Spitalul Sapunari

Drumul spre Iad este presarat numai cu intentii bune

Spitalul Sapunari este o unitate spitaliceasca adusa la stadiu de faliment de gasca PSD-PNL, care de mai bine de doua decenii manageriaza Spitalul, acesta ajungand locul in care Imparateasa, rubedeniile si angajatii pe spaga, au ajuns sa se odihneasca in locuri de munca caldute.

Coruptia endemica promovata pe linie de partid de Iacomi Iulian, care si-a uns Imparateasa (adica nevasta), Director la Spitalul de Psihiatrie si ulterior promovata de Iliuta Vasile (Presedinte de Consiliu Judetean), a creat o situatie de-a dreptul hilara. In urma dezvaluirilor exceptionale din experimentul Lehliu, legat de coruptia promovata de Iliuta, Barca si Motica-PSD (liderul de Sindicat care cere si distribuie spagile), Spitalul de Psihiatrie a ramas fara Echipa de Management si se afla, de facto, in faliment.

Situatia administrativa este un adevarat dezastru.

Spitalul Sapunari a ramas pe mana numitei Eftimia Steluta (cu antecedente penale), o escroaca a lui Iacomi Iulian, adusa de acesta pe vremea Imparatesei. Proaspat scoasa din puscarie, Steluta a venit la Spunari, unde a inceput sa coordoneze o afacere aducatoare de multi bani (pentru Gruparea Iacomi), mai exact: ascunderea si distrugerea de gunoi nereciclabil medical provenit de la Clinici din Germania si Austria.

Totul sub acoperirea unor generoase donatii, mediatizate pana si de Iliuta Vasile pe facebook!

In spatele unor paturi electrice nefunctionale, vin insa anual cateva sute de tone de deseuri medicale, de care Austriecii si Germanii scapa bucurosi (cu donatie financiara aferenta): ace si seringi folosite, saltele pline de sange, paturi stricate, cearceafuri pline de sange, branule folosite si toata gama de gunoi spitalicesc.

Pentru a scapa de acest gunoi, in Germania, clinicile ar trebui sa plateasca milioane de euro. In Romania, ei scapa cu 300.000-500.000 euro (donatii cash) pe an, catre Gruparea Iacomi. Vorbim de 400-500 tone pe an

Eftimie Steluta cunoscuta drept „catea Iacomista”

Camioneta incarcata cu materiale medicale pentru incendiat

Steluta Eftimie organizeaza prin intermediul unei fundatii cu intentii aparent nobile, intreaga operatiune de preluare, transport, descarcare si distrugere, a materialelor medicale (deseuri), din Spitalul Sapunari.

Totul se face folosind angajatii din Spitalul Sapunari, unde fetele de la spalatorie, sunt puse sa spele zecile de tone de lenjerie pline de sange, aduse din blocurile operatorii ale spitalelor vestice, pentru ca apoi acestea sa fie incendiate.

Afacerea este una de dimensiune uriasa, iar aici vorbim de sute de tone de deseuri medicale, iar asternuturile contaminate, sunt spalate in aceleasi masini de spalat unde sunt spalate si lenjeriile din Spitalul de Psihiatrie.

Nicu Motica (Sef PSD Lehliu Sat) este cel care cere si distribuie spagile la angajari (catre Deputatul Barca de exemplu)

Seful de Sindicat Motica Nicu este implicat direct in ecuatia banutilor si primeste parte din prajitura, nu doar in ceea ce priveste angajarile, ci si din banii primiti de Steluta Eftimie (pe deseuri)

SPITALUL SAPUNARI O BOMBA BIOLOGICA– branule si seringi folosite, cearceafuri pline cu sange, saltele imbibate cu jeg- totul din Germania si Austria

Administratorul Spitalului Sapunari a fost dat afara pentru ca s-a opus primirii gunoiului in spital, s-a opus utilizarii spatiilor din Spital pentru depozitarea zecilor de tone venite lunar la Sapunari, a refuzat incendierea in curtea spitalului a deseurilor si a refuzat sa ofere oameni pentru manipularea si distrugerea materialelor contaminate biologic (din Austria si Germania).

Exemplu de transport cu deseuri
Paturi defecte cu saltele pline de sange si fluide biologice- deseuri aduse drept donatii. Descarca angajatii din Spital si stocheaza in zeci de camere din Spital.
Lenjerii inutilizabile, spalate de sange si alte mizerii si stocate in Spitalul Sapunari, pentru a justifica donatiile
SPITALUL SAPUNARI – poza luata ieri 19.03.2022
Materiale contaminate si spalate in spalatoria Spitalului- inutilizabile

Zeci de camere ale Spitalului pline de gunoaie

Produsele contaminate din Austria care asteapta sa fie spalate, alaturi de lenjeriile din Spitalul Sapunari

In Spatele Spitalului se incendiaze zeci de tone de deseuri medicale lunar!

Magaziile pline de ” materiale donate”- deseuri, pe care angajatii Spitalului trebuie sa le arda treptat

Spitalul este plin de deseuri

Angajatii sunt obligati sub amenintarea pierderii locului de munca, sa arda sute de tone de materiale medicale, in mod ilegal, sa puna mana fara echipamente de protectie pe materiale contaminate biologic si sa semneze pentru primirea si procesarea acestora.

Daca distrugeau sutele de tone de materiale primite din Germania si Austria, Clinicile ar trebui sa achite facturi de cateva milioane de euro. La Sapunari, se rezolva cu donatii la partid, si comisione

Afacerea este deosebit de profitabila! Partidul face publicitate pe facebook, cei din Gruparea Iacomii scot sute de mii de euro iar parte din bani ajung la Procurorii si Judecatorii din Calarasi si Bucuresti sau la Marin Badea (ziaristul).

Cateva zeci de spatii si camere pline cu deseuri- un adevarat pericol de incendiu!

De-ar cunoaste Col. Paduraru Adrian (Seful ISU Calarasi) situatia de la Sapunari, ar innebuni!

DSP Calarasi stie si nu face nimic

DSP Calarasi este condus de omul lui Iacomi (CEZAR RADULESCU) din Lehliu Gara, cunoscut pentru orientarile sexuale mai putin ortodoxe si pentru faptul ca este o „carpa” lipsit de coloana vertebrala, adusa din Spitalul Lehliu Gara. Acesta a fost numit de Iacomi Iulian la Calarasi la DSP, tocmai pentru ca nu este bun de nimic!

Cezar Radulescu cunoaste situatia in detaliu, insa a fost pus special in pozitie pentru a proteja Gruparea si a ajuta la decimarea dusmanilor gruparii.

Cezar Radulescu este cunoscut din liceul din Lehliu, pentru faptul ca „fetele ii mancau pachetul”!

Cezar Radulescu- cunoscut in Grupare drept” Fetita Imparatului”

DNA Bucuresti- o Institutie inutila, politizata, o rusine pentru Societatea Romaneasca in ansamblul ei

Steluta Eftimie si directorul Spitalului de Psihiatrie uns de Iliuta Vasile

In Baragan doar rusii mai pot face curatenie

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [294.91 KB]