Iacomi Iulian

Gloata are doar dreptul sa munceasca, sa platesca taxe si sa tina ciocul mic!

Din lumea Crimei Organizate, avem azi un material incendiar, legat de o gaura de aproape 2.000.000 de euro.

Jaful din Lehliu Gara

Policlinica Orasului Lehliu Gara- jaf de aproximativ 1 mil de euro- cu firma lui Iulian Dumitrescu (nasul)- Firma ZALEX; Neagu Mihaela (sotia lui Bulearca); terenurile Orasului Lehliu Gara (200.000 euro)- praduite pe filiera lui Denis Senatorul (nasit de Barca Deputatul) si Iacomi Iulian (Imparatul)- cel care si-a batut joc de toti si care si-a umplut buzunarele in timp ce „prostii” dadeau declaratii, de transpirau.

In acest dosar este vorba de distrugerea Orasului Lehliu Gara si de GRUP DE CRIMA ORGANIZATA!

XENOFONTE PURCAREA (zis Padrino) a scapat Clanul Iacomi de acest dosar, comasand spetele si prelevandu-se de faptul ca materialele video depuse la dosar cu inregistrari legat de fapte, nu se pot considera dovezi!

Adica, chiar daca este clar din dovezile administrate de SRI si altii ca Primarul a jefuit Orasul Lehliu Gara, Xenofonte a clasat dosarul, pe mana Madalinei!

Insa, astia au cu totii o problema: Tot dosarul se va relua in alta forma si cu alte dovezi! Insa nu la Parchetul Calarasi (zis si Parchetul Xenofonte), in alta parte!

Cum presa nu face Justitie, lasam cititorul sa judece faptele prezentate de Procurorul de caz: Miu Madalina (strasnica femeie)!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.76 MB]