steluta eftimie

Spitalul de Psihiatrie Sapunari a implementat in lipsa unei echipe de medici calificati, un tratament revolutionar prin care se analizeaza toleranta pacientilor cu afectiuni psihice la cafea expirata, administrata in cantitati mari.

coloana sonora

Pe scurt, directoarea pe calitate- Luminita ( cea cu puscaria…), a primit anumite alimente de la Crucea Rosie, iar printre ele, exista si o foarte mare cantitate de cafea expirata. Pentru a nu arunca cafeaua, Luminita a luat hotararea sa administreze bolnavilor cafeaua expirata!

SCENE INCREDIBILE LA SPITALUL SAPUNARI-Au facut nebunii coada la cafea, mai ceva ca la carne, pe timpul lui Ceausescu!

„Unii au baut 6 cani, unii au facut crize, altii au vomitat, altii nu s-au mai trezit! Totusi, sa vezi nebunii cum stateau cu canile la coada sa ia cafea, linistiti, cuminiti si ordonati, a fost o scena incredibila!” – angajat din Spitalul Sapunari.

Luminita le-a dat cafea la toti, pana au inceput sa moara!

Steluta Eftimie- cu antecedente penale conduce un Spital de Psihiatrie

Limonada expirata de un an

Faina expirata de 8 luni cu fluturi!

Din Spital aflam ca produsele vin de la Crucea Rosie Calarasi, unde Steluta o are pe una, care nu stia cum sa scape de produsele expirate! „Asa ca le-au adus la Spitalul Sapunari. Oricum, astia sunt lipsiti de importanta!? Insa daca ii vedeai saracii cum faceau cand le-au dat cate doua cani mari de cafea expirata…”