iulian dumitrescu

Iulian Dumitrescu (zis albanezul) unul dintre cei mai corupti politicieni din Romania Educata, a reusit sa adune in jurul lui, cele mai corupte elemente ale Crimei Organizate Calarasene. In general, atunci cand nu au avut sa dea ceva de la ei, pentru intarirea relatiilor (in clan), interlopii au gasit util sa-si dea copii la nasit. Ulterior procesul de Crestinare, odrasla interlopului pierde total legatura cu „nasul”. Ceea ce ramane insa, este legatura de suflet intre membrii gruparii criminale, care ajuta in rezolvarea numeroaselor spete de natura penala in care astia sunt implicati.

Asa a reusit Iulian Dumitrescu, Presedinte de Consiliu Judetean Prahova, sa umileasca tot esicherul politic Calarasean, prin aducerea la conducerea USR Calarasi a Ameliei Giurcan (finuta).

Si pentru ca trebuia sa aiba grija si de finul (Gigi Giurcan), albanezul a gasit potrivit sa-l unga membru in Consiliul de Administrare RAR.

Cand nu au ce sa ofere, neobisnuiti sa numceasca si sa construiasca, interlopii gasesc potrivit a da fii si ficele la nasit, in speranta ca vor putea ramane legati de nevazute sfori, pe veci

Gigi Giurcan este cunoscut in mediul interlop Calarasean drept ” Potaia albanezului”, pensionat la 40 de ani din structurile ultra-secrete ale PIPI sau SIPI.

„Dacă n-a reusit Albanezul sa il infileteze ca secretar de stat la MAI pe finul Gigi (pensionar, la 40 de ani, de la DoiSiUnSfert Calarasi), a dres-o cu o sinecura la RAR, unde sotul Ameliei (exPSD, acum mare scula USR) este membru in Consiliul de Administratie. E de ras si declaratia de avere (daca nu ar fi de plans).
Astfel, Iulian Dumitrescu rasplateste intreaga activitate a Amelutei, care a sapat din interior organizatia USR Calarasi (care oricum este vai de mama ei) și a condus haitele de latrai antiorice in Consiliul Judetean. Acum, familia Giurcan nu mai traieste din salariul minim pe economie (din care al sotului era pentru doua ore pe zi).” Sursa: Porumbelul albastru

amelia giurcan
amelia giurcan

Asa arata Talharul lui Iacomi- Gigi Giurcan