DSP Calarasi

La DSP Calarasi se munceste din greu! Carcalacii de covizi dau mare bataie de cap eminentelor cenusii in Orasul cu gladiole-Calarasi.

La sfarsit de an, mai precis pe data de 31, au primit doi Inspectori ordin de la conducere, sa arda 1000 de amenzi la prostime, inainte de incheierea anului, sa fie si Judetul Calarasi in grafic cu amenzile.

Arafat si Consiliul Suprem pentru coordonarea turmei de caprite

Luat de la altii si implementat „a la Romanica”, formularul PLF are scopul de a asigura trasabilitatea calatorului, cica, pentru a cunoaste MAI, unde ai fost si pe unde te duci, cu cine si cat stai.

Pentru ca unele persoane nu au completat acest formulat, Arafat si IGSU a tinut sa se aplice amenzi draconice pentru lighioane. Cu bata deasupra capului, Arafat in mod special, a tinut sa ii arda cu amenzi pe cei care il ignora si nu completeaza formularul.

Judetul Calarasi cu un punct de trecere a frontierei

Doar la vama pentru camioane, langa bratul dunarii, exista in Calarasi un mic punct de trecere a frontierei, pe unde cateva camioane trec zilnic Dunarea.

Inspectorii DSP Calarasi au fost pusi sa amendeze 1000 de persoane din Calarasi, cu toate ca cei care au trecut granita Tarii in cele cateva saptamani de la implementare( din Jud. Calarasi), au fost putin peste 2500 de persoane (din surse apropiate problemei).

Agitatie mare

La sfarsit de an, mai precis pe 30 si 31 Decembrie, la nimereala, Inspectorii DSP Calarasi au ars 1000 de amenzi la prosti, chiar daca oamenii au completat formularele cu pricina.

IGSU un focar de infectie- cu SMUDR cu tot

90% dintre amenzile date cu lejeritate, au fost date fara a se verifica daca oamenii au completat formularele, in bataie de joc si pentru a arata scarba sistemului, fata de cetateni

Inspectorii pusi sa realizeze aceasta operatie gretoasa, sunt Trandafir Marius, Popa Viorica si Truica Camelia. toti trei stiu sa scrie si sa citeasca (adica nu sunt analfabeti, asa cum este Subprefectul Dumitru Nicolae)!

Oamenii care au formularele completate, trebuie acum sa caute avocati, iar pentru un tarif de 1000 de ron, sa incerce sa scape de amenda de 2000-3000 ron primita aiurea.

Institutiile din Romania Educata decuplate total de realitatea vietii cotidiene

LA DSP Calarasi suni aiurea! Nu raspunde nici Dracu! Parca vrei sa rupi capul cuiva, dar nu stii cui!

Formularul PLF include elemente inutile de securitate, prin care utilizatorul trebuie sa completeze o serie de „jocuri”, prin care sa se verifice ca nu sunt completate automat formularele. Masura este inutila, asta pentru ca link-ul pentru a accesa o sesiune de completare este dat pe o adresa unica de mail.

Facute pe model „Americanesc”, cu aplicatia luata din limba engleza, traducerea in romana a cuvintelor mai mult incurca decat descurca procesul!

De exemplu sunt situatii unde trebuie sa dai clic pe imaginile cu hornuri. sistemul insa te intreaba sa alegi imaginile cu seminee! Iar exemplele cu traduceri aiurea sunt multe!

Asa a aruncat Raed Arafat in Judecatoriile din Romania Educata inca cateva zeci de mii de contestatii, sa blocheze instantele si asa stoarse de volumul de munca!

Insa totul este foarte bine gandit, ca tu, „Saracia”, sa ramai cu cizma pe gat si sa nu ridici glasul!