Primaria Lehliu Gara

La Lehliu Gara si Dor Marunt nu se mai elibereaza documente administrative, nu se mai pot plati amenzi, nu se mai pot plati unele impozitele!

Cauza o reprezinta o misterioasa actiune (foarte complexa), prin care membrii Gruparii Iacomi au distrus bazele de date ale celor doua Primarii, pentru a sterge datoriile istorice uriase cumulate in aproape doua decenii, de membrii gruparii Iacomi, datorii care incepand de ieri, AU DISPARUT!

Din interiorul Primariei Lehliu Gara aflam detalii incredibile legat de eveniment!

” Au fost sterse bazele de date concomitent, pentru a sterge cele cateva zeci de persoane cu datorii de miliarde si penalizari uriase. Astfel, fiecare proprietar de teren sau imobil, va trebui sa vina la Primarie (din nou), cu actele de proprietate, pentru a se inregistra din nou in sistem. Imparatul si familia lui uriasa, aka Klanul, nu a (au) platit de 20 de ani impozitele, asa ca le-au sters complet, din bazele de date si la fel au facut in Dor Marunt.”

Redactia Experimentul Lehliu a incercat sa achite o amenda ieri (06.01.2021), la Dor Marunt, unde am fost amanati pe luni…

La Lehliu este jale!

SRI Calarasi si DIICOT Calarasi exista si ele- pe hartie

Evenimente in derulare- vom reveni cu detalii siropoase!