua camere video cu capacitati demne de marile metropole! Restul camerelor au fost imprastiate ici-colo, in general la „dusmanii echipei castigatoare”, declarati sau nu.

Redactia a luat imediat masuri si a directionat camerele spre cer! Spre Stratosfera, sa vada adunatura de puscariasi, violatori, pedofili din Primarie, ceea ce au visat ei in celula cel mai mult: soarele!

Un proiect bun insa pe mana unor CRIMINALI

Problema o reprezinta faptul ca accesul la sistemul de supraveghere este la infractorii de drept comun si nu la Politie, asa cum este normal. Pentru a verifica insa acest aspect, pentru a verifica caracterul legitim al Proiectului, Redactia Experimentul Lehliu a mutat usor camerele din pozitia de montaj. si am asteptat….

Redactia Experimentul Lehliu a fost rasfatata cu echipamente de urmarire mai ceva ca in filmele cu James Bond! Fibra optica si camere de 500 Euro bucata, retea interna alimentata cu transformatoare dedicate, si UPS-uri in cutiile de jonctiune. in poza camerele rotite sa bata aiurea.

Azi 4 Ianuarie- prima zi lucratoare, la ora 10.00

Primarul Comunei Dor Marunt a ajuns la munca in jurul orei 10. La 10.10 era la stalpul cu pricina, din cauza faptului ca nu vedea cine intra si cine iese din curtea Redactiei Experimentul Lehliu! Cea mai importanta misiune a lui, cea mai urgenta chemare, a fost sa vina la stalp si sa ii dea tarcoale, ingrijorat si temator.

Insa Odiseea Sistemelor de Supraveghere in Dor Marunt este doar la inceput

Stai sa vezi unde se ajunge, atunci cand Politicianul se duce peste mamele cu copii acasa sa le ameninte, iar Vicele merge cu batele sa omoare oamenii prin sat!

In Comuna fara apa, fara gaze, fara trotuare, fara canalizare, dar plina de hoti, Primarul te vrea rece!

Si totusi nu este o idee rea, daca sistemul era administrat de Politia Romana!