sc nico construct srl

In Judetul Calarasi se fura pana la ultimul banut, iar Comuna Dor Marunt nu face exceptie. In timp ce lucram la Jaful de la „drumul spre Pelinu”, unde SC Nico Construct SRL si Iacomi au dat o grasa lovitura si au drenat banutii pe lucrari „a la Iacomi”, gasim alta furaciune in desfasurare, utilizand aceiasi schema, cu care Neagu Marin Danut zis Gagarin, impreuna cu liberalul Neculae Necula (apropiatul lui Filipescu) si abonat la banii din primariile prietene, impart binisor „cascavalul” cu partidul si primarul!

Dureaza luni de zile sa pregatesti un material despre aceste hotii incredibile, permise de Politia Calarasi, Parchete si Judecatorii, tolerate de DIICOT si SRI, chiar daca distrug capacitatea zonei de a ramane competitiva pe piata internationala si pastreaza comunitatea in saracie si mizerie. Asa am ajuns sa exportam oameni si sa aducem malai si faina din import!

Insa Procurorii Judetului Calarasi au cea mai mare vina in aceste lanturi infractionale, prin care Primarii jefuiesc banii cu firme capusa pe lucrari executate in bataie de joc.

Regula de aur: 30% tie- 60% mie- 10% la partid si restul la altii

Gagarin este cunoscut in tot Judetul Calarasi pentru intelegerile pe care le face „la mica masa a blatului” si prin care intoarce banii din contractele primite catre apropiatii primarului sau ale celor din anturaj. Aici insa nu vorbim de 500 de ron, vorbim de zeci de mii de euro/ contract! Asa am ajuns sa lucram mai bine de 4 saptamani pentru a pregati plangerile penale pentru drumul catre localitatea Pelinu, folosit pentru a x-a oara ca element de jaf de Iacomi, care chiar daca are plangeri penale pentru acelasi drum aranjat pe schema similara in trecut, din cauza lipsei de implicare a Parchetului Calarasi (in persoana Prim Proc. Xenofonte Purcarea zis Padrino), continua cu hotiile pe aceasi schema.

Gradinita la Dalga Gara data cadou lui Gagarin-100.000 Euro+, ce se vrea construita cu utilajele si angajatii Primariei, prostimea de la Ajutoare Sociale, pe formatul specific de lucru in Clanul Iacomi (vezi modernizarea Primariei Dor Marunt)

O lucrare de 25-30.000 de euro ajunge sa coste la Dor Marunt aprox 110.000 euro!

Gagarin este renumit si pentru ghirlandele pe care teoretic, ar trebui sa le monteze, pentru care ia bani si pe care ii imparte- frateste!

SC New Led SMD o alta firma a lui Gagarin abonata la nenumarate contracte cu primariile prietene, a avut grija si de ghirlandele rapanoase din Lehliu Gara si Dor Marunt, contracte platite pentru lucrari fictive sau facut in bataie de joc, in scarba si cu resturi de la altii.

Asta in timp ce tinerii de la noi din comuna alearga la ore distanta zilnic, sa gasesca pentru angajati cate o lucrare, iar 80-90% din forta de munca din zona, migreaza zilnic la Bucuresti.

100.000+ de Euro platiti de Iacomi cu dedicatie sa faca Gagarin o gradinita la Dalga Gara!

Primaria scoate prostituata la lucru- Wola Primariei

Incarcatorul Komatsu detinut de Primaria Dor Marunt si utilizat aproape exclusiv ca mijloc de venit suplimentar pentru Ion si Iulian Iacomi, folosita intensiv ” la prestari”, chiar daca trebuia tinuta pentru Situatii de Urgenta, ajunsa la capat de drum si pentru a justifica faptul ca sunt necesare cheltuieli semnificative pentru reparatii, a fost scoasa la inchiriere catre „prostime” prin Hotarare de Consiliu Local.

Asta inseamna ca incepand de saptamana asta, doritorii de Wola pot achita „undeva” la Primarie, tariful „tarfei lui Iacomi” si nu lui direct. Cu siguranta, despartirea este grea!

SC New Led SMD o alta firma a lui Gagarin abonata la nenumarate contracte cu primariile prietene, a avut grija si de ghirlandele rapanoase din Lehliu Gara si Dor Marunt, contracte platite pentru lucrari fictive sau facut in bataie de joc, in scarba si cu resturi de la altii.