spitalul sapunari

Pentru a putea intelege personajele, dialogul si esenta prezentului articol, este necesar sa parcurgi articolele mai vechi din Experimentul Lehliu, legat de coruptia endemica din PSD / PNL Calarasi si din Spitalul de Psihiatrie Sapunari.

Pentru a cuprinde insa schema coruptiei si increngatura Liberalilor puri cu PSD-istii Iacomizati, trebuie sa discutam amical cu cei implicati in schema infractionala.

De retinut insa, este ca Iliuta Vasile (zis Zeu al Zeilor), Iacomi Iulian (zis Imparatul) si Deputatul Poporului Barca Constantin (zis Ratacitul), sunt arhitectii schemei infractionale de la Spitalul Sapunari.

Asa ca incepem cu directorul adus de Barca Deputatul (ala care era 80% mort)

Steluta Eftimie (cea obraznica) cu materialul moale

Steluta nu doarme noapte de grija „tacanitilor de la Sapunari”! Cu o inima mare cat o paine turceasca, Steluta lui Iacomi (cu multe antecedente penale) este in locul portivit: Director pe Asigurarea Calitatii la Latrina Imparateasca (Spitalul Sapunari).

Inainte de incendiere toate „materialele moi” sunt spalate de sange sau alte urme biologice! sa nu cumva sa apara in poze, daca se trezeste careva sa faca poze…

Sute de tone de deseuri aduse cu camioane direct din austria si Germania fara luare in evidenta

Azi 23.03.2022 mare parte din angajatii spitalului au fost pusi sa adune cenusa din toata cutrea si sa mature toate spatiile unde au fost incendiate deseurile.

angajatii au fost tinuti intr-un frig si un vant ingrozitor, pentru a acoperi urmele incendierii deseurilor medicale, iar parte din deseuri au inceput sa fie mutate in alte spatii.

Afacerea aduce incasari foarte generoase pentru „sufletele mari” din Gruparea de Crima Organizata Iacomi.