Barca Constantin

Daca traia Jean Baptiste, saracul, avea ce piese sa scrie, din manoasa Campie a Baraganului.

Ratacita

Deputatul Coarna (PSD) este supart foc pe „Ratacitul Bîrcă Constantin„, care a luat spaga, sa angajeze amaratii la Spitalul Sapunari.

De formare politist, Coarna cand se aseaza langa un talhar, mai ales langa unul din Gruparea Iacomi, se enerveaza, devine agitat si incepe a visa!

Problema insa, este ca viseaza inregistrari cu victimele care au dat spaga si care sunt dispuse sa depuna plangere la DNA. Cum Coarna a observat magaria, a preluat Spitalul Sapunari de sub aripa lui Barca si a concediat angajatii intrati pe spaga!

Suparat, Barca a mers repede la Iacomi si la Paul Stanescu (tot PSD), ca impreuna cu iulian Dumitrescu (PNL), sa incerce sa il „zboare” pe Iliuta Vasile de la sefia PSD Calarasi si pe Coarna, la alt partid!

Iacomi are o problema, din pacate! Coarna inca viseaza si mai grav, este ca asta scrie plangeri penale si cand doarme…

Transcrierea visului

Practic, Deputatul Coarna a reusit sa scoata la suprafata cartita lui Iacomi din PSD, omul care a turnat si a sabotat partidul, furnizand informatii catre tabara lui Iulian Dumitrescu, implicit Gruparii Iacomi. Barca tradatorul, cartita sau doar” Ratacita”. Avea Moliere ce scrie, chiar daca in visele lui Coarna (adica cand este adormit lemn), Moliere devine Molimere (pe surse).

„Linistea” din Experimentul Lehliu (din ultimele saptamani) nu este intamplatoare. Se coace ceva! Dezvaluiri explozive cu Ratacita, Iacomi, Iliuta, coruptia endemica din PSDNL si plangeri penale, multe, multe, multe.

Ieri a aparut in Presa Libera un articol incredibil

Selectie din exceptionalul material plamadit de Opiniacalarasi

E scandal! Acuzaţii de luare de mită pentru angajări la stat

Si poate va intrebati: Unde este Zana Maseluta?

Pai… tot acolo!