marian parloaga

Judetul Calarasi este scufundat in saracie, cu satele lasate in uitare si fara utilitati. Bani sunt, insa se fura, iar risipa este incredibila!

Marian Pîrloaga -Rezervist MAI- Cu o mana in buzunarul tau si cu alta pe cruce!

La Dor Marunt primarul si-a tras masina noua, chiar daca mai are una, pe care nu o foloseste nimeni!

Primarul Ion Iacomi ( zis Turcul) si-a cumparat zilele trecute masina noua. Mai precis, este vorba de o Dacia Duster- full option!

Localitatea nu are apa curenta, nu are canalizare, nu are gaze, nu are decat o mana de talhari care fura! Printre astia, primarul este renumit pentru cantitatile exceptionale de alcool consumate pe unitate de timp si pentru faptul ca se suie la volan beat mort!

Un astfel de episod a avut loc in urma cu cateva saptamani, cand beat mort (aproape de coma), Ion Iacomi a luat masina Primariei Dor Marunt, tot un Duster si a plecat la pescuit, in miez de noapte. Nu mai departe de DN3A, acesta se pare ca a intrat intr-un sant de langa benzinaria detinuta de Dan Rucareanu in localitatea Ogoru, unde a petrecut cateva ore rasturnat in sant.

Nu este clar cum a iesit, insa din cate se pare, masina Primariei CL- DMP era facuta praf. In miez de noapte a fost dusa la Calarasi si cu spaga (adica la rapid), reparata, sa nu i se vada lipsa!

Si pentru ca Duster-ul de 20.000 de euro a crapat, primarul si-a luat o masina noua! Acum masina veche sta in curtea primariei cu un geam spart, este buna de fier, chiar daca, mai trebuia sa mearga cel putin 10 ani!

Cu numere rosii masina noua, cu numere permanente masina veche facuta praf.

” Nu putea Ion sa mai mearga cu aia veche ca scartaie, iar din cand in cand, ii mai sar piese din cutia de viteze!” (angajat al Primariei Dor Marunt).

In timp ce copii merg la scoala pe jos in localitate, iar doar „unii” au parte de transport cu duba scolii, primarul Iacomi cumpara o masina noua, dupa ce pe cea veche a facut-o praf.

Asa ca l-am sunat pe Primar, sa intrebam de noua achizitie si de motivele care l-au impins sa faca asa risipa.

Din Primaria Dor Marunt aflam ca Marian Pîrloaga a primit bani de la „fratiorul” Iacomi pentru materiale media

Jurnalismul pe jetoane este „baza” in Calarasi. 1 jeton= 1 articol. 1 abonament= 12 articole.

Vrei mai mult, atunci mergi pe filiera lui Marin Badea, care face jurnalism de investigatii cu materialul clientului, insa plata este la negru iar tarifele pleaca de la 10.000 de euro pe articol.

Cu cat sunt mai neputinciosi oamenii politici din judet, cu atat talharii imbracati drept jurnalisti fac mai multi bani si se imbogatesc pe spatele oamenilor amarati.

Marian Pîrloaga si Marin Badea sunt doi infractori care capuseaza localitatile Lehliu Gara si Dor Marunt de ani buni.

Pîrloaga Marian- 6600 euro incasati in Ianuarie si Februarie doar pe II Parloaga pe „servicii media”, insa asta papa bani pe mai multe canale.

Marin Badea dezlantuit

Orasul Lehliu Gara a ajuns o ruina. Lui Toader Iacomi i s-a facut mila de neputinta primarului (fratiorului) si a venit la Lehilu Gara sa dea cu freza in parcul central