iacomi iulian

Cu o majoritate covarsitoare de voturi, Iulian Iacomi a fost exclus din PNL Calarasi, in urma cu cateva ore. Informatia a fost confirmata oficial de catre PNL Calarasi si reprezinta un act de mare demnitate, curaj si responsabilitate politica.

Marin Badea cunoastea de ieri faptul ca Imparatul este chemat la Calarasi pentru judecata, asa ca a trantit azi, inainte de intalnirea Liberalilor, un articol plin de jeg si minciuni, asa cum face de obicei.

Ca sa fie „bomba mirositoare”, Marinica Badea a inclus si sursa banilor (in articol), in persoana lui Iliuta Vasile.

Pentru gruparea Iacomi si Marin Badea, asocierea lui Iliuta Vasile chiar si cu o informatie falsa, reprezinta un element absolut esential, menit sa induca ideea coruptiei endemice din varful Judetului Calarasi.

Indepartarea lui Iacomi din PNL reprezinta un cataclism pentru Orasul Martir Lehliu Gara

Cu putin noroc, Lehliu se pregateste de alegeri!

Marin Badea un escroc, o tarfa care se vinde si careia ii place sa fie abuzata

Practic, prin debransarea lui Iulian Iacomi de la branula cu sange (banul public), de la care se hraneste atat el cat si Clanul, vor ajunge astia sa se omoare intre ei pe strazi

Efectele care vor urma sunt greu de cuantificat, insa cu siguranta, cutia Pandorei a fost deschisa!

Articolul lui Marin Badea de azi 26.01.2022

Scris la comanda lui Iulian Iacomi pe genunchi, articolul este bazat pe informatii false, adica este un fake news, asa cum Marin Badea lucreaza in general. Idea principala a fost de a manji Prefectul si de a lega activitatea Presedintelui de Consiliu Judetean de Prefect (pe filiera interlopa). Doua ore mai tarziu insa, Iulian Iacomi iesea rosu de manie si inciudat din sala de sedinta, unde a fost perpelit pentru coruptia, hotia, si mizeria pe care le-a adus in PNL.