itm calarasi

Cum se face treaba in Romania

MMPS a ascuns sesizarea trimisa de Experimentul Lehliu in 2021, iar pe linie de partid, treaba a fost ingropata. Paun Georgeta (Inspector ITM) si sluga a Clanului Iacomi, a fost insa, avansata! Un an mai tarziu, de schimbat nu s-a schimbat nimic! Paun Georgeta si Albinuta Ucigasa culeg mierea si acum si ard pe unu si pe altul, asa cum cere Stan Ionel si Dumitru Nicolae (analfabet). ITM Calarasi este captiva Crimei Organizate, cu analfebtii lui Iacomi care dau amenzi folosind ITM Calarasi, fara a avea o baza legala! Dau ca asa vor ei! Dar sa vedem celebrul articol din 2021, cu tanti de la Casa de Pensii, care strange banutii pentru Paun Georgetea si Echipa de la ITM Calarasi.

Dumitru Nicolae- analfabetul lui Iacomi se intoarce la ITM Calarasi, dupa ce a fost dat afara de la Prefectura

Intors la ITM Calarasi, Dumitru incepe sa se razbune pe „dusmanii clanului” si sa le trimita amenzi, ca sa aiba ce anula in instanta. Anchetat in 6 dosare grele de coruptie, abuz, fals si uz de fals, Gogosel se arunca ca o hiena peste dusmanii Clanului, insa uita ca cei care scriu procesele verbale de amenda, sunt tot analfabeti- vezi Paun Georgeta cunoscuta drept Albinuta Veninoasa! A se face deosebirea de Albinuta Ucigasa (cea care strange spaga) care acum este la Casa de Pensii Calarasi.

Xenofonteeeeeee?
Dumitru Nicolae- zis Gogosel

ITM Calarasi- o prostituata

ITM Calarasi este o prostituata abuzata de interlopii imbracati in hainute politice, insa condusa cu mana de fier de Stan Ionel (zis Ciorapul), Dumitru Nicolae (zis Gogosel), si Mihaita Bestea (pentru moment la Consiliul Judetean Calarasi), toti trei, interlopi ai Clanului Iacomi. Bestea si Gogosel (proaspat intors) tin locurile calde la ITM, locuri ramase vacante, cei doi avand pentru moment alte functii date de partid.

De ceva ani insa, m-am intrebat de ce directorul unei institutii din Romania (ITM), umbla precum hotii in masina plina cu inspectori si cutreiera drumurile pline de colb din Baragan, in cautarea prazii!

Am observat in timp, comportamentul lui Dumitru Nicoale si al lui Stan Ionel, acestia aflati la conducerea ITM, motiv pentru care pot asemana comportamentul celor doi, cu al unor pedofili, mereu aflati in cautarea victimei, cat mai vulnerabile, cat mai fragede, fara nici o legatura cu rolul de conducator al unei institutii, cu inspectiile sau cu aplicarea Legislatiei in domeniul muncii!

Astfel directorul institutiei ITM numit Inspector Sef, cutreiera stazile inclusiv sambata, unde adulmeca, trimis de persoane din partid (in special cele din PNL si cu aplecare, legat de Clanul Iacomi), diverse persoane care devin tinte, sau afaceri care deranjeaza interesele de Clan.

Asa a ajuns Stan Ionel, sa primeasca pe numele ITM, doua amenzi de la o unitate privata, in valoare de 20.000 ron, tocmai pentru incalcarea normelor de Protectie a Muncii in Unitatea controlata de ei! Adica inspectorul ITM primeste amenzi pentru incalcarea Legislatiei Muncii, tocmai in unitatea pe care ei o controlau pentru a verifica conformitatea cu legea!

Insa o intrebare a ramas fara raspuns!

-De ce pleace cei doi Directori ITM la atac, cu echipele de mercenari ai ITM? De ce mereu? De ce sunt masluite Ordinele de Deplasare?

Albina Ucigasa, mierea si plicul

ITM Calarasi este organizata si structurata, conform unei Grupari de Crima Organizata, cu membri dedicati care strang spaga de la Agentii Economici capusati!

