spitalul sapunari

Directorul Medical al Spitalului de Psihiatrie Sapunari, doamna Dr. Tulfan, a plecat din Spitalul Sapunari, intr-o miscare fulger, care arunca in aer intreaga structura criminala a spitalului, construita piramidal pe spaga si pile. Spitalul de Psihiatrie a ajuns in faza de dezmembrare, dupa o perioada in care a fost dat pe mana unui alt membru al Gruparii Iacomi (Barca Constantin- PSD). Acesta, acuzat acum ca a luat spaga pentru a angaja oameni fara calificarea necesara, utilizand ca intermediari pe altii (Motica- spre exemplu- Sef de Sindicat in acelasi Spital si membru PSD), va trebui sa se descurce cu denunturile depuse de victime la DNA, chiar daca la acest moment se bucura de imunitatea oferita de pozitia detinuta.

Intreaga Sectie de Paliatie ramasa fara Manager, urmeaza sa fie dezemembrata, iar angajatii aruncati in strada. Parte dintre angajati si-au luat medicale, Managerul Spitalului pus de Iliuta este ca inexistent, iar de pacienti se mai „ocupa” Steluta! Pe partea de decizii medicale exista un urias vid decizional si o lipsa de autoritate. In Spital, situatia financiara este un dezastru, iar fara partea de paliatie care aducea bani de la Casa de Sanatate, de spital se va alege praful.

Conform unor surse apropiate problemei, tinand cont ca sotia lui Iacomi Iulian (zis Imparatul) are dosare grele la Parchet si DIICOT, legat de jefuirea Spitalului (pe vremea cand pastorea unitatea), de faptul ca Deputatul Barca Constantin are plangeri si denunturi la DNA pe acelasi subiect, de faptul ca Iliuta Vasile a abandonat Spitalul si l-a lasat sa intre in faliment, de faptul ca spitalul a fost abandonat investitional de catre Consiliul Judetean (actualul PSD- Iliuta Vasile), cei din Clanul Iacomi au decis sa inchida treptat Spitalul Sapunari. Motivele sunt multiple: 1) Intreaga structura este formata 98% din rude, rubedenii, angajati pe spagi si pile din Clan si implicit, Iliuta nu mai doreste sa investeasca in rubedenile lui Iacomi. 2) Inchiderea treptata si totala ajuta toate partile (chiar daca pentru moment au ceva pareri divergente) cu dosare grele si convine celor din Clan. 3) Dosarele in care sunt implicate diverse persoane legat de hotiile si fraudele de la Sapunari pierd din substanta daca Spitalul se inchide.

Implementarea inchiderii va avea loc in liniste, iar spitalul lasat in degradare si bagat in incapacitate de plata, fara o echipa manageriala functionala si cu grave probleme functionale.

Iliuta Vasile- Presedinte de Consiliu Judetean a discutat acest subiect la intalnirea de la Hanul Rustic (zis Hanul cu Limbrici)

Subiectul a fost discutat la intalnirea de la Hanul rustic de acum cateva saptamani, in care Iliuta si Iacomi au discutat subiectul. Iliuta a subliniat ca nu el a depus plangerile impotriva Imparatesei si ca in fapt, altii au facut-o.

Ce se va intampla?

Scandalul Mafiei Gunoaielor in care sunt implicati Politicieni de top din Clanul Iacomi, alaturi de sotioare si ceva amante, a fortat luarea unei decizii in acest sens. Astfel, Sectia de Paliatie se inchide. Se va reduce personalul iar parte dintre angajati vor pleca. Pacientii se vor muta in alte locatii, iar cel mai probabil, spitalul se va inchide in cel mult un an.

Spitalul va ramane sub conducerea actualei „Steluta” care va trebui sa implementeze lichidarea unitatii spitalicesti.

Parctic, Spitalul va fi lasat sa moara, lasat in paragina si inchis, urmand ca ulterior sa fie praduit, pe modelul Crinului (din Lehliu Gara), in care Imparatul a macelarit, a falimentat si a jefuit toata fabrica.

Cat despre promisele investitii, despre necesarul de tratamente ale Calarasenilor, real, nu intereseaza pe nimeni!

Cum oare si cine, a bestemat Campia Baraganului in asa hal, de a ajuns condusa de nemernici?

De promisiunile facute, legat de investitiile in spital, s-a ales praful!