iliuta vasile

Te lepezi de Satana?

„Iar firea demonicului este întotdeauna mândria, pompa diaboli. Adevărul despre „omul modern” este că, fie un conformist care respectă legea, fie un non-conformist rebel, el rămâne întâi de toate o fiinţă plină de mândrie, modelată de mândrie, care adoră mândria şi care aşază mândria chiar pe culmea valorilor sale.

Lepădarea de satana nu este astfel respingerea figurii mitologice în a cărei existenţă unii nici măcar nu cred. Este respingerea unei întregi concepţii despre viaţă alcătuită din mândrie şi autoafirmare, a acelei mândrii care a luat de fapt viaţa omului de la Dumnezeu şi a transformat-o în întuneric, moarte şi iad. Şi trebuie să fim siguri că satana nu va uita această lepădare, această respingere, această provocare. „Suflă şi scuipă pe satana.” Se declară război! O luptă începe, a cărei miză este fie viaţa veşnică, fie condamnarea veşnică. Pentru că despre aceasta este vorba în creştinism! Aceasta înseamnă în ultimă instanţă alegerea noastră!

Preotul întreabă: Te lepezi de satana? şi de toate lucrurile lui? şi de toţi slujitorii lui? şi de toată slujirea lui? şi de toată trufia lui? Şi răspunde cel care vine să se boteze [sau] naşul şi zice: Mă lepăd de satana, [întrebarea aceasta şi răspunsul sunt repetate de trei ori.] Preotul iarăşi întreabă pe cel ce se botează: Te-ai lepădat de satana? El sau naşul răspunde: M-am lepădat de satana. [Intrebarea aceasta şi răspunsul sunt, la fel, repetate de trei ori.] După aceea îi zice preotul: Suflă şi-l scuipă pe satana.” Când s-a format ritualul lepădării, semnificaţia sa era evidentă atât pentru catehumen, cât şi pentru întreaga comunitate creştină. Ei trăiau într-o lume păgână, care era pătrunsă de pompa diaboli, adică de adorarea idolilor, de participarea la cultul împăratului, de adorarea materiei etc. El ştia nu numai că se leapădă, ci era deplin conştient la ce „cale strâmtă”, la ce viaţă dificilă – cu adevărat „nonconformistă” şi radical opusă felului de viaţă al oamenilor din jurul său – îl obligă această lepădare” https://www.crestinortodox.ro/liturgica/viata-liturgica/lepadarea-satana-149698.html

Tot Clanul Iacomi se roaga!

Spera toti ca Imparatul si adunatura de intrlopi se va intoarce la PSD, singura lor sansa la viata, tinand cont ca sunt toti dependenti de banul public si toti, pana la ultimul, incapabili sa-si asigure traiul zilnic prin munca.

Toti spera ca Zeul Zeilor va fi acceptat ofrandele Imparatului, ca va ceda presiunilor de la bucuresti si va primi inapoi jivinele liberal-fasciste.

Casele de pariuri au schimbat cotele, iar Zeul este strans cu usa de la Bucuresti!

Dupa ultimele regrupari, raportul de forte pro și anti reprimirea Imparatului in PSD, s-a echilibrat sensibil: 50% – 50%. Oricum, decizia finala e tot la Iliuta…In zona anti sunt toate ticalosiile imparatesti, hotiile, violurile, talharii si criminalii din judet. In favoarea reprimirii ramane doar faptul ca nu e vorba doar despre persoana Iulian Iacomi, ci despre un pachet promoțional: cinci primari, cinci primarii și cinci bugete (Lehliu-Gara, Lehliu-Sat, Frasinet, Dor-Marunt și Nicolae Balcescu). Plus vreo 11 – 12.000 de voturi din aceste localitati – pentru presedintele consiliului judetean. Plus mandria lui Ilie de a urina pe capete lor blege si aplecate adanc. Nici liberalii nu ar renunta asa usor (nici la primari, nici la primarii, nici la bugete, nici la zecile de mii de voturi), dar Pandea are Covid, este izolat si asta le usureaza misiunea celor care vor sa ii dea viteza Imparatului talhar.

Zeul Zeilor si Imparat al Imparatilor- Iliuta Vasile

Experimenul Lehliu a inceput cu Lacurile, un material de exceptie!

Doar se face ca Iliuta Vasile are si el lacuri sapate, in acelasi mod si tipar, in procedura identica cu cei din Clanul Iacomi, la urmatoarele coordonate GPS:

Interesant este faptul ca indiferent cat strangi, cat aduni intr-o viata de om, cu tine nu iei nimic cand pleci!

Asa a inceput totul la Iacomi, cu lacurile, cu materiale stranse in ani, cu inregistrari, cu…!

Intrebarea este: Este Iliuta Vasile un Zeu al Zeilor sau este o curva care adora sa fie abuzata, si care se intoarce mereu la peste, asta pentru ca nu a cunoscut o viata fara acesta, fara abuz si viol?

iulian iacomi
iulian iacomi