iliuta Vasile

Presedintele Consiliului Judetan Calarasi, Iliuta Vasile (zis Zeul Zeilor) a aranjat cu Pirloaga Marian (Redactorul de „casa” al PSD), cateva vizite la Frasinet si in Lehliu-Dor Marunt, pentru a arata ca se face si ceva bine…

Cum Pirloaga nu a avut ce sa arate in Dor Marunt si Lehliu Gara, a mers doar la Frasinet si in localitatea Pelinu, unde a facut apel la Primarul Iacomi, „la crestinul” din el, sa aloce bani pentru refacerea bisericii (Monument Istoric) din localitate.

Marian Pirloaga a primit si misiunea la Calarasi, ulterior, tot de la Iliuta, de a lansa o intrebare intamplatoare, legat de primirea celor 4 „rataciti politici” in PSD Calarasi.

Miscarea a avut drept scop confirmarea publica (in ochii Imparatului- Iacomi Iulian), a faptului ca Iliuta Vasile le-a aprobat primirea in PSD, insa altii se opun!

Iliuta Vasile a mintit cand a declarat ca „a vorbit telefonic” cu Talharii lui Iacomi, asta pentru ca a participat la jocurile sexuale din Clanul Iacomi, ocazie cu care Imparatul si-a prezentat „starletele” si a oferit ofrande Presedintelui de Consiliu Judetean la Hanul Rustic.

Pentru a arata sustinerea demersului Iacomistilor de a reveni in PSD, Iliuta Vasile a apelat la Parloaga, fire blanda si buna la toate.

Pirloaga Marian si Iliuta Vasile

Ofrandele Imparatesti

Iacomi a subliniat faptul ca Organizatiile PSD si PNL din zona Dor Marunt- Lehliu sunt ca si inexistente, lipsite de oameni, de lideri si in principiu, la cheremul lor.

Imparatul a venit cu promisiunea a 1500 de voturi pentru urmatoarele alegeri, unde Iliuta candideaza pentru Consiliul Judetean, subliniind faptul ca Ilie a iesit Presedinte de Consiliu prin „truda” Gruparii Iacomi, care a adunat cele 1000 de voturi necesare lui, din zona pe care ei o controleaza, chiar daca ei erau oficial la PNL.

Tradarea Zeului Zeilor

Iliuta Vasile si-a abandonat oamenii din teritoriu, cei care l-au suit pe scaun! Iliuta Vasile si-a tradat echipa PSD si dupa ce si-a vazut nucile in caruta, le-a dat preavize la Sapunari, urmand sa ii dea afara.

Iliuta Vasile si-a tradat prietenii, totul, pentru a primi la piept un ghem de serpi veninosi, care stiu sa sasaie frumos.

Insa Iliuta Vasile nu putea sa accepte asa umilire politica decat daca este prost, daca este santajat sau daca el, Iliuta Vasile, este o persoana imatura politic, incapabila sa inteleaga uriasa raspundere pe care o are fata de Calaraseni.

Cum prima si a doua varianta nu se aplica, ramane doar cea de-a treia, asa cum Ziaristul Interlop Marin Badea a observat de mai bine de un deceniu (fapt pe care el, in calitate de ziarist vandut, il subliniaza zilnic in postari si articole).

Pentru Iulian Iacomi si adunatura lui de analfabeti, Iliuta Vasile si-a abandonat prietenii, colegii de partid, oamenii care au crezut in el si partidul care il tine in brate: PSD

Cum a ajuns Iliuta Vasile presedinte de Consiliu Judetean?

Doar in Experimentul Lehliu vor urma detalii incredibile, declaratii incendiare legat de Crima Organizata Calarasena, cu oamenii care au carat banii in Razvani, pentru Iliuta Vasile, schema „cu buletinele”, dar si alte detalii incredibile, posibile doar in Romania Educata a lui Iacomi.

„Nu a cumparat nimeni mai multe voturi decat Iliuta Vasile”