Deputat Barca Constantin

Incredibile evenimente in desfasurare la Spitalul de Psihiatrie Sapunari, unde Zana Maseluta, ultima infiltrata a lui Barca Constantin (Deputatul Interlop zis Ratacita), membru al Gruparii Iacomi, a fost extirpata de la „conducerea” unitatii spitalicesti.

Spitalul de Psihiatrie Sapunari se afla in deriva, subfinantat si condus de mafia Calarasena, in frunte cu Steluta, proaspat iesita de la puscarie. PSD Calarasi nu reuseste sa aduca un management performant, iar de furat se fura la greu, pe filiera mafiei de Partid!

O hotie fara margini, in care Deputatul Barca Constantin percepea taxa de la angajatii pe care el ii tinea in Spital, lunar!

Plecarea Zanei Maseluta, anuntata chiar de ea, azi, reprezinta o grea lovitura data taberei de tarfe a lui Barca Constantin, care prin nemernicia lor au ingrozit chiar si aripa dura de talhari din Gruparea Iacomi.

Preluat de pe pagina de facebook a Zanei

Cu plecarea Zanei Maseluta, se inchide complet capitolul Barca Constantin la Spitalul Sapunari, ramanand in urma doar denunturile si plangerile penale.