marina pirloaga

Idee de afacere pentru tinerii absolventi de ciclu primar: Ziarist interlop

„Ziaristul” Marin Badea castiga anual cu ziarul printat in Calarasi, in cateva sute de exemplare, prin cele cateva firme de media pe care le coordoneaza, suma de 250.000 euro/ an! Sumele sunt in mare parte la negru, adica pesin sau cash!

Pe acte mai scapa cate ceva, insa doar de ochii lumii.

„Ziaristul” Pirloaga Marian, fost Jandarm, pensionat la 40 de ani, avand timp berechet, scoate de pe urma talharilor din Calarasi, suma de aproximativ 100.000 de euro/ an, pe contracte media cu primariile capusate.

Investitia pentru a obtine aceste sume este undeva la nivel de 300 de euro, sa faci un site pe web, un telefon si mult tupeu!

Reteta

Prea mult nu trebuie sa te chinui, asta pentru ca „Primarii” sunt vai mama lor! Nu trebuie decat sa le oferi putin atentie, insa este foarte important sa ramai slugarnic fata de cel care te hraneste.

Cum nivelul de prostie in administratia locala este unul urias, hotia este la cote maxime, iar pentru abuzurile din administratie nu este pedepsit nimeni, bugetele locala sunt adevarate zone de desfrau.

Daca esti tanar si vrei sa incepi o afacere banoasa, simpla si fara bataie de cap, poti incepe un site de media, cu finantare de la bugetele locale, imediat!

In general cat dai atata face!

Marian Pirloaga avand timp nelimitat si pensionat prematur, cumuleaza pensia babana de la MAI cu salariul de „ziarist interlop” lipsit de scrupule si empatie fata de cei din jur.

Daca Marin Badea traieste ca un parazit pe carca Calarasenilor, insa se vinde scump, Pirloaga se vinde la toti si se vinde ieftin.

In urma cu cateva zile a poposit din nou Pirloaga Marian la Imparatul Iulian Iacomi, in iatac (in primarie), sa mai livreze un articol mic si sa incaseze „cascavalul”.

Neavand ce sa arate si nici pe cine, Imparatul ocupat foarte, sa coordoneze in primarie reclamatiile cu cei de la Arme, Munitii si Pocnitori (MAI Calarasi), Pirloaga a fost trimis cu Filonul de Aur (vicele), langa groapa cu cacat, unde la 200 de metri este statia de epurare a apei, inaugurata proaspat (acum 2 ani) de Ecoaqua.

Trei poze vechi de pe net, 2 minute cu Filon (pe care trebuie sa il ajuti putin…) si hop, factura!

Azovstal dupa 80 de zile de bombardament, in care Rusii au aruncat cateva mii de obuze, rachete si grenade, arata mai bine ca Orasul Lehliu Gara, bombardat doar de hotia celor din Primarie si a acolitilor acestuia

A se observa faptul ca in Ucraina, astia aveau si inca au trotuar! La Lehliu Gara este o adevarata aventura sa mergi prin Orasul Martir.

Principalul PROIECT al Primarului Orasului Lehliu: Sa fure!

Aflam din Primaria Lehliu Gara, ca Primarul se ocupa exclusiv cu aranjamente, pentru a lua presiunea de pe Gruparea Infractionala pe care o coordoneaza, motiv pentru care a depus mai multe sesizari „anonime”, prin angajatii institutiei, catre Arme si Munitii, pentru detinere de produse expirate- in special erbicide si insecticide.

Astfel numai in ultimele 3 saptamani, au avut loc in zona Lehliu- Dor Marunt nu mai putin de 5 perchezitii domiciliare, cu exceptionale descoperiri, intocmire de dosare penale si sute de mascati si Jandarmi, implicati.

https://adevarul.ro/locale/calarasi/peste-tona-substante-periculoase-descoperite-politisti-dor-marunt-1_627a62925163ec42714205e3/index.html

La mijloc se afla insa Gruparea Iacomi, care la Hanul Rustic aranjeaza cu membrii Gruparii, angajati la Arme si Munitii Calarasi, numele celor care urmeaza sa fie turnati si luati din cearceaf, la 6 dimineata, cu mascatii blindati cu mitraliere si pulane de cauciuc.

In Romania nu a existat o asa concentrare de mandate de perchezitie, puse in aplicare pe cap de locuitor si suprafata de teren, cum sunt cele din Lehliu- Dor Marunt din ultimul an. Sa nu uitam totusi de cazul cu cele 60+ de perchezitii din cazul cu schema de jefuire a bugetului public prin drenarea ilegala a banilor (cu acceptul si aprobarea primarului).

Orasul Lehliu Gara si Comuna Dor Marunt cu PUG din 1970!

Un haos administrativ de nedescris in cele doua localitati, general de blocarea PUG-urilor, pentru a jefui in liniste si pentru a servi interesele celor din clan. Practic, IMPOZITE IN LOCALITATILE ASTEA DOUA PLATESC DOAR PROSTII!

„Cei alesi” au taxe simbolice, la propriu! Dauna de cateva milioane de euro numai din taxe neplatite! Cel mai clar exemplu- Hanul Rustic (Imparatesc)- al lui Dinca Aurelian (zis Rica sau Pompierul Interlop). Va urma un larg articol legat de subiect, mai ales ca Dinca asta, este legat si de Livada Imparateasca- Rodagria Produce, care pe langa capsuni, produce o imensa gaura in bugetul primariei Lehliu Gara si in fondurile de la EU.

Practic, pentru recuperarea prejudiciului, urias de altfel, terenurile detinute de Familia Pascu din zona Lehliu/Ogoru (Rodagria), precum si afacerile imobiliare ale acestora din Ilfov, terenurile cu Parcul de distractie de la Hanul Rustic, detinut de Familia Primarului, vor trebui confiscate, sfasiate in bucatele si vandute.

Insa luni dimineata (mai pe la 11 asa) cand il trezeste menajera pe Imparat, primaria se transforma in furnicar. O agitatie fara margini in Primarie

Nadejdea s-a apucat de sunat, scris mailuri si trimis mesaje pentru ca pana la ora 14 sa vina la sedinta macar jumatate plus unu din consilieri (ca de votat se stie ca toti voteaza cum li se ordona).
Si cu mare greutate, istoviti dupa atata ospat, opt consilieri ai orasului martir, au venit la Casa de Cultura (care sta sa cada), să voteze actualizarea si digitalizarea PUG (planul urbanistic general) – cu bani din PNRR. Ceea ce este foarte bine, pentru ca orasul martir nu are PUG (si nici bani sa il plateasca), problemă care impiedica pana acum realizarea oricarui proiect mai serios care presupune tranzactii imobiliare (vanzare-cumparare de terenuri sau de cladiri). Intrebarea este: de ce atata graba? Simplu: pentru ca banii trebuiau trasi din PNRR (tot azi s-a depus si documentatia de solicitare a finantarii) inainte ca negocierile de reprimire a Imparatului in PSD sa se finalizeze – cu un rezultat care i-ar fi putut infuria pe mai-marii de la Centru. Oricum, negocierile s-au complicat foarte tare, pentru ca asa cum partidul lui Dragnea s-a oferit sa ii lanseze la apa Imparatului o barca de salvare, si din zona liberala a aparut o oferta pentru asigurarea unui refugiu politic exclusului din PNL (este vorba despre Forta Dreptei, noul partid al lui Orban).

In tot acest timp, Imparatul fura cu zece maini! Cu doua maini muta limitele Orasului cu cateva zeci de hectare si ia de la Lehliu Sat teren, pe care il trece ca apartinand de oras, cu alte doua maini are grija de stadionul unde si-a infiletat Clanul (Iacomi asta un mare basicar la viata lui), inclusiv pe Tudorel (fratiorul), dar si pe Marian Turbatu (ala cu Zana de la banca). Ce face cu celelalte maini, el stie, ca pe la primarie nu sta!

Se lucreaza intens si la zona de langa calea ferata, matrasita de Primar, prin interpusi, la apropiati- aproape 1 ha de teren, luat pe nimic.

Insa vin banii din PNRR, asa ca au ce fura!

Ce-o face Paula pe la Calarasi, pe mosia lui Ilie si pe domeniul Imparatesc?

O trece si pe la Ilie?