andrei pascu

Miscarea de legalizare a marijuanei in Romania a cunoscut investitii de aproximativ 150 milioane de euro din partea statului prieten Israel. In ultimii ani a existat o adevarata structura deosebit de bine organizata, care a avut grija de implementarea planului, menit sa asigure Statului Israel controlul si accesul la pietele Europene, folosind vulnerabilitatile Romaniei si Bulgariei. Romania a fost cap de pod, insa a si jucat rolul principal in implementarea strategiei Statului Prieten Israel!

La aceasta ora, pot spune cu convingere, faptul ca Miscarea promovata de Israel, de formare a unei noi industrii in Romania, de legalizare, procesare si comercializare a marijuanei, sub diverse forme, a crapat!

Nu voi intra in detalii, insa cel putin momentan, Statul prieten Israel a primit lovitura dupa lovitura, culminand cu disparitia unor operativi MOSSAD din Romania, precum si cu serioase probleme, cum este de exemplu, incendiul de la Crama Rotenberg de ieri!

Mai un incendiu, mai o disparitie, mai o transare mica,…, iar Arafat are COVID!

In Miscarea de Legalizare a Marijaunei sunt implicati Iulian Dumitrescu (Presedinte de CJ Prahova, Dan Motreanu si Clanul Iacomi, Anca Simina Popescu dar si Oameni de afaceri cum sunt Gloria si Andrei Pascu- cu Rodagria Produce- Livada Imparateasca din Ogoru)

https://www.observatorulph.ro/eveniment/2647177-incendiul-de-la-crama-rotenberg-din-ceptura-a-fost-provocat-intentionat-foto
https://evz.ro/tatal-netului-wireless-mihail-rotenberg-face-vin-la-ceptura-933465.html

Ce relatii sunt intre Statul Prieten Israel, Crima Organizata din Rusia si Gruparea Iacomi?

In Romania, MOSSAD a folosit si foloseste filiera de agenti dubli-rusi, cu maxim efect si incredere, din motive temeinic intemeiate.

Un punct de plecare, pentru a intelege Miscarea de legalizare a Marijuanei, il gasesti aici

Va mai amintiti cand Primarul Comunei Dor Marunt- Iacomi, dadea foc fermelor celor care il deranjau?

Ramai pe Experimentul Lehliu pentru exceptionale dezvaluiri legat de Crima Organizata din MADR, Livada Imparateasca (Rodagria Produce cooperativa), Prim. Proc Banescu Liliana si modul in care Certrom SRL, a ajuns piesa principala in jefuirea banilor publici si a Fondurilor europene pe filiera Iacomi