marin badea ziarist

Carolina ( Karol G) este din Medelin! In Medelin este frumos, este curat si liniste. La Lehliu jaf, furt, mizerie si saraciile!

In urma cu cateva zile, in localitatea Dalga Gara a avut loc un eveniment specific Lumii Interlope: un grup format din patru persoane, toate in jurul varstei de 20 de ani, au spart doua magazine apartinand unui renumit om de afaceri, folosind o ranga. Partunderea prin efractie a avut loc noaptea, iar faptasii au fost foarte bine organizati pentru a evita camerele de supraveghere din zona.

Spargerea magazinelor reprezinta insa un mesaj, mai ales ca proprietarul este pentru moment plecat din zona!

Sursa o reprezinta un conflict mai vechi intre Iulian Iacomi, rubedeniile acestora si detinatorul magazinelor, conflict vechi de mai bine de un deceniu.

Din surse apropiate problemei, organizatorii celor doua spargeri sunt doi dintre cei mai violenti membrii ai Gruparii Iacomi, din Dalga Gara si sustinatori infocati ai Clanului Iacomi.

Pentru a da un caracter de „jaf”, faptasii au sustras cateva pachete de tigari… Mesajul este insa clar si cel putin momentan a fost limitat la amenintarea directa!

IPJ CALARASI in loc sa faca investigatii, preseaza victima sa inchida localul care deranjeaza Familia Iacomi

Cu toate ca tot satul stie cine se afla in spatele evenmimentelor, Politistii lui Buraga (membru al Gruparii Iacomi si Sef al Politiei Lehliu Gara) pun presiune pe angajatii victimei, sa inchida barul/ terasa din Dalga Gara imediat ce se insereaza, pentru a forta proprietarii sa inchida unitatea care derajeaza interesele Crimei Organizata din zona.

Miscarea a venit si pe fondul esuarii negocierilor cu Iliuta Vasile de preluare a interlopilor lui Iacomi in PSD, decizie care a provocat mare suparare in Gruparea Interlopilor Calaraseni.

Miercuri 19.01.2022 are loc la Lehliu o strasnica petrecere

Vine spuma ISU Calarasi cu Paduraru Adrian, Col Ruscareanu Ionel (3 stele) si adjunctii la Lehliu Gara (Oras Martir), pentru Exceptionalul Bilant anual!

Cu siguranta Gradatii ISU au ce sarbatorii, tinand cont ca nu au fost capabili sa cumpere o amarata de prelata pentru macaraua adusa de Consiliul Judetean, care si acum sta afara acoperita de gheata.

Miercuri vom asista la o petrecere pe cinste, cu atrificii si imbratisari!

Se poate observa faptul ca Paduraru mai are cativa ani buni pana iese la pensie (45-46 de ani). Asta inseamna ca va prinde plangerile la DNA legat de faptele de coruptie savarsite in vederea acoperirii faptelor Lt. Col Gheorghe Catalin, fapte pentru care va trebui sa raspunda (sau nu?!).
Zeul Ruski- Col Ruscareanu Ionel, omul care a venit cu Col Zevedei sa ameninte Pompierii Militari, subliniaza in CV ” prestanta in relatiile cu sefii,…comportament si conduta”!

Exceptionalele dezvaluiri din pichetele de Pompieri din Dragalina, Calarasi, Fundulea, Budesti vor continua cu o noua serie de 30 de episoade, cu inregistrari bomba si detalii explozive, legat de caracatita coruptiei Gradatilor din ISU Calarasi.

Ziaristul Marin Badea a crescut tarifele practicate pentru servicii

Facturile date de Ziaristul Marin Badea au crescut de la 01 Ianuarie cu 20%!

Venit insa la Dor Marunt sa incaseze banutii, Badea il gaseste pe Ion Iacomi mahmur, ca a avut nevoie de jumatate de ora sa deschida larg seiful pe care il are in burou si unde tine mereu cateva zeci de mii de euro, pentru plati gen „Badea”.

Imaginea cu seiful din biroul Primarului din Dor Marunt

Ziaristul Marin Badea primeste bani de la Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Calarasi pentru Granita Romania-Bulgaria, unde tartor este Col Ruscareanu Ionel ( 6 Stele)

Pe contracte media!

Minuni din Orasul Martir Lehliu Gara

La Medelin