clanul iacomi
Coloana sonora- necesara pentru a calma bunicutele!- sick beat, sick rapping and effortless swag- as one motherfucker was saying in the comments

Disclaimer: Experimentul Lehliu este un Experiment destinat exclusiv intrelopilor! Materialele sunt de mare intensitate, pot contine tipete, urlete si/ sau schelalaieli. Materialele nu sunt recomandate persoanelor sensibile sau bunicutelor!

  • INREGISTRARE – personajele implicate: Zeul (Stan Bucur) si Imparatul (Iacomi Iulian)- starleta Crimei Organizate Calarasene
  • ATENTIE LIMBAJ SPECIFIC LUMII INTERLOPE
Pentru a asculta materialul opreste coloana sonora de mai sus!

Zeul- un Lup al Baraganului (36 de plangeri penale lucrate beton!)+ Plangere pentru amenintare pe Art 206CP- de azi

Despre Stan Bucur s-au scris rauri de cerneala pe munti de hartie, numai in Experimentul Lehliu. Omul asta nu necesita introducere, doar respect!

Ieri de dimineata, pe la 9.00, era Stan la el pe strada in Razvani (Oras Lehliu Gara), unde Primarul Iacomi il vizualiza din biroul primariei pe care o conduce, de pe monitorul pe care urmareste fiecare camera din oras, de unde urmareste asistentele dornice de calareala, dar si dusmanii.

Stan Bucur se minuna cum a pus primarul cabina statiei de autobuz lipita de geamul casei pe care o detine! La o distanta de fix 30 cm!

Asa arata Orasul Martir Lehliu Gara- sat Razvani!

In spatele cabinei este casuta lui Stan Bucur, la care Primarul a montat un gard perimetral, sa nu mai poata intra omul in casa!

La Razvani a lasat Iacomi statia vopsita cu negru, sa se asorteze cu jegul din sat. La Frasinet a scapat si ceva culoare…

Spre Valea Argovei-Frasinet