palangeanu mihai

Ziaristul Marin Badea se vine scump insa este fidel, este loial si lupta pana la ultima suflare.

Zilele trecute, Marinica Badea a fost calare pe poarta Prefectului Liberal de Calarasi si a aruncat pe piata exceptionale dezvaluiri care nu intereseaza pe nimeni, drept pedeapsa pentru inlaturarea Imparatului din PNL.

Trebuie spus ca in aceiasi perioada, distinsul Prefect de Calarasi perfecta ultimele detalii pentru excluderea numitului Iacomi Iulian (zis Imparatul).

Prefectul Barbu nu face parte din „gasca liberalilor puri, nativi”, motiv pentru care a fost executat.

Ziaristul Marian Parloaga

Parloaga este persoana care ajuta analfabetii, bombardierii, criminalii din primariile Calarasne, asta pentru ca a inteles ca astia au nevoie de ajutor. Numai laturile societatii ajung „in general” in primariile din judet, asa ca Parloaga le pune nu doar intrebarea, ci si raspunsul (in gura).

Azi am vazut interviul lui Parloaga cu Alin Dragulin (fiul Primarului Dragulin- decedat) si m-am amuzat nespus (legat de modul in care pune Parloaga intrebarile…). Alin Dragulin este un „pur”, adica, nascut nativ din tata Primar, motiv pentru care trebuie sa mosteneasca atat ideologia cat si pozitia in partid. Partea buna este ca Alin nu este nici escroc, nici analfabet, ceea ce, pentru PNL Calarasi, reprezinta un urias pas inainte.

Palangeanu Mihai

Palangeanu este Ziaristul Orasului Fundulea, cu o evidenta apropiere de PNL. In urma cu ceva timp, Palangeanu ii ura lui Badea numai bine, ca o recunoastere a muncii lui Badea, vreme de 2-3 decenii.

Intre timp insa, lucrurile au luat o alta turnura, iar Palangeanu a acuzat lipsa de verticalitate a lui Badea, care se vinde, caruia ii place sa fie abuzat de interlopi si care adora jocurile sexuale in Clanurile de Interlopi Calarasene (vezi Clanul Iacomi).

Palangeanu loveste in Clanul Iacomi ( Iulian Dumitrescu – nasul de cununie al lui Iacomi), Badea loveste in Iliuta Vasile, iar Parloaga vine sa ii perie pe Ploiesteanu Alin si Iacomi, in Lacomi Land

Badea ridica la cer un Judecator sustinut de PNL

Intrebarea este: de ce trebuie un Judecator sa fie sustinut de un partid politic?! Hal de Justitie, sa ajunga interlopii sa se mandreasca ca au numit un Judecator sau un Procuror!

Sa ne imaginam ca ajunge Gigel sa judece un caz de coruptie al unui Liberal Pur din Calarasi! Asta este justitie?

Vine Parloaga sa ridice pe soclu prostia, hotia si criminalii lui Iacomi (finul Linut).

De ce a venit Marian Parloaga in Lacomi Land nu inteleg! Oare nu intelege Parloaga ca promoveaza analfabetismul, hotia, desertificarea economica si ridica in slavi o turma de escroci?

Insa Parloaga a venit in Lacomi Land sa ajute niste prieteni vechi, din mila, din compasiune, pentru ca ii stie cat sunt de rai si ticalosi si pentru faptul ca vor muri de foame daca sunt decuplati de la Bugetul de Stat, lipsiti de meserii sau alte calificari.

Pentru a ajuta cauza „umanizarii dracului hot si analfabet”, Parloaga merge si la ruinele din Pelinu, unde face apel la „bunul crestin Iacomi”- (care nu exista)

Palangeanul il sapa pe Badea ( cu tarnacopul)

Aici se poate observa cum Badea (Grupex 2000) a primit banuti de la Primarul Dragulin, in mod constant si substantial.

Parloaga Marian trece intamplator pe la Frasinet, unde la scoala din sat…, sotia pompierului de la Lehliu Gara, prietenul lui…

Badea Marin trece pe la Ion Iacomi sa ii lase factura si il gaseste pe asta deprimat

Parloaga Marian il intreaba public pe Iliuta Vasile- (zis Zeu al Zeilor) de soarta celor patru domnisoare din primariile „fugare”

Insa Iliuta Vasile nu pare singur in partid. Adica nu pare a lua decizia de capul lui, chiar daca inca il iubeste pe Imparatul Iulian Iacomi, caruia i-a acceptat ofrandele, si el membru al Gruparii de Interlopi Iacomi!

Iliuta Vasile nu poate sa se rupa de CRIMA ORGANIZATA. Pentru acest motiv, el, Iliuta Vasile, va sfarsi sfasiat de toti cainii care latra din judet, indiferent cate ridica, cate face si cate realizari va avea.

Se poate observa fermitatea Deputatului Coarna (cel umilit de Badea in zeci de articole si postari), dar si atitudinea lui Ilie legat de subiect.

Trist, dar adevarat! (acest material video este unul de o mare importanta, mai ales ca confirma absolut toate informatiile si jocurile de culise, care nu numai ca se dovedesc 100% reale, sunt chiar expuse intr-un mod crud si lipsit de fardaj).

Patru curve nebunatice si jucause, cautam Peste!

Insa unde vin astia toti sa se bata? Pe cine ridica ei in slavi si cui plang ei de mila? Comuna Dor Marunt si Orasul Lehliu Gara – doua localitati Martir, jefuite, umilite si batjocorite de politicieni hoti si prosti- Talharii lui Iacomi