la partid

Carciuma La Partid (Carciuma Imparateasca) este renumita pentru produsele proaspete si servite ireprosabil. La Partid nu prea vin controale, iar in pandemie, a stat deschisa fara sa fie deranjati de nimeni. Cunoscuta drept „obiectiv care tine de Clanul Iacomi”, nimeni nu a facut un control serios acolo (de Hanul cu Limbrici- zis rustic, sa nu mai vorbim).

Si daca credeai ca exista un loc mai periculos decat Hanul Rustic, in care sa mananci o ciorba, ei bine, La Partid poate fi chiar mai periculos, mai ales ca astia au mai luat foc de cateva ori.

Pompierii Militari ai lui Paduraru Adrian (ISU Calarasi-ala cu 20.000 ron/ luna salariu net), sunt prea ocupati sa faca controale si la membrii crimei organizate.

Improvizatiile de La Partid spun multe! O poza chiar face cat o mie de cuvinte!

Cand pleaca copilul de acasa, la terasa, poate ar fi bine sa il intrebi unde merge!

Poza de mai sus este din bucataria Carciumei La Partid si a fost luata azi!

Sistemul de protectie la incendiu lipseste!

Un sistem integrat de detectie- multizonal, cu senzori, alarmare si sursa separata de alimentare, sprinklere automate si materiale de constructie care nu intretin focul! Asa ar trebui sa arate Carciuma care deserveste cateva sute de clienti pe zi, iar partoana- director de Banca la Raiffeisen, cunoaste bine cerintele!

Pelungitorul dodecaedric cu 12 fete, il au deja, mufat in perete!

In orice caz, daca mergi La Partid, este bine sa stai langa usa!