dan motreanu

Judetul Calarasi este cuprins de o saracie lucie. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi in inima Baraganului, in Pelinu sau Infratirea si sa partunzi timid, in primul magazin care-ti iese in cale, unde o cutie de margarina sta troufeu, in raft, de luni bune.

In toata aceasta mare de saracie si lipsa de locuri de munca, exista o casta aparte, cea a politicienilor smecheri, ale caror fapte sunt mai presus de lege, mai presus de „pulime”, asa cum cei din clasa de jos, sunt numiti.

In aceasta categorie, Gruparea Iacomi, una dintre cele mai violente si parazite grupari dezvoltate asemeni unei tumori maligne, se intinde ca o caracatita peste Romania educata a lui Klaus. Ieri parca, Florin Citu a fost indepartat „cu satarul” de la sefia PNL, iar, din presa aflu fara a tresari, cum tocmai Dan Motreanu, Ciprian Pandea si Iulian Dumitrescu (aia din sud…) sunt cei care au muncit pe branci sa scape de Florin Citu. Acum vor pune o „sluga bleaga” care sa le satisfaca poftele cu numiri si sa le faca jocurile, mai ales ca urmeaza sa vina banutii UE si ei musai trebuie sa fie in echipa de capuse, care obisnuieste sa se imbuibe pana vomita.

iulian iacomi
Iulian Iacomi- zis Imparatul

Ciprian Pandea (Popa), Iulian Dumitrescu (Inginer), Iulian Iacomi (analfabet), Dan Motreanu (Invatator) si Barca Constantin (Medic Veterinar) formeaza core-ul care tine Romania din dezvoltare, promovand jaful institutional, hotia la drumul mare, coruptia si prostitutia transpartinica. In aproape doua decenii, Gruparea Iacomi a ajuns sa se inrudeasca, incuscreasca si sa se imbarlige, in totalitate.

Amelia Giurcan- USR CALARASI – finuta lui Iulian Dumitrescu

Tot de aproape doua decenii, incearca astia sa elimine un om, poate cel mai mare obstacol de care astia s-au lovit in intreaga lor existenta, un ciot, care le-a stricat armonia, din cauza caruia nu au putut sa fure in liniste, ei, si sutele de lichele flamande si mirositoare, din Clan si din cauza caruia, trebuie sa mai dea cu creionul pe la Parchete- Iliuta Vasile.

Iliuta Vasile

Cel mai mare pericol pentru Gruparea Iacomi, Iliuta Vasile a reprezentat si reprezinta cea mai importanta reduta, iar odata doborata, odata cucerita, tot Judetul Calarasi este al lor, spre totala stapanire si desfrau. Este cam ca in Mariupol, unde o unitate de patrioti, lupta cu masina de razboi a Rusiei prietene si nu vrea sa predea orasul. Si azi, 04.04.2020 Mariupol rezista! Ilie insa…

In toata mizeria asta, vinovati sunt Procurorii corupti Xenofonte Purcarea si Banescu Liliana- Sa nu uitam!

Prim Procuror Banescu Liliana (Parchetul Lehliu Gara) si Prim Procuror Xenofonte Purcarea (zis Padrino), sunt cei care dosesc plangerile penale, faptele de coruptie, ascund mizeria in sertare, iar legea se aplica cu strasnicie, doar tie, „saraciei” (cum bine spunea un alt analfabet functional din Clan- Alin Ploiestenu (zis Linut sau finul)- PNL).

Dar de ce reprezinta Iliuta Vasile un pericol asa de mare pentru Gruparea Iacomi?

Pentru simplul motiv ca asta are capacitatea sa conceapa, sa coaguleze si sa construiasca, ceea ce este complet antagonic cu capacitatea distructiva a celor din „echipa castigatoare”, din categoria Barca Deputatul si Iacomi Iulian, incapabili sa puna caramida peste caramida si care si azi, dorm intr-o casa de furat. Asa au ajuns astia sa se adune dupa capacitatea de a comite hotii, iar toata mizeria politica din Romania, de la Giurgiu, pana in Prahova si Tiganasi (jud. Iasi) si pana jos in inima Baraganului, la Calarasi, au format Gruparea Iacomi. Si pentru ca nu au avut ce sa-si ofere, incapabili sa creeze ceva trainic, astia au inceput sa se naseasca mai ceva ca dracii, ca nici ei nu mai stiu care le-au fost nasi si cand!

Iar cand Iliuta Vasile a venit cu Dumitru Coarna, un Ofiter MAI in rezerva, nimic nu avea sa anunte furtuna care urma sa vina, furtuna perfecta!

Deputatul Dumitru Coarna

Ajuns Deputat la initiativa lui Iliuta Vasile, Dumitru Coarna a intrat in Parlament alaturi de Barca Constantin (zis Ratacita)- cartita lui Iacomi si a lui Iulian dumitrescu in PSD. In loc sa stea cuminte si sa-si vada de treaba, Coarna Dumitru a inceput sa zgandere potaile Iacomiste, cu o avalansa de plangeri penale, motivate de lichelismul astora, care sunt: „mai rai ca dracii smoliti cu cacat”. Iar Coarna a creat o adevarata avalansa de plangeri, depuse cu grija pe fagasul stiut, de intreaga structura a Clanului Iacomi a fost zguduita din temelii. (Dumitru Coarna a lovit in masinaria de spalat bani a Gruparii, una dintre cele mai importante parti active in schemele de jefuire a banilor publici din Romania, pe filiera PNL-USR-PSD), in asa hal, ca Xenofonte Purcarea nu a mai putut dosi toate plangerile si a trebuit sa dea drumul la cateva (spre fictiva analiza)!

