iacomi iulian

Narcis Vlad Barbu- USR (zis Pinguinul) sare la gatul Zeului Zeilor (Ilita Vasile), cu salbaticie si fara un interes ascuns! Pinguinul foloseste diacritice, avand intre astia toti, cel mai inalt grad de alfabetizare. Ceea ce zice Pinguinul insa, este real, iar Lehlienii nu ar trebui sa plateasca pretul neintelegerii dintre Interlopii Calaraseni, asa cum Lehlienii nu au nevoie de Primari hoti, escroci, talhari si analfabeti (vezi Gruparea Iacomi).

Babele din Lacomi Land

Bocesc babele zdrobite, de durere si de chin, in Lacomi Land.

Deputatul Barca Constantin (membru al Gruparii Iacomi) a primit promisiunea de la Iulian Dumitrescu, ca primeste fotoliul de Presedinte PSD Calarasi, daca face jocul Gruparii Iacomi si ajuta la inlaturarea temutului Iliuta Vasile.

Deputatul Coarna a mirosit „tradare” si a inceput sa tipe.

La exceptionala conferinta unde sunt invitati doar ziaristii acreditati (adica aia docili), Dep. Barca Constantin se balbaie

Observati modul in care freaca intre degete mascuta… Asta spune multe depre capacitatea lui Barca de a rezista la stres si de a se controla in public (asta pentru ca este vinovat si in fapt, un tradator)! Incapabil insa sa demisioneze, Barca trebuie sa stea agatat de fotoliul de Deputat, altfel moare de foame!

Pana la urma Barca ” a dat-o pe fata” si a recunoscut ca este un tradator, un turnator, un infiltrat si un om de nimic, sustinatorul Iacomizat din tabara trandafirasilor!

Dar sa urmarim comportamentul unei cartite adevarate

De retinut ca atunci cand este expusa la elemente cartita nu se hraneste, chiar daca are hrana la dispozitie!

Intre timp, Iliuta ii taie „cascavalul”, iar Iacomi nu mai are ce fura ( de fapt are, dar nu mai are mult) si se perpeleste de draci!

In Atitudinea cel care scrie este temutul Parloaga Marian…

barca constantin
Barca Constantin
Barca Constantin