dumitru nicolae

Dumitru Nicolae zis Gogosel, membru marcant al Gruparii Iacomi, a fost schimbat din postul de Subprefect al Judetului Calarasi, imediat ce a fost dovedit ca infractor de drept comun si analfabet. Membrii gruparii adverse (PSD), au aratat faptul ca Dumitru Nicolae este nu numai analfabet, insa si un interlop!

Gogosel (Dumitru Nicolae); Turcul (Ion Iacomi( si Eremia-Primarul de la Odobescu

Eduard Grama susține că subprefectul Călărașiului și-ar fi falsificat diplomele de studii

Dumitru Nicolae este si persoana care, timp de aproape de un deceniu a lucrat la defaimarea si discreditarea actulului Pesedinte de Consiliu Judetean- Iliuta Vasile. Gogosel a lucrat impreuna cu Gruparea din Al. Odobescu si Iacomi pentru a croi articole platite, insa, din momentul in care „victima” (Iliuta Vasile), a inteles dimensiunea situatiei si personajele implicate, executarea lui Gogosel a venit rapid. Foarte important a urmari modul in care Presedintele de Consiliu Judetean se amuza de prostia Liberalilor!

Asa ajunge Gogosel din nou la ITM Calarasi- unde postul de Director il asteapta incalzit de alt analfabet al Romaniei Educate- Stan Ionel- si el membru al Gruparii Iacomi.

La ITM Calarasi analfabetismul este in floare

Intors la ITM Calarasi, Gogosel (Dumitru Nicolae) a inceput sa lucreze cu spor, si a reluat campania de razbunari specifice Gruparii Iacomi, pedepsind inca din primele zile dusmanii Clanului!

Dusmanii- chemati la ITM, pentru ca zugravesc in casa!

Semneaza Paun Georgeta, una dintre cele mai indragite personaje din ITM Calarasi

Solicitarea de documente si aducerea la ITM a persoanelor fizice care zugravesc o locuinta proprietate personala, reprezinta o premiera in Judetul Calarasi!

Stan Ionel detine ITM Calarasi, o Institutie paralizata de coruptie, cangrenata de mizerie si infectia care a umplut toate etajele.

Stan Ionel este si el analfabet! Conform celor declarate chiar de el, ii sunt necesare 8 ore pentru a completa doua pagini! Adus si el tot din Al. Odobescu, Stan Ionel este personajul care a executat lucrari de modernizare a fatadei institutiei cu angajati la negru, motiv pentru care, pentru o scurta perioada de timp, acesta a demisionat. Imediat ce povestea a fost uitata, a revenit pe post.

Marin Badea (ziaristul) comenteaza mazilirea lui Gogosel