Dupa aproape un an de zile, Dumitru Coarna a devenit „Coarda” si inamicul public numarul unu, ca pana la urma sa fie exclus din PSD, azi 04.04.2022.

Odiseea santajului la Iliuta Vasile

Un Popa, un Inginer ratat, care nu a lucrat in viata lui in Inginerie, devenit talhar, un Profesor de Istorie, lipsit de carisma si timorat, un analfabet care se crede urmasul lui Stefan cel Mare si Sfant (cand el, nascut la coada vacii, in balega si paie), astia au reusit sa formeze un sistem parazit, care a infectat toate structurile de conducere pana la nivelul de Presedinte de Partid. Trasatura principala a astora este lichelismul, caracterizat prin lipsa capacitatii de a creea, de a zamisli, avand ca singura ocupatie mai culta, fecundarea partii feminine, asta printre injective genul” …a dracu curva!”

Ajunsi la capat de drum, astia au vorbit cu Iliuta Vasile, sa vina la Hanul Rustic, la discutii, fapte prezentate pe larg in Experimentul Lehliu. Cum Dumitru Coarna deranja goarznic, Gruparea Iacomi a apelat la santaj!

Astfel, Iliuta Vasile este santajat cu o serie de inregistrari compromitatoare, iar din cate se pare, inregistrarile au fost facute chiar de SRI Calarasi, cu ceva ani in urma, cand pe o barcuta magica, la Calarasi, elitele de atunci, printe care si Ilie se pare, au fost inregistrati in ipostaze mai putin normale cu o serie de fete. Pentru a nu prezenta la „Marinica Badea Show” materialele, lui Iliuta Vasile, i s-a cerut sa predea treptat cheile Judetului Calarasi si sa se retraga in liniste, nu inainte de a scapa de Dumitru Coarna.

Pentru a intelege mai bine situatia, am vorbit azi cu Deputatul Coarna la telefon. Prin plecarea lui de la PSD, Judetul Calarasi pierde un om exceptional, un om care are capacitatea si dorinta de a ajuta la ridicarea Judetului Calarasi din saracia in care zace scufundat. Insa are dreptate, nu te lupti cu mafia ca membru PSD, nu ai cum!

Cea mai mare provocare

Pentru a lasa impresia unei normalitati, Dumitru Coarna trebuia sa plece „pe mana lui”, asta si dupa imensele presiuni facute de Paul Stanescu (suporterul lui Barca Constantin). asa a aparut chestia cu Ambasada Rusiei!

Sa nu creada un singur Calarasean ca asta (Dumitru Coarna) a mers de capul lui la Ambasada Rusiei, vrajit poate de frumusetea lui Sosoaca! Coarna a fost trimis! Practic, a fost rugat sa o faca!

Acum, dupa plecarea lui Coarna, o festivitate de incoronare va fi organizata la Calarasi, in care se va anunta primirea in PSD a Imparatului, venit pregatit sa se suie iar pe „prostii din PSD”.

Normalitatea trebuie sa para reala, evenimentele iminente si imposibil de corelat, iar plecarea lui Iliuta Vasile, iminenta. In fruntea PSD Calarasi, vine maine Iacomi Iulian, calare pe Calul Troian- Barca Constantin, si urmeaza sa anunte o epurare in Partid, cruda!

Practic, toti membrii din PSD vor trece prin filtrul slugarniciei, iar de supravietuit, doar cei drepti vor trece la dreapta, restul, la scarbe.

Impresia de normalitate si de evenimente disociate unele de altele este critica. Membrii PSD nu trebuie sa miroasa nimic, ca ei sunt oricum o adunatura de visatori, incapabili de gandire.

Iliuta Vasile a trimis baietii sa inceapa spalarea Imparatului

Iliuta a trimis o echipa in frunte cu cei de la Arena Media/ Canal Sud si Eduard Grama, sa inceapa spalarea analfabetismului la Lehliu Gara. Insa, pentru ca toti il urasc si stiu ce scarba este, au ales o poza in care Imparatul sta chircit, stramb si cocosat, in fata unei gropi plina cu cacat. Adica astia nici macar trimisi, nu pot sa ii mai faca astuia materiale, tot il trosnesc pe unde pot.

iulian iacomi
iulian iacomi

20 de domnie

Si pentru ca nu au fost capabili sa lege nimic, astia capuseaza gazda si distrug. Imediat ce pun mana pe PSD Calarasi, avand si PNL Calarasi si USR Calarasi, Gruparea Iacomi va continua desertificarea Baraganului pustiit de vantul care bate nestingherit a pieire, in lipsa copacilor care nu sunt, concomitent cu spalarea a sute de milioane de euro in Judetul Calarasi, operatii de care DIICOT si SRI nu sunt straine.

Jaf, crime, hotii, saracie si exod, asta ramane in urma lor, in urma Gruparii Iacomi, iar tu, cititorul, ramane sa platesti pentru toata distractia, si sa privesti amorf, cum esti jefuit, prabusit in sentimentul de lasitate si neputinta.

Si poate ca tu, Calaraseanul, meriti un Xenofonte Purcarea, o Banescu Liliana si un Dan Motreanu si meriti sa ramai „sclavul” unui Imparat analfabet!

Cat despre Iliuta Vasile

Orice ar avea, orice fel de material, oricat de dur, de compromitator, oare se merita sa abandonezi toata populatia Judetului Calarasi, tu, constient de ceea ce faci, de ceea ce urmeaza, de saracia si jafurile care urmeaza?

Oare nu merita sa pastrezi cancerul izolat si sa indepartezi tumoarea cat mai departe de gazda, macar cu speranta ca gazda, va supravietui ulterior (macar o perioada)?

-Si tu, Ilie!

Oare cum ar scrie Shakespeare poveste Judetului Calarasi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *