xenofonte purcarea

Cand incepi sa lucrezi la ceva, dar nu reusesti sa termini, ramai cu frustrarea, iar lucrul respectiv continua sa apara in minte, sa te chinuie, chiar si atunci cand treci mai departe. Munca neterminata continua sa exercite o influenta chiar si atunci cand ne cufundam in alte activitatii.

Jurnalistul nu face justitie, el prezinta adevarul in felul lui, atata vreme cat prezinta un adevar sincer, iar munca lui nu este platita pentru a arata doar anumite aspecte.

Si cum pot eu termina partea de distribuire a exceptionalelor materiale marca Experimentul Lehliu, daca nu reusesc sa ajung la masele asuprite din Judetul Calarasi, la cele fara internet, fara facebook, la cei sarmani, chinuiti, la masa de votanti pe care Clanurile de Interlopi o batjocoresc in Judetul Calarasi, altfel decat printr-o masiva campanie de distribuire a adevrarului jurnalistic, la ei, la „saracii” (vorba lui Alin Ploiestenu zis Linut).

Interlopii au nevoie de iubire, de apreciere, asta pentru ca sunt constienti ca sunt niste gunoaie umane, niste escroci, paraziti ai societatii, care fac lucruri rele si traiesc simbiotic pe spatele maselor asuprite si parasite de Justitia din Romania Educata.

Dupa o investitie exceptionala, primele 10000 de volume din Experimentul Lehliu vor ajunge in Lacomi Land. Un exemplar gratuit pentru fiecare casa, casa dupa casa, fie catun, fie coliba.

Sa ramana ei sa judece adevarul, iar in fata decizei si hotararii lor, sa se ridice cine poate, sau cine merita!

Xenofonte Purcarea – Prim Procuror al Judetului Calarasi- zis Padrino

Desertificarea economica din Judetul Calarasi, coruptia incredibila pentru un Stat membru EU, saracia, mizeria, frigul din casele noastre, copiii care merg flamanzi la culcare seara, toate aceste grozavii, greu de descris, de analizat si de retinut, se datoreaza in mare parte unui personaj las, imatur si corupt- Prim Procuror Xenofonte Purcarea- capul Mafiei din Judetul Calarasi (zis Padrino).

xenofonte purcarea
xenofonte purcarea

Nu puteam sa nu ii trimit primul exemplar cu autograf lui Padrino, sa vada rezultatul muncii lui de o viata! Problema este ca Experimentul Lehliu acopera o mica parte a mizeriei umane din Judetul Calarasi. Realitatea, adevarata dimensiune a coruptiei este coplesitoare, iar toate itele, toate drumurile, duc la Prim Procurorul Judetului Calarasi- Xenofonte Purcarea.