Cum culeg Inspectorii ITM Calarasi spaga? „-Si ei cand vin la 8:30, stiti dumneavoastra… (adica Echipa ITM cand vine in control…) Nota Explicativa

Daca initial nu am dat importanta materialului video si asta pentru ca victima care a realizat filmarea nu stia cu exactitate numele Inspectorului ITM Calarasi care primeste spaga, am dat zilele trecute nas in nas cu distinsa doamna Inspector, in cadrul unei echipe ITM Calarasi, plecata pe teren sa mai arda cativa „fraieri”! Asa am ajuns sa revad materialul si sa dam drumul la ceva inevstigatii pe caz! Si ce sa vezi, doamna care primeste banutii este mana dreapta a lui Paun Georgeta (Inspector ITM Calarasi), zisa Albina Ucigasa, ea culegea „mierea/ nectarul” adica spaga, pentru sefi, adica Bestea Mihaita, Stan Ionel si Dumitru Nicolae, toti trei Directori/ Inspectori Sef la ITM Calarasi, in data cu pricina.

Cine da spaga?

Spaga dau cei care sunt de acord sa cotizeze lunar pentru a nu avea controale ITM, cei care lucreaza cu multi angajati, cu program lung, gen patiserii/ brutarii/ unitati de alimentatie publica. Aflam astfel ca o a treia caracteristica estentiala pentru a putea intra in sistem, este sa „ai intrare”, adica sa ajungi sa negociezi spaga si avantajele!

Astfel, locul in care se afla cameramanul, este la ” Covrigaria din Piata Orizont”, brutarie aflata in patronatul Fam. Zardova, familie cu multe afaceri prospere in Calarasi si iubitori de Liberali! Asa se explica cel de-al treilea element in darea spagii: legatura si iubirea aratata conducatorilor.

Emil Florian Dumitru, membru al Clanului Iacomi, adus de Orban la Calarasi si infiletat in MADR, are lagaturi stranse cu Zardova Miti!

Dar de ce da Zardova spaga?

Sa fie lasat in pace, sa nu aiba controale, sau sa fie doar de forma, unde Inspectorii doar se trec pe caiet. Sa nu aiba probleme cu REVISAL, sa poata face magarii cu angajatii daca este necesar (tot in REVISAL), sa aiba protectia pe linia ANAF-Calarasi, asta pentru ca Albina Ucigasa rezolva multe probleme in liniste si „fara durere” si nu doar in ITM. Fam Zardova plateste chiria direct catre Confort SA si detine chiar si spatiile de langa covrigarie (in proprietate), deci nu plateste la nimeni cash chiria, cu atat mai putin Inspectorului ITM.

„2 cupoane de persoana” inseamna 200 ron/ persoana, iar de la surse aflam ca in total in Calarasi, la acea data, Fam. Zardova avea un numar consistent de persoane care lucrau in unitatile din Oras!

Doamna Inspector care colecteaza spaga, zisa Albina Ucigasa, culege lunar „mierea” de la „stup” (firmele capusate). Acesta este motivul pentru care Stan Ionel si Nicolae Dumitru (actual Subprefect), merg mereu cu echipele de control! Ei trebuie sa coordoneze si preluarea spagii si distribuirea ei intre membrii Organizatiei.

In urma cercetarilor, aflam ca doamna Inspector, este la randul ei o victima a Clanului Iacomi, Albina Ucigasa colectand spaga sub amenintare! Ca sa vezi!

De ce Albina Ucigasa?

Daca intarzii cu plata sau nu achiti taxa, iei imediat amenda de dracii te ia!

De la stanga la dreapta: Mariana Moraru, Ami Calin, Iordan Ionela (Inspector Sef ITM) si Albinuta Ucigasa

Cel mai bine cunoaste intepatura Albinei Ucigase, chiar G.C. din Lacomi Land, care tocmai iesise de la ITM si flamand, dupa ore de declaratii si cateva procese verbale de amenda, ajunge la Zardova la „cotetul cu covrigi”, de unde a luat o baclava insiropata, sa aiba energie sa ajunga pana la Lehliu Gara, unde Imparatul (Iacomi Iulian) il astepta cu Buraga Costel (Sef Politie Lehliu Gara) de mana sa ii inchida pravalia „ca deranja”!

Cand se apropie G.C. de covrigarie, pe cine vede el ca se baga in fata?

„- Cotoroanta de la ITM, aia care mi-a dat 1 miliard amenda, se baga in fata!” G.C.

Albina Ucigasa nu atinge banii cu mana, ii cere mereu in plic! Acest aspect este foarte important, iar cei care dau, trebuie sa aiba mereu plicul la indemana!

Motivatia Albinei

Tot din ITM Calarasi, aflam ca evolutia salariala a doamnei Paun Georgeta este una fulminanta si nu are legatura cu activitatea din institutia ITM, ea are exclusiv legatura cu „culegerea spagii” de la agenti economici, pentru numitii Bestea (PSD), Dumitru(PNL) si Stan Ionel (PSDNL), toti trei membri ai Clanului Iacomi.

Astfel, ajutata de Albina Ucigasa, Paun Georgeta a beneficiat de cresteri de 100% a salariului in termen de cativa ani (de la 25.000Ron/ an la 51.000Ron/an) si a devenit acum Inspector Relatii Munca, sub coordonarea doamnei Ing. Carmen Eremia (care de fapt este sub Bestea Mihaita- adica departamentul lui).

Locatia

Piata Orizont, Spatiul Fam Zardova/ actual Sc London Com SRL, detinuta de Peanci Oana

De la persoanele implicate in tranzactie, aflam ca spaga era de 200 ron/ angajat, iar pe reteua de covrigarii detinuta existau la acel moment 30 de angajati, dar „in casa” existau doar vre-o 3000 ron….

Inspectorul ITM vorbeste codat cu angajata covrigariei, asta in timp ce casa de marcat se vede ca este inchisa!

Purtata la vedere, discutia este hilara si amuzanta in acelasi timp!

Dar cui apartin spatiile in cauza? Si ce chirie incaseaza Inspectorul ITM in timpul programului de lucru, daca ea nu detine nici un bun imobil?!

Detalii aflam de la Seful de sucursala Raiffeisen Bank, vecinii acestora!

Discutie cu G.C

Sunam la Confort SA unde Director este Dragan- PNL

Structura Organizatiei

Se observa faptul ca in prezentul caz, Confort SA, firma care are spatiile si care a dat mai multe spatii din Calarasi Fam. Zardova, are la conducere un Liberal de frunte a Judetului Calarasi- Dragan Florin

florin dragan
Angajata acestuia nici macar nu indrazneste sa il sune pe Zardova!

Dragan Florin este sotul doamnei Dragan Genoveva, Sef serviciu Arme si Munitii din MAI Calarasi, locul in care membrii Clanului Iacomi trandavesc si capuseaza.

Acum Stan Ionel si Dumitru Nicolae sunt tot membri ai PNL insa sunt adepti ai Liberalismului Fascist de influenta Putinista promovat de Clanul Iacomi.

Mihaita Bestea este si el membru al Gruparii Iacomi, chiar daca este din PSD si inca director la ITM, cu postul cald, in caz ca pierde locul la Consiliul Judetean.

Zardova este iubitor de Emil Dumitru (tot PNL), pe care il perie si caruia ii trimite inimioare ori de cate ori are ocazia, chiar daca Emil Florian Dumitru, alt membru al Gruparii Iacomi, nu are nimic de a face cu Judetul Calarasi. Ii face Marinica Badea un material beton lui Emil Dumitru (dar la el vom reveni cu un amplu reportaj).

Stan Ionel si Dumitru Nicolaie, amandoi din Al. Odobescu ca si Prim Proc. Xenofonte Purcarea zis Padrino, Nasul Clanului Iacomi.

dumitru nicolae

Adica fratia PNL+PSD merge unsa la Calarasi, iar spaga curge rauri.

Cata Spaga aduna cei trei Directori din ITM pe luna

Tot din ITM aflam ca sunt stransi in jur de 30.000 de euro/ luna din cotizatii care ajung la cei trei directori ITM Calarasi: Dumitru Nicolaie- actual subprefect, Bestea Mihaita mana dreapta Presedintelui de Consiliu Judetean si Stan Ionel (Actual Dir. ITM sau Inspector Sef).

30.000 de euro fara taxe, liberi de sarcini si nefiscalizati!

Concluzie?

Pai daca stai bine sa analizezi situatia din prezentul material, poti concluziona, ca Partidul National Liberal a reusit sa aduca toate resturile din judet la conducerea diverselor institutii, toti hotii, toti infractorii, toate laturile si alaturi de cativa din alte partide si de Procurorii corupti, sa aduca Judetul la stadiul anilor 70`!

Este incredibil modul in care ANAF, ITM, Spitale, Scoli, AJPIS, Parchete sunt ocupate exclusiv de incompetenti cu facultati de mine, cu diplome printate in 10 exemplare, fara a avea nimic in comun, cu posturile pe care le detin!

Procurorul?

-Care Procuror?

Dar Corpul de Control al Ministerului Muncii?

MMS a acoperit cazul, si poate doar Rusii, daca trec pe la noi cu tancul, sa mai dezgroape ceva din mizeria de la Bucuresti!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *