iacomi iulian

Liderii fara functie nu discuta despre oameni, ci despre idei si dorinte.

Primarul Orasului Lehliu Gara si-a pierdut mintile! In ultimele zile nu face altceva decat sa stea pe poarta unui amarat, pe care il injura si il blesteama, pe care il urmareste prin Orasul Martir Lehliu.

Victima

O „saracie” lucra alaturi de alta saracie in curtea proprietate personala. Curtea cu pricina este chiar fosta proprietate princiara si a apartinut chiar temutului Imparat. Acesta insa a ales sa o instraineze catre un prieten, care a vandut-o unui alt prieten. Asta la randul lui a investit 100.000+ de euro si acum este gata! Adusa la stadiul de „cazino”, chiar in inima Metropolei Lehliu Gara, cladirea cu pricina, care era pe drept, o ruina, a devenit dupa doi ani, o perla!

Turbat de pierderea proprietatii de pe Crinului 1, primarul Putinist Iacomi Iulian (zis Imparatul), si-a pierdut mintile si a inceput sa injure, sa blesteme si sa hartuiasca muncitorii care lucrau la cladire (mai precis la gard)-zilnic.

Zapacit de suparare si de tulburat de lipsa sprijinului politic, Imparatul petrece mai toata ziua atarnat de gardul omului! Pe cine vede prin curte il injura, il blesteama, ii face semne. Cine iese din respectiva curte, este urmarit cu masina si amenintat.

Situatia a degenerat, iar „victima” a mers teava la Baneasca (Prim Proc Banescu Liliana (fosta Himceac)- membru de Clan) si a depus o serie de plangeri penale, ca pana si doamna Procuror a cascat ochii cat cepele, legat de dexteritatea si viteza cu care „saracia” completeaza plangerile. Nu ca ar conta, insa pana in prezent, Iacomi Iulian a adunat peste 150 de plangeri penale, iar DNA, DIICOT si Parchetele, imediat ce a ramas fara sprijin politic, au inceput anchetele…

Turbat de draci si de manie, mai ales ca a inceput sa fie parasit de potaile care il inconjoara, imediat ce nu le mai poate oferi beneficii, Iacomi si-a pierdut mintile. Sta toata ziua pe gardul omului si il ameninta cu amenzi, violul si incendierea.

Care partid vrea un Iacomi?

Materialele video nu mai au nevoie de comentarii! Primarul suna si scoate angajatii Primariei, sa vina si sa amendeze lucratorii, ca asa vrea el: „-Sa le dai maxim, nu ma intereseaza pe ce motiv…” (Primarul Orasului Lehliu Gara).

Ziua Domnului

Maine 25.03.2022 (ziua Domnului), ajung in Lacomi Land primele 5000 de volume din exceptionalul EXPERIMENTUL LEHLIU (cartea), spre distribuire, „la saracii”! Vom sfinti primul transport, insa sa vedem cine vine sa sfinteasca!