Mariana Stan

Regina Stan unsa prematur si incomplet

In urma cu cateva zile, Mariana Stan membra a Gruparii Iacomi a fost „unsa” Director al Scolii Nr 1 din Dor Marunt, pentru inca un mandat. Acest eveniment, desfasurat in secret, cu participarea celor mai fidele slugi, a avut loc la Casa de Cultura a Orasului Martir Lehliu Gara.

Picata la examenul dat pentru ocuparea functiei, Mariana Stan a picat cu fluieraturi probele grila, alaturi de alte pocnitori din Clanul Iacomi, care ocupa pozitii similare in Scolile din Judetul Calarasi.

Scoala Romaneasca puternic politizata, se afla din 1989 in mainile analfabetilor din PNL si PSD, care insurubeaza in posturile de conducere, Starlete urate si hidoase.

Asa a ajuns Mariana Stan in pozitia de director de unitate de invatamant, cand locul potrivit era intr-un abator, la sortat mate!

Raluca Caraion (PNL) a fost prezenta la „ungerea” Reginei Mariana Stan, unde in lacrimile audientei atent sortate, a primit mir pe cap si pasca pe limba!

Primarul Iacomi a deschis tolba larg si a adus Televiziunea (Antena 8) pentru un material cu daruri aparent innocente, unde Mariana Stan a aparut pe post de Sfanta Tereza, iar la fiecare pas facut, la fiecare pachetel daruit din suflet, o poza!

Da! O poza pe facebook, doua chiar…

Adica Iacomi da, dar sa stie prostimea, cine da…

Soc si Groaza in Clanul Iacomi-Alt membru al Gruparii Iacomi decuplat de la gazda si lasat sa se zbata in frig, in miez de iarna, lasat infometat si lasat…

„Domnul Marian Laurențiu Moraru, fost director ECOAQUA Lehliu-Gară a primit un frumos cadou de Sărbători: preaviz de 30 de zile, de la nașul mare Nițulică. A băut Împăratul mai puțin și de Crăciun și de Revelion, încercând să evite concedierea unuia dintre oamenii săi de bază, dar a pierdut timpul degeaba. A rămas cum s-a stabilit: Moraru e pa!” -Cartita Vesela 006

Evenimentul este incredibil! Alt membru al Gruparii Iacomi se va zbate decuplat din crestetul gazdei, unde era cald si bine! Si cand te gandesti ca astia toti asteapta de la Imparat locuri noi de munca si nu sunt obisnuiti sa flamanzeasca!

Aceste eveniment nu poate fi decuplat de esecul intalnirii Imparatului Iulian (Iacomi Iulian) cu Zeul Zeilor- Iliuta Vasile. Putem concluziona ca Zeul nu a primit actul de supunere al Imparatului, iar ofrandele oferite nu au asigurat celor din clan, siguranta zilei de maine!

Pierderea completa a controlului Ecoaqua, precum si pierderea totala a controlului Spitalului Sapunari, jefuite acum de Brigada PSD, lasa o importanta parte din Echipa Castigatoare a Clanului Iacomi, fara „sange de supt”, adica flamanzi!

Incredibil!

Sobolanii sunt primii care parasesc nava care se scufunda!

Suparat, Imparatul a dat ordin „cateilor” din Clanurile de Interlopi, suparat ca pierde procese pe banda rulanta la el acasa, sa se puna presiune prin toate canalele, asupra Judecatoarelor din Lehliu Gara. Mai precis, a fost ordonata o ampla operatiune de Linsaj Mediatic, in care o serie de informatii fierbinti vor iesi la suprafata, legat de fapte „discutabile” din Judecatoria Lehliu Gara.

Cheia o reprezinta refuzul colectivului de Judecatoare din Lehliu Gara, de a ceda presiunilor facute de membrii Gruparii Iacomi, legat de o serie de spete, cea mai importanta fiind cea legata de Consiliul Local Lehliu Gara, asta dupa ce, Primaria a ramas in limbo, nefunctionala, ca urmare a manevrlor facute de Primarul analfabet si echipa acestuia.

Soc si Groaza in Comuna Frasinet, unde mai toata comuna a ramas fara apa si iluminat public!

Au uitat sa plateasca facturile la curent, prea ocupati cu furaciunile… Asa a ajuns Comuna Frasinet ca in Evul Mediu, sa mearga oamenii pe strada, cu lumanarea!

Vom reveni pe larg cu evenimentele incredibile din Frasinet, unde doar Adunatura lui Iacomi putea realiza asa traznai!

Primar in Frasinet este Alin Ploiesteanul, cunoscut ca bombardier in Clanul Iacomi!