Clanul IAcomi

In urma cu cateva zile, Viceprimarul Tudor Ioan zis Nuta a luat la pumni un cetatean din Dor Marunt, ajutat si de doi angajati ai sai, veniti cu bate si rangi la „petrecere”. Insa pana ajungem la exceptionalele inregistrari cu puscariasii si violatorii din PNL Calarasi, sa analizam evenimentele de ieri, 4 Ianuarie 2021, zi insorita.

Primarul Liberal Ion Iacomi a navalit peste o femeie cu copii acasa si a amenintat-o cu puscaria, cu taierea curentului electric si 5000 ron amenda!

Suparat pe faptul ca Experimentul Lehliu a mutat pozitia camerelor de supraveghere menite sa monitorizeze Redactia, primul lucru facut de Primar a fost sa dea tarcoale zonei, in recunoastere. A analizat situatia si a coborat sfios din masina, dupa ce sa asigurat ca nu este nimeni in zona (masculin), temator pentru viata lui. In dreptul stalpului unde a montat Secretarul Comunei Vatafu camerele, locuieste o familie cu copii mici. Primarul cu toate ca stia ca oamenii nu au nimic de a face cu mutarea pozitiei camerelor (a declarat ca a vazut inregistrarile), acesta a profitat de faptul ca femeia era singura acasa si a amenintat-o cu mutarea din zona, a jignit-o, a umilit-o, profitand de lipsa sotului plecat la munca.

LA 10 minute dupa ce a ajuns in Primarie, Primarul Liberal a pornit glont la camerele „deranjate”

„Iti tai curentul electric”; „Scot lampa de iluminat si va las in bezna”; ” Azi va dau 5000 de lei amenda” Primarul Iacomi

Barbat doar in fata femeii

Cu toate ca a vazut cine a rotit camerele, Primarul nu a venit la sediul Redactiei sa planga, a ales ca umuleasca si sa ameninte o femeie care tocmai venise de la munca.

Sistemul de Supraveghere folosit de Puscariasii lui Iacomi pentru a comite crime

Prin actiunile sale lipsite de discernamant, Primarul a aratat faptul ca sta lipit de camere, implicit ca are acces nemijlocit la sistem, urmareste oamenii in localitate si foloseste exclusiv sistemul pentru spionaj. Mai mult, camerele in Comuna au fost strategic amplasate sa evite zonele de interes ale membrilor gruparii Iacomi.

In baza faptelor observate, Redactia Experimentul Lehliu a dezactivat doua camere

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [269.04 KB]