Romania Educata

Romania macinata de coruptie a ajuns in fata realitatii anului 2022! La conducerea Tarii, a Partidelor Politice, la nivel de Institutii, Prefecturi, Primarii, Scoli si Spitale, avem o Clasa de Impostori perfizi, mare parte analfabeti, toti „rubedenizati”, pe model Iacomi (asta de Baragan)

Daca maine vin rusii, te ridici cu arma in mana sa lupti cu pusca importiva tancurilor rusesti? Sa astepti inghetat in transeul pe care trebuie sa ti-l sapi singur (pe post si de mormant), rusul dornic sa omoare cateva mii de civili?

Insa ei, „elita”, Iliuta Vasile, Bin Laden (Radulescu Costin varul lui Bigi Purcarea- violatorul), Manea de la Frasinet si Libenezii care lucreaza mai tot pamantul Baraganului, te vor impinge pe tina inainte, in timp ce ei pleaca la Monaco!

Este o realitate trista, insa infiorator de adevarata!

Pentru cine luptam noi? Ce valori aparam noi?

In caz de conflict armat, barbatii pleaca pe front, mai putin Primarul (Iacomi), directorul de Spital (Danga), Deputatul (Barca) si Presedintele de Consiliu Judetean (Iliuta V). Asta in timp ce tu trebuie sa-ti lasi acasa copii, sotia, mama si bunica.

Sa le lasi pe mana violatorilor din PNL Calarasi, pe mana puscariasilor din Primaria Dor Marunt, care prin faptele lor au ingrozit toata zona, acum iubitori de valori liberale. Sa lasi copii pe mana lui Mariana Stan si a lui Iacomi cu Crescatorii lui de Copii din Baragan, pentru care minorii institutionalizati au devenit marfa si o importanta sursa de venit(pentru criminalii din Baragan)!

Romania dupa 30+ de ani de democratie, este corupta si pute de mizerie, iar in Calarasi (de exemplu) este o hotie incredibila.

Scoala nu se face, este jale in scoli, copiii ies alienati si au nevoie de meditatii, iar intregul sistem de invatamant este falimentar. Spitalele sunt impanzite de mizerie si coruptie si sa te fereasca dumnezeu sa ajungi la un Spital Public (vezi Cocina lui Iacomi- Spitalul Orasenesc Lehliu Gara). In Primarii sunt numai hoti si jefuitori, care fura acoperiti de Procurorii corpti din gama lui Baneascu Liliana si Xenofonte Purcarea.

Tot terenul agricol este strain de Romani, strain de Romania, iar noi, pribegi, alergam nebuni prin lume, sa ne gasim un rost in viata. Simpli musafiri in dormitoarele din Baragan, cu singurele urme de civilizatie aduse de dubele de la Makita si Cabel, care care oamenii la munca zi si noapte. In rest o saracie lucie si mizerie.

Mizerie institutionala, mizerie umana si potaile lui Iacomi! Aici, mai jos, una dintre ele!

danga mircea
Danga Mircea- membru al Gruparii Iacomi care iubeste sa faca poze tragand de toarta pungii pe care o da (din banii spitalului)