raed arafat

Romania a reprezentat mereu o exceptionala atractie pentru puterile din zona, iar Statul Prieten Israel a inteles importanta geopolitica, strategica si logistica a Romaniei, imediat ce regimul socialist a cazut. Pe fondul „libertatii capitaliste” Statul Prieten Israel a mutat importante active si oameni in Romania, unde pret de mai bine de 30 de ani si-a cementat structuri de putere, aparat de lobby foarte bine organizat si structurat, iar pentru anumite obiective, agenti ai Serviciul Secret MOSSAD, au coordonat, implementat si inca o fac, actiuni bine puse la punct, cu obiective clare si precise, total antagonice intereselor Romaniei.

Poporul evreu nu are prieteni! In Romania Europeana, singurii prieteni ai Statului sunt: Mirel Curea si Raed Arafat.

Vom incepe publicarea unei serii de articole, prin care, modul de actiune al Statului Prieten Israel si al MOSSAD ajunge ca, pe filiera Clanului Iacomi si a lui Dan Motreanu, sa impuna Legalizarea Marijuanei in Romania.

Vom analiza activitatile Gruparii, de decredibilizare a Structurilor Statului Roman, de umilire a cadrelor si structurilor specializate in combaterea traficului de droguri, dar si actiunile menite sa slabeasca gradul de coeziune al societatii, sa creeze panica, nesiguranta si dezamagire.

Aceasi strategie, aceleasi elemente operationale sunt prezente si in Bulgaria, elemente coordonate de acelasi Stat Prieten Israel, din Romania.

Dr. Mirel Curea si Dr. Raed Arafat

Vom incepe prezentarea dosarului Marijuana cu doua persoane corupte, triste si responsabile pe segmentul lor, de promovarea, propagarea si sustinerea Operatiunii: Mirel Curea- Redactor Sef Evenimentul Zilei si Raed Arafat- Secretar de Stat.

Raed Arafat nascut in 64 in Siria (Damasc), a venit in Romania in 80`, cand zona Israel- Siria- Palestina- Irak dadea in clocot. Mai jos un mic colaj de imagini, pentru a intelege cand a plecat Arafat din Palestina spre Romania.

Raed Arafat

Ajuns in Romania Socialista, Arafat se dovedeste un tanar ambitios, energic si cu initiativa. Cum ajunge Statul Israel sa il foloseasca pe Arafat in episoadele urmatoare! O poveste ce va da multe dureri de cap Statului Prieten Israel, plina de dezvaluri exceptionale, documente, inregistrari, de demitizare a unui personaj complex, had si murdar: Raed Arafat, spion al Statului Prieten Israel in Romania prietena si naiva.

Elementele fundamentale ale colaborarii

In lumea spionajului exista putini prieteni. Cei pe care ii ai alaturi, sunt cel mai adesea „persoane de incredere”, insa prieteni adevarati, nu prea ai!

In calitate de spion intr-o tara straina, nu te gandesti sa intemeiezi o familie. Asta pentru ca in general, cei implicati si descoperiti, sfarsesc rau. In Rusia spre exemplu, spionii (chiar si cei banuiti) zboara adesea de la etajele superioare! La noi, in Romania prietena, spionii detin functii importante in aparatul administrativ, in MAI, Structuri de Securitate ale Statului Roman, detin afaceri importante si outlet-uri media (adica ziare- reviste-televiziuni).

Cum a ajuns Raed Arafat sa aprecieze munca Dr Mirel Curea (Redactor Sef la EVZ)

Raed Arafat a gasit in Mirel Curea si Evenimentul zilei un adevarat suport, a gasit „caldura presei” si in fapt, un adevarat prieten. singura persoana pe care a Raed Arafat a aratat ca o apreciaza in doua decenii de activitate este chiar Mirel Curea, unul dintre personajele cheie in promovarea Miscarii de Legalizare a Marijuanei in Romania prietena, miscare promovata, finantata de Statul Israel cu suportul tehnic al MOSSAD.

Operatiunile MOSSAD din Romania includ si coordonarea miscarii similare din Bulgaria, chiar daca vecinii nostri sunt mult mai eficienti in a starpi astfel de personaje, asta si datorita faptului ca in Bulgaria, in Serviciile Secrete, in Armata si functii administrative importante, sunt persoane calificate si cu experienta, spre deosebire de Romania, care numeste in Prefecturi analfabeti (vezi Gogsel- Subprefect Dumitru Nicolae- actual Dir al ITM Calarasi).

Dupa ani buni de munca, Raed Arafat mai face si greseli! Una dintre aceste greseli este si setul de postari cu Mirel Curea, imediat ce a fost atacat direct in media, cu acuzatii de spionaj si trafic de organe!

Asa a aratat Raed Arafat respect, unui interlop ascuns sub haina jurnalismului liber- Mirel Curea.

Nu se putea incepe prezentarea Dosarului Marijuana fara Mirel Curea si Raed Arafat pe pagina de front.

Dr. Mirel Curea

Mirel Curea este un escroc! Mirel Curea nu este jurnalist, el nu a fost jurnalist si nici nu va fi! Mirel Curea nu este doctor in nimic!

Sau mai bine zis este Doctor in Marijuana, insa cel care a dat examenul pentru el, cel care a obtinut diplomele sunt eu: Cezar Petrescu!

Pasaj din analiza activistului Malin Bot- clipul original se gaseste aici: https://www.youtube.com/watch?v=bg0boONOjUY&t=2861s

Cum a ajuns Mirel Curea doctor in administrarea Marijuanei?

Pentru inceput trebuie sa spunem ca mai exista un escroc, tot doctor, in Marijuana, pe numele lui Costin Militaru si el prieten al Statului Israel. Mirel Curea a devenit a doua persoana „Doctor” in Cannabis!

ESCRÓC, -OÁCĂ, escroci, -oace, s. m. și f. Persoană care înșală pe alții și își însușește, prin mijloace frauduloase bunuri străine; pungaș, șarlatan. – Din fr. escroc. (sursa: Dex online)

Clipul de mai jos arata modul in care Mirel Curea a devenit Dr. in tratamente pe baza de Marijuana, iar coloana sonora nu este intamplatoare! Momentul publicarii este in 2019 si nici acesta nu este intamplator!

Operatiunea Marijuana in Romania si Bulgaria- una dintre cele mai complexe si costisitoare operatiuni de spionaj ale Statului Israel ultimilor 30 de ani in Europa

coloana sonora