vatafu constantin

Incurajeaza PNL Calarasi inscrierea in partid a infractorilor cu ani grei de puscarie? Oare cine poate explica prezenta puscariasilor, criminalilor, pedofililor, violatorilor, in Primariile din Judetul Calarasi?

Viceprimarul Tudor Ioan- zis Nuta, crescator de vaci, se crede RAMBO

PNL Calarasi a reusit sa adune in zona Lehliu Gara- Dor Marunt toate scursurile societatii. Se pare ca elementul principal la aderarea in Clan, il reprezinta numarul de ani de puscarie!

Viceprimarul Nuta creste vaci. Nu are carte multa, dar stie a scrijeli, iar carti, daca le vede, le tine de aprins focul in soba. Viceprimarul nuta este cunoscut pentru faptul ca tine turma de vaci acasa, in mijlocul satului, unde se bucura cu totii de mizeria si mirosul generat de animale. De apa din zona nu se mai poate atinge nimeni, ca de la atata pisalau de vaca, apa din fantana zici ca este lesie!

Odiseea Liberalilor din Dor Marunt a ajuns la capitolul rafuielilor cu bate si rangi

Viceprimarul Nuta a fost anuntat de Ion Iacomi (Primarul Comunei Dor Marunt), de faptul ca un cetatean din comuna, a luat o roaba de piatra din gramada adusa de primarie pentru ceva reparatii si a intins pe drum, pentru a umple o groapa din asfalt.

Viceprimarul zelos a venit la fata locului, unde de fata cu copilul acestuia si sotia, a rasturnat roaba omului si l-a lovit cu pumnul in fata. Mai mult, imediat au venit inca doi oameni cu o masina de teren de unde au scos o ranga si o bata, sa ii aplice victimei o corectie „pe viata”!

Viceprimarul Nuta este un renumit membru al Gruparii Iacomi si al PNL Calarasi, unde alaturi de Vatafu Constantin si Micu Filip Ioel, au falsifica alegerile si au ajutat la „scoaterea” lui Ion Iacomi Primar.

Pentru o roaba de pietris, luata de om sa umple o groapa de pe strada

Comuna Dor Marunt este o localitate parasita de autoritati. Nu exista apa curenta, nu exista gaze, nu se face curatenie cu anii, nu exista groapa de gunoi, nu exista canalizare iar in primarie lucreza toti delicventii din comuna.

Pentru ca erau doua gropi mari pe drum, omul a luat lopata si a dus o roaba de pietris (descarcat de primarie in apropiere) si a umplut una dintre gropi.

Si au venit Viceprimarul Nuta si inca doi oameni cu rangi si bate.

Viceprimarul Nuta era beat mort- la volan!

Tudor Ioan

Vicele a fost trimis de Primar sa le arate cine este seful!

Bataile cu rangi, cu bate, violurile si hartuirea oamenilor amarati, reprezinta una dintre principalele ocupatii ale alesilor din zona Dor Marunt- Lehliu Gara.

Si au venit Militienii

Mai precis 8 echipaje! Tot cel batut a iesit vinovat, iar Viceprimarului si celorlalti doi, nu le-a pus nimeni fiola in gura, chiar daca Vicele era aproape de coma alcoolica.

Concluzia MAI?

„… acestia s-au agresat reciproc…”

Raspunsul atasat mai sus a venit la 6-7 zile dupa ce am solicitat in mod insistent clarificari! Victimele au fost amenintate mai departe de Primar sa nu depuna plangere, in caz contrar, vor suferi grave consecinte.

Oamenii amenintati, speriati de Interlopii lui Iacomii si de lipsa protectiei din partea Politiei Romane, nu au mai depus plangere

Slugile in Clanurile de Interlopi

Vicele Nuta este mana stanga a lui Ion Iacomi zis Turcul iar Micu Filip este mana dreapta. Mai sunt si inca cativa violatori, criminali si alti delicventi pe langa turcu, dar astia nu sunt „maini”…

Micu filip Ioel- alt inerlop care lasa oamenii loviti pe strada cu masina si fuge, lasand in urma 100 de ron!