iacomi iulian

Scene demne de piesele lui Calagiale la Lehliu Gara, unde, aflam cu uimire, ca a fost furat WC-ul public din parcul central! Lehliu Gara este orasul celor 400 de camere de supraveghere, pe care Primarul le acceseaza de acasa si din birou, pentru a urmari amantele, dar si alte eventuale victime.

Jale la Lehliu

Orasul care arata ca o suburbie insalubra, a avut pret de cateva luni (din octombrie), o toaleta ecologica din plastic, care a fost legata cu sarma de 3mm diametru, pentru a impiedica accesul in interior. Asta inseamna ca toaleta nu a fost folosita real.

Din surse apropiate problemei, aflam ca toaleta cu pricina a fost ridicata si dusa la un apropiat al Primarului, care are nevoie de aceasta pentru diverse locatii, mai ales ca toaleta are o valoare de 1000 de euro fara tva.

Adica, toaleta a fost adusa la locatie si tinuta fara a permite accesul Lehlienilor, unde a fost legata cu sarma. Dupa cateva luni a fost saltata si dusa…

Singura toaleta din Orasul Martir Lehliu a fost furata

Mai exista o toaleta publica in piata centrala, insa nu putem da imaginile din interiorul acesteia. Cum arata toaleta cu pricina, nu se poate descrie in cuvinte! Piata din Lehliu Gara este administrata de un angajat al Primariei Lehliu Gara.

La sfarsitul acestui material se poate observa sistemul de supraveghere din fata primariei, la care Primarul obsedat, se uita zilnic ingrijorat. De la acest ecran, Iacomi fileaza dusmanii, aranjeaza intalniri secrete cu asistente dornice de aventuri din Spitalul Lehliu Gara si analizeaza dinamica Orasului

Perica Filon (zis Filonul de Aur) nu stie nimic de disparitia misterioasa a toaletei

Initial ne-a raspuns din greseala, insa ulterior, ne-a refuzat apelurile.

Viceprimarul Petrica Filon
Cateva ore mai tarziu tot in sedinte complexe…

La Lehliu Gara te mananca cainii

Oras abandonat administrativ, jefuit si talharit de adunatura de puscariasi ai Primarului Iacomi Iulian (zis Imparatul). Pe strazile pline de namol, gropi si mizerie sunt cateva sute de caini care stapanesc drumurile. Cazurile de muscaturi sunt la ordinea zilei.

Pana la inchiderea redactiei, nu am putut obtine clarificari de la Viceprimarul Orasului Martir Lehliu Gara, iar Primarul Imparat, ne-a blocat numerele